kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
iyi geceler benim daha bata 5 gün var ama ben dayanamadım ilk olduğu için heyacanlıydım test yapim bakalım dedim tabiki negatif çıktı::((( aslında pek ümidim yoktu ama yinede baya bi üzüldüm..
canım ümidini sakın kaybetme dur bakalım daha 5 günün varmış erken davranmışsın en güzeli kırmızyı beklemek sakın salma kendini bizm için morall çokk kıymetli vede önemliiiii en güzel netice kan testi bunu unutmaa olurmuuu inşallah hamişsindirr canımmmm
çok tşkkür ederim çok duygulandım desteğin için sağol karar verene kadar bu kadar çok istediğimi fark etmemiştim hayırlısı bakalım
selamlar çok uzun zamandır bu siteyi ve sizin yazılarınızı takip ediyorum herkes o kadar samimi anne olmak istiyor ki ben inanıyorum bu forumda ki herkes anne olacak çünkü Allah samimiyeti sever bu forumda yazıları okurken hamilelik müjdesi alanlarla sevindim hayal kırıklığı yaşayanların sıkıntılarıyla sıkıldım Anne olmanın o özel ve bir o kadarda zor dünyasına hazır olmak sanırım ilk oyuncak bebeğimizi kucağımıza aldığımızda başlıyor şimdi ben hayal kırıklığı veya anne olmanın sihirli sürecinin tam sınırındayım henüz 3 gün oldu gecikeli daha bir bebeğin varlığını anlamak için çok kısa bir zaman ama ben dua ediyorum kendim için sizin için hepimizin cennet ayakları altında olsun sevgiler
cnm hoşgeldin inşallah rabbim tez vakitte sevindirsin cnm bebişini versin inşallah daha üzülmek için çok erken cnm sen içini ferah tut mevlam neler neler cnm benimSELAM KIZLARRRR OFLUU CANIMM TEBRİK EDERİMM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN TATALLAH HEPİMİZE EN HAYIRLI ZMANDA MELEKLERİMİZİ BİZE ARMAĞAN ETSİN KIZLAR BENDE 5 SENELİK EVLİYİM AMA BU YIL EŞİMİ EN SONUNDA İKNA EDEREK BEBİŞ KARIRINI ALDIKK BEN 29 YAŞINDAYIM BU AY İLK DENEMEMİZ OLDU BAT 4 NİSANDI VEDE MALESEFFF KIRMIZI GELDİ DÜNDEN BERİ ÇOOK KÖTÜ DURUMDAYDIMM AĞLAMKTAN DİBE ÇÖKMÜŞTÜM FAKAT ŞUAN BİRAZDAH İYİ SAYILIRIM RABBİMİM İZNİYLE İNŞALLAHH MELEĞİM GELİCEK BİR GÜN:) UMUDUM BU AY İNŞALLAHHHH OLURR ALALH HEPİMİZE EN HAYIRLISINI NAİP ETSİNN:18:
cnm çok erken yapmışsın sıkıntı etme kendine gününde yap hiç diilse emin olursun üzme kendini boşuna cnm ebnimiyi geceler benim daha bata 5 gün var ama ben dayanamadım ilk olduğu için heyacanlıydım test yapim bakalım dedim tabiki negatif çıktı::((( aslında pek ümidim yoktu ama yinede baya bi üzüldüm..
cnm ben iki gün gecikince dayanamayıp test yapmıştım sende bence yap bi test 3 gün gecikmesi yeterli test için cnm inşallah bebişin gelmiştie cnm dualarım sizlerleselamlar çok uzun zamandır bu siteyi ve sizin yazılarınızı takip ediyorum herkes o kadar samimi anne olmak istiyor ki ben inanıyorum bu forumda ki herkes anne olacak çünkü Allah samimiyeti sever bu forumda yazıları okurken hamilelik müjdesi alanlarla sevindim hayal kırıklığı yaşayanların sıkıntılarıyla sıkıldım Anne olmanın o özel ve bir o kadarda zor dünyasına hazır olmak sanırım ilk oyuncak bebeğimizi kucağımıza aldığımızda başlıyor şimdi ben hayal kırıklığı veya anne olmanın sihirli sürecinin tam sınırındayım henüz 3 gün oldu gecikeli daha bir bebeğin varlığını anlamak için çok kısa bir zaman ama ben dua ediyorum kendim için sizin için hepimizin cennet ayakları altında olsun sevgiler
günaydın kızlarr
cumanız mübarek olsun...
RABBİm ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin inşallahh
cnm hoşgeldin inşallah rabbim tez vakitte sevindirsin cnm bebişini versin inşallah daha üzülmek için çok erken cnm sen içini ferah tut mevlam neler neler cnm benim
cnm çok erken yapmışsın sıkıntı etme kendine gününde yap hiç diilse emin olursun üzme kendini boşuna cnm ebnim
cnm ben iki gün gecikince dayanamayıp test yapmıştım sende bence yap bi test 3 gün gecikmesi yeterli test için cnm inşallah bebişin gelmiştie cnm dualarım sizlerle
günaydın cnm sanada rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
kız ne zaman gidiyon doktora ben yarın gidicem inşallah
daha çok erken değil mi tatlım ben 10 gün sonra gidicem
cnm duramam ben gidiyim bide doktor baksın görsün sonra rahat rahat bekleyim cumartesiyi zor ettim inanki
ofluuu
tebrik ederim. Allah sağlıklak kucağına almayı nasip etsin.
bat 5 nisandı benim. dünden beri yok. ilk kez 27. gündeyim. ümitlensem mi ki..
ama battan 1 gün önce test yaptım negatif((
merhaba arkadaşlar bugün üye oldum. bende sizler gibi hamile kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum. 6 ay önce 12 haftalık bebeğimin öldüğünü öğrendim ve kürtaj oldum bu çok büyük bir acı ve hayal kırıklığı Allah'ım nasip etseydi doğumuma 15 gün kalmıştı herşeyde bir hayır vardır diyorum. 2 aydır çok istiyoruz geçen ay malesef olmadı,bu ay çok ümitliyim daha kocaman 8 gün var ama mecburen bekleyeceğim. Allah'ım isteyen herkese o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin ve kucaklarımızı doldursun inş. lütfen benim için dua edermisiniz? bende hepimiz için dua ediyorum
selam mkızlaaar sizi özledim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?