üzülme tatlım erken yaptığından negatif çıkmış.. 5 gün sonra İNŞALLAH çift çizgiyii görürsün Eki Görüntüle 384181
çok çok gecmiş olsun rabim bir daha yaşatmasın güzelim bu arada aramıza hoşgeldin tam olraka sat ne zaman
h.b teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın sat 13 nisan umarım olmam
günaydın kızlarr
cumanız mübarek olsun...
RABBİm ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin inşallahh
merhaba canım görüşmeyeli oldu baya nasılsın canım
inşallah canım benimkide 11 bende bekliyorum Allah yardımcımız olsun var mı bi tuhaflıklar
iyi diyelim iyi olsun canım bende idrar yollarıyla uğraşıyorum 2 gün önce idrarla kan geldi dr gittim tahliller falan iltihap dedi dr ama başka bir tanıdık dr gösterdim idrar kültürü yaptır dedi daha ciddi bişi var dedi çarşamba alcam sonucumu tekrar göstercem. verilen ilaçlarıda kullanma dedi kültür sonucuna göre ilaç verilir dedi bide muayene de isticem o drdan bakalım.. bebek isterken başıma bela bu idrar yolu her ay uğraşıyorum ya...
geçen ay çok ümitliydim adet olacağım güne kadar ne kasık ağrısı,ne bel ağrısı hiç bir belirti yoktu ama bu ay yaklaşık 10-15 gün öncesinden kasık ağrılarım var arada da bel ağrım oluyor. kafam karmakarışık oldu yaa bekleme te çok zor
evet zor canım Benimde göğüslerde bi tuhaflık var hafiften sızı ve dolgunluk var kasıklarda da ağrı vardı ama şu aralar yok Bu aralar da can sıkıntısı var niye bilmiyorum ümitiliyim ama bi yanımda gebelik yok diyo
üstüne düş bu sıkıntının canım çok geçmiş olsun canını da sıkma belki hersey yoluna girince bi bebeğin olur. Anne sağlıklı olsun ki bebişi de sağlıklı olsun dimi ama
teşekkür ederim canım
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallahhh
şu mübarek cuma gününde edilen dualar geri çevrilmezmiş...:))
yaptığın test markası nedir ?
günaydın geçen ay kimyasal bir gebelik yaşadım ama sonuç hayal kırıklığı oldu malesef o yüzden biraz daha beklemek istiyorum doktorum sağlıklı bir hamilelik testi için adet tarihinden en az 1 hafta geçmiş olması gerekir dedi. hamile kalmanın sadece yumurtlama tarihi aralığında mümkün olmadığını bir kadınının adet kanamasına kadar geçen sürede her zaman anne olabilceğini söyledi sadece ovulasyon günleri bu oran birazdaha yüksek okadar oyüzdengeç gelişebilecek bir hamileliği anlayabilmekiçin gecikmenin en az 1 hafta olması gerikirmiş bence sadece ovulasyon gününe takılmayın bu sizde stres yaratır ve stres anne olmayı geciktiren en yüksek faktördür eşlerinizle bu süreci keyifli bir hale getirin bunu arkadaşınız aynı zamanda bir aile ve evlilik danışmanı olarak söylüyorum sevgiler
günaydın kızlarr
cumanız mübarek olsun...
RABBİm ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin inşallahh
biz ne dersek diyelim hayırlısı neyse o olacak aslında ama işte ister istemez canımızı sıkıyoruz. sen ne zamandır istiyosun?
Herkese hayırlı Cumalar.Dualarımızın kabul olması dileğiyle.Oflu'cum ben sana birkaç gün önce bir konuyla ilgili bir şeyler sormuştum ama sanırım görmedin.Bana yardımcı olmanı isterim...
sağol şekerr inşallah bakalım halletmeye calışcam hem neden sık sık tekrarlanıo onu öğrenmeye calışcam hemde gitmişken belki vajinal muayenede yaparlar..
bencede canım. hem kafanda şüphe kalmaz canım senin sat ne zamandı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?