Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Şu an kim bebek istiyorsa sen hayırlısı ile sağlık ve sıhhatle nasip eyle..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)

sat 22 canım bat 17

he kız bat diyceme sat demişim Bak bu dua sana geliyooooor."Sana beni sorarlarsa ben onlara cok yakınım .Bana dua ederlerse şüphesiz ben onlara cevap veririm" diyen Rabbimiz Sen kardeşimi sağlık konusunda alacağı haberi müjdeyle sonlandır hem sağlığı hem bebişi olsun:99:

1 yıldır fakat 6 aydır deniyoruz canım Dediğin gibi bu Allahın işi ondan hiç bıkmadan usanmadan istiycez peki sen?

ben 10 aydır evliyim canım. evlendikten sonra 2 defa adet gördüm 3. sünü beklerken hamile olduğumu öğrendim o sürpriz bir gebelikti :) işte sonrasında ekimde kürtaj oldum dr'um yeni yılda hamile kalabilirsin dedi o gün bugündür istiyoruz

Ay ne güzel bir gün hepimizin ağzında dua var Seni tebrik ediyorum canım

aminnnnn tatlımmm aminnnn İNŞALLAHH...cidden cok üzülüyorum ya RABBİM KABUL EYLESİN İSTEYEN HERKESE BEBİŞ NASİP EYLESİN balımmm..

Bazen istediğimiz birsey için elimizden gelenin fazlasınoı yaparız mesela gebelik tahliller veririz hormon testleri belki ameliyat belki her ay gün sayarız kürler deneriz Herseyi yaptığımızı düşünürüz ama eksik kalan yeteri kadar duadır.Zekeriya peygamberi bilirsiniz.Allahtan cocuk ister ve Allah ona bir çocuk müjdesi verir.Şaşırır ve der ki ben yaşlıyken ve karım da kısırken mi cocuğumuz olacak......Evet Çünkü o Allahtan ümidini kesmedi ve istedi

aminnnnn tatlımmm aminnnn İNŞALLAHH...cidden cok üzülüyorum ya RABBİM KABUL EYLESİN İSTEYEN HERKESE BEBİŞ NASİP EYLESİN balımmm..

AMİN Allah'ım isteyen herkese sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin. en kısa sürede hepimizin kucaklarını doldursun inş.

çok yeniymişsin yaşın kac güzelim sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

Ha bu arada o bir peygamberdi duası tabiki kabul olacak demeyin bunun hayatta coooook örneği var

evet belki çok yeni ama işte yaş olayından dolayı çok istiyorum canım 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim 35'ten önce olsun istiyorum

anladım canım Rabbim seni de müjdeleyenlerden olsun umarım en yakın zamanda bize müjde verirsin

Senin gibi de şeker olur inşallah sonra bana şeker diyenler çoğalır inşallah

Sen niye bi gelip bi kayboluyon kız gelde sohbet edelim:90:

canlar ben cıkıyorum..mübarek gün bol bol dua edelim RABBİM bebek isteyenlere bebek, hastalara şifa derdi olanlara deva ,borclulara eda nasip eylesin bende dua edicem.. ALLAH a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…