sat 22 canım bat 17
1 yıldır fakat 6 aydır deniyoruz canım Dediğin gibi bu Allahın işi ondan hiç bıkmadan usanmadan istiycez peki sen?
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Şu an kim bebek istiyorsa sen hayırlısı ile sağlık ve sıhhatle nasip eyle..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)
he kız bat diyceme sat demişim Bak bu dua sana geliyooooor."Sana beni sorarlarsa ben onlara cok yakınım .Bana dua ederlerse şüphesiz ben onlara cevap veririm" diyen Rabbimiz Sen kardeşimi sağlık konusunda alacağı haberi müjdeyle sonlandır hem sağlığı hem bebişi olsun:99:
aminnnnn tatlımmm aminnnn İNŞALLAHH...cidden cok üzülüyorum ya RABBİM KABUL EYLESİN İSTEYEN HERKESE BEBİŞ NASİP EYLESİN balımmm..
ben 10 aydır evliyim canım. evlendikten sonra 2 defa adet gördüm 3. sünü beklerken hamile olduğumu öğrendim o sürpriz bir gebelikti :) işte sonrasında ekimde kürtaj oldum dr'um yeni yılda hamile kalabilirsin dedi o gün bugündür istiyoruz
çok yeniymişsin yaşın kac güzelim sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
evet belki çok yeni ama işte yaş olayından dolayı çok istiyorum canım 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim 35'ten önce olsun istiyorum
anladım canım Rabbim seni de müjdeleyenlerden olsun umarım en yakın zamanda bize müjde verirsin
aminnnnn tatlımmm aminnnn İNŞALLAHH...cidden cok üzülüyorum ya RABBİM KABUL EYLESİN İSTEYEN HERKESE BEBİŞ NASİP EYLESİN balımmm..
amin canım hepimizi inş.
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Şu an kim bebek istiyorsa sen hayırlısı ile sağlık ve sıhhatle nasip eyle..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)
ya merak ettim çalışıyor musun ha cvb lamak istemezsen sıkıntı olmaz canım
yok canım çalışmıyorum evdeyim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?