Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlar ben cıkıyorum..mübarek gün bol bol dua edelim RABBİM bebek isteyenlere bebek, hastalara şifa derdi olanlara deva ,borclulara eda nasip eylesin bende dua edicem.. ALLAH a emanet olun..

seni öpüyorum yine gel emi

çalışmıyorum diyemiyorum canım eğitimciyim seminerler felan oluyor çocuk gelişimi üzerine.tabi sürekl,i değil haftada 2 gün gibi

ne güzel. bekarken bende çalışıyordum evlenince il değiştirdim o nedenle artık çalışmıyorum evde bebek bekliyorum :)

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inş...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin bizlere

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inş...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin bizlere

hoşgeldin sana da hayırlı cumalar bu güzel dualardan dolayı Rabbim senden razı olsun canım

hayırlı cumalar
allah içimizden geçen, dilimize dökülen tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
benim de son 2-3 günüm..umutla umutsuzluk arasında bir yerlerdeyim:18::18:
allah hayırlısını versin hepimiz için

tşkler hepimize hayırlı cumalar Allah'ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş.

hoşgeldin sana da hayırlı cumalar bu güzel dualardan dolayı Rabbim senden razı olsun canım

hoşbulduk canım sagol nasılsın...rabbim hepinizden razı olsun dertlerimiz aynı en yakın zamanda yüzlerimizi güldürsün inş

hayırlı cumalar canım bizede haber ver hayırlı olur inşallah tam olarak tarih kac

amin canım...inş seninde bebişin göbüşündedir hayırlı haberler verirsin bizlere...beklemek gercekten zor umutlu olsak olmayınca üzülüyoruz ben bu ay umutsuzum olursada sürpriz olsun istiyorum...
tşkler hepimize hayırlı cumalar Allah'ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş.

aminnnn...

hoşbulduk canım sagol nasılsın...rabbim hepinizden razı olsun dertlerimiz aynı en yakın zamanda yüzlerimizi güldürsün inş

evet belkide bizi buralara iten de o dert Dert değil bize olgunluk kazandırır bu cektiklerimiz inş.

evet belkide bizi buralara iten de o dert Dert değil bize olgunluk kazandırır bu cektiklerimiz inş.

evet her şerde bir hayır vardır...buda bizim imtıhanımız sabırlı ve güclü olmalıyız...rabbim ol dediginde olcak inş...hemen hamiş kalsaydık boyle güzel arkadaşlıklar kuramıycaktık belkide güzel düşünelim güzel olsun...

evet sana katılıyorum belki birseylerin değeri kıymeti de anlaşılacak

Eğer ben burya giremezsem hepinizden bir ricam var Birgün Allahın izniyle hamile kalırda bebişlerinizi kucağınıza alırsanız dua etmeyi şükretmeyi unutmayın Şimdi nasıl dua ediyorsanız bebişleriniz oluncada dua edin teşekür edin çünkü biz insanlar ferahlığa erince umduğumuza dilediğimize erişince dua etmeyi şükretmeyi unuturuz!!!!!

hayırlı cumalar canım bizede haber ver hayırlı olur inşallah tam olarak tarih kac

bende pko olduğu için adet tarihimi yumurtlama gününe göre belirliyorum:)) kendi kendimin doktoru oldum gibi bişey:))
büyük ihtimalle 8-9 nisan gibi adet olmam gerekiyor
güzel bir haber alırsam mutlaka sizinle paylaşırım çünkü moral olduğunun farkındayım. ben de burda tanımadığım kişilerin bile hamile kalmasına çok mutlu oluyorum ve bu bana moral veriyor. umarım bir gün ben de moral verenlerden olurum:))

evet dediğin gibi insanoğlu isteklerine ulaşınca dua edip,şükretmeyi unutuyo. Allah bize bu dualarımızla birlikte şükretmeyide nasip etsin unutturmasın inş.

yakınmış canım benimkide 11inde yumurta takibi möi yaptırıyosun canım ovulasyonu nasıl anlıyosun

evet dediğin gibi insanoğlu isteklerine ulaşınca dua edip,şükretmeyi unutuyo. Allah bize bu dualarımızla birlikte şükretmeyide nasip etsin unutturmasın inş.

amin canım inşallah sende girmeye calış buraya güzel haberler almak arkadaşımın dediği gibi moral oluyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…