yakınmış canım benimkide 11inde yumurta takibi möi yaptırıyosun canım ovulasyonu nasıl anlıyosun
amin canım inşallah sende girmeye calış buraya güzel haberler almak arkadaşımın dediği gibi moral oluyo bize
bu ay yumurta takibi yaptırmadım..nasıl anladığıma gelince bir çok yöntemi birden kullanıyorum tespit edebilmek için
öncelikle ateş ölçme yöntemini uyguluyorum, ek olarak ovulasyon testi yapıyorum. ikisi birlikte net olarak hangi gün yumurtladığımı gösteriyor.
dedim ya kendi kendimin doktoru oldum diye:)) neredeyse ufak çaplı bir laboratuvar kurucam evde:)))
daha önceleri de takip ediyordum ama daha dün üye oldum bundan sonra Allah izin verdiği sürece mutluluğumu ve mutluluklarınızı paylaşmak için burada olucam :)
bu ay yumurta takibi yaptırmadım..nasıl anladığıma gelince bir çok yöntemi birden kullanıyorum tespit edebilmek için
öncelikle ateş ölçme yöntemini uyguluyorum, ek olarak ovulasyon testi yapıyorum. ikisi birlikte net olarak hangi gün yumurtladığımı gösteriyor.
dedim ya kendi kendimin doktoru oldum diye:)) neredeyse ufak çaplı bir laboratuvar kurucam evde:)))
vay be ya merak ediyorum yoğun olduğu gümlerde ateşin kactı
inşallah canım senin bi skıntın var mı gebeliğe engel teşkil edecek[/QUOTE
ben çok pimpirik olduğum ve aynı acıyı tekrar yaşamak istemediğim için kürtajdan sonra dr'um gerekli gereksiz bütün tahlilleri yaptırdı çok şükür ki hiçbir sorun yokmuş ama ben hamile kalsam bile içimde hep aynı şeyi yaşayacakmıyım korkusu olacak malesef
bu arada canım madem pkolusun soğan kürünü denesene çok etkili
ben çok pimpirik olduğum ve aynı acıyı tekrar yaşamak istemediğim için kürtajdan sonra dr'um gerekli gereksiz bütün tahlilleri yaptırdı çok şükür ki hiçbir sorun yokmuş ama ben hamile kalsam bile içimde hep aynı şeyi yaşayacakmıyım korkusu olacak malesef
canım soğan kürü bazı hormonları dengelemek için yapılıyor polikistik varsa iyi geliyor adnan saracoğlunun sitesinde hamileliği kolylaştırmak için bir çok kür var mesela yumurta sayısını artırmak için incir kürü yumurta catlatmak için incir havuc kürü gibi
sen hangi şehirdesin canım
sen hangi şehirdesin canım
antalya canım sen?
kız bu ne böyle orda 41. günde vardı sanırım bu kacıncı gün ki günün de mi geciyo
bende pko olduğu için adet tarihimi yumurtlama gününe göre belirliyorum:)) kendi kendimin doktoru oldum gibi bişey:))
büyük ihtimalle 8-9 nisan gibi adet olmam gerekiyor
güzel bir haber alırsam mutlaka sizinle paylaşırım çünkü moral olduğunun farkındayım. ben de burda tanımadığım kişilerin bile hamile kalmasına çok mutlu oluyorum ve bu bana moral veriyor. umarım bir gün ben de moral verenlerden olurum:))
evet dediğin gibi insanoğlu isteklerine ulaşınca dua edip,şükretmeyi unutuyo. Allah bize bu dualarımızla birlikte şükretmeyide nasip etsin unutturmasın inş.
:)))
dedim ya bende pko var geç yumurtluyorum ben gördüğün tabloda 29. gün yumurtladım ki bu erken bile sayılabilir:)) 33-35. gün bile yumurtladığım oluyor. yumurtlama gününe 14 gün ekleyince adet tarihimi elde ediyorum:)))
ben soğan kürü yaptım daha önce ve yaptığım ay hamile kaldım ama malesef kimyasalmış 15 gün sonra kendiliğinden gitti..sonraki 2 ay ise ilaç kullandım olmadı yine...
bu ay ilaç kullanmadım ve tekrar soğan kürü yaptım bakalım nolacak. belki vesile olur bilmiyorum..
bu soğan kürünü yumurtlama dönemine yakınmı yapıyosunuz?
adetin bittikten sonraki 7. günde başlıyorsun 15 gün boyunca da devam ediyorsun..tadı çok iğrenç((
adetin bittikten sonraki 7. günde başlıyorsun 15 gün boyunca da devam ediyorsun..tadı çok iğrenç((
slm neevercare peki 15 gün içide paslaşma oluyormu eşle olmuyormu
o süre boyunca eşinle her şey normal seyrinde devam ediyor. zaten normalde o 15 günlük dönemde yumurtlama gerçekleşiyor. yakınımdaki 2 kişide olumlu sonuç verdiğini gördüm. belki zaten olacaktı belki de vesile oldu bilemiyorum ama en azından zararlı bişey olmadığı için denemeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?