Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl oluyor bu kür bende yapayım

adetin bittikten sonraki 7. günde başlıyorsun 15 gün boyunca da devam ediyorsun
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

ben bunu buldum paylaştım ama neevercare ye sormak lazım böylemi değilmi?

merhaba kızlar bende bu ay bekleyenlerdenım umuyorumki allah herkeze versin. bugün gazetede okudum cocuk evden ıskence yapıldıgı için polıslere sıgınmış çok üzüldüm bizler okadar cok istiyoruz her ay bekliyoruz bebişimiz olsun diye , cocugu olanlar is :2nlara işgence yapıyor anlam veremıyorum Allah cc ıslah etsın

Peki o arada hamilelik olursa zararı var mı acaba?

soğan kürünü ibrahim saraçoğlu pko lu olan ya da bebek sahibi olmak isteyen bayanlara öneriyor. ben bir kere tv programında denk gelmiştim bu konuda kendisine çok güveniyor.
adetin bittikten sonraki 7. günde başlayıp 15 gün boyunca, günde 2 defa yapıyorsun.
2 bardak klorsuz suyu kaynatıp bir soğanı 4'e bölerek içine atıyorsun, 5dk. boyunca kaynamaya devam ediyor. altını kapattıktan sonra 20 dk. kadar soğumasını bekleyip ılık olarak içiyorsun( anlatırken bile içim kalktı) her seferinde yeni yapmak gerekiyormuş. hamilelik varsa da zararı yokmuş hamile olduğunuzu öğrenince bırakın diyor ibrahim saraçoğlu. daha ayrıntılı bilgi isterseniz ibrahim saraçoğlu ve soğan kürü diye aratırsanız geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.

kız sende benim gibi çok okuyanlardansın sanırım

adete kaç gün var canım

böyle durumlarda vicdansız ailelere söyleyecek bişey bulamıyorum ben dediğin gibi Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…