bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.bende nisan ayının şans getirmesini bekleyenlerdenim.klomen kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum bu ay.adetime 4-5 gün var bakalım sabırla beklemeye çalışıyorum. 8 ay sonra meleğim gülücekmi yüzüme bakalım.
4 gün önce kanda baktırdım ama çıkmadı daha erken dediler 4 günde değişmişmidir bişiler baktırsammı bugün bilemedim.... ???
sakın kendini üşütme ağır iş yapma ev filan süpürme çok hoplama zıplama kendine dikkat et sakın eşinle ilişkiye girme adetinden bi 6 gün geçsin öyle test yap. şimdi çok erken
offfffffffffffffffff sinirliyimm.......sabah dok aradim rahim filmii için ama diyokiii 14.gün sıkıntı olur diger adetininn bitiminde gell.1 ay dahaa bekliycemm.........bütürlüü kısmet olmuyoo çektirmekk.......................iş yerindeyim sadece cumartesiii çekilebilirim izin almakk yada rapor istemiyorum............
slm kıslar nasılsınız bu sabah ıtıbarıyle lekelenmelerım basladı gelıyo benım kırmızcalar:)
günaydın kızlar .ovulasyon testi kullanıyorum 9 gündür iki gün koyu çıktı çizgiler diğer günler açık renkli ama hala cıkıyo çizgiler.normalmi 9 gün çift çizginin çıkması acaba
kızzzlar günaydın...ya ben hala adet olmadım biliyormusunuz 12 nisandan beri çok sabırlıım yahuuu...bugün test alıp denicem inş...
çook teşekkürler eklemişsin listeye benide canım.Çokk sevindim inşallah listeye eklenmek bu ay bana uğurluu gelirrmeleklerimiz allahın izniylee gelsinler artıkkk...
bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.bende nisan ayının şans getirmesini bekleyenlerdenim.klomen kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum bu ay.adetime 4-5 gün var bakalım sabırla beklemeye çalışıyorum. 8 ay sonra meleğim gülücekmi yüzüme bakalım.
4 gün önce kanda baktırdım ama çıkmadı daha erken dediler 4 günde değişmişmidir bişiler baktırsammı bugün bilemedim.... ???
benide eklermisin listeye 8 mayıs
Oflama canım, doktorun doğru olan şeyi yapmış. Belki bu ay birşeyler olacak? Belki hamile kalacaksın ve rahim filmine gerek kalmayacak? Birde böyle düşün... Hem kırmızıların gelse bile üzülme. Önümüzdeki ay kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez! hemen reglin biter bitmez gidersin. Zaten rahim filmi çekildikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 3 gün falanda ilişki yasak oluyor. Hayırlısı olsun hakkında inşallah :)
Genelde kırmızılar geliyo denildikten sonra üzülen ağlayan sinirlenen yüz ifadeleri görürdük, seninki içimi rahatlattı biliyomusunHayırlısı olsun canım hakkında, dilerim mayıs ayı güzellikler getirir sana
Önemli olan koskoyu 2 çizginin belirmesi canım. Silikler çıkabilir bunu kafana takma
Hadi bakalım güzel haberlerle dönersin bize inşallah
Tabiki de eklendin canım lafımı olurİnşallah listede kalır ve isminin karşısında "mucizesi onunla" da yazabilirim
Hoşgeldin canım topiğimize... İnşallah 8 ay sonra meleğin yüzüne güler ve annesinin göbüşüne konarAcele etme sonuç için, beklemen en doğru olan
Ekledimmm
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan
canom-----------------------13 Nisan
arzusema--------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan
mehmetderya---------------------24 Nisan
neva06--------------------------24 Nisan
hayat365------------------------25 Nisan
beyazipek-----------------------26 Nisan
7VerenGul-----------------------29 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
kanunist------------------------29 Nisan
Beyazbulut----------------------8 Mayıs
gul1982-----------------------10 Mayıs
offfffffffffffffffff sinirliyimm.......sabah dok aradim rahim filmii için ama diyokiii 14.gün sıkıntı olur diger adetininn bitiminde gell.1 ay dahaa bekliycemm.........bütürlüü kısmet olmuyoo çektirmekk.......................iş yerindeyim sadece cumartesiii çekilebilirim izin almakk yada rapor istemiyorum............
ama tatlım doktorun dogru soylemış ılaç enjekte edıldıgı ıcın korunmasız ılışkı onerılmıyo tam yumurtlama zamnına denk gelıcek .gerek kalmıycak belkı hadı hayırlısı cnm morelını yuksek tut .benımde kırmıscalar elı kulagında lekelenmem oldu bu sabah:)
kııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM
ama tatlım doktorun dogru soylemış ılaç enjekte edıldıgı ıcın korunmasız ılışkı onerılmıyo tam yumurtlama zamnına denk gelıcek .gerek kalmıycak belkı hadı hayırlısı cnm morelını yuksek tut .benımde kırmıscalar elı kulagında lekelenmem oldu bu sabah:)
kııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM
meraba kızlar benmde 4 gün gecikti adetim ama gecen ayda gecikme olmuştu
hiç bişe hissedemiyorum adetim gecikti diye sevinemiyorum bile
İnanmıyorumm canım yaa çok sevindimmmTebrik ederim, Rabbim sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inşallah. Sağlıklı bir bebeğin olsun. Darısı isteyen diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallah çok sevindim
Kan testi yaptırsaydın canım? En azından öylemi böylemi diye sorular kafanda olmaz ve sonuç negatifse bile kırmızıları beklersin. Böyle muallakta kalmakda zor:106: Bak karagul bize müjdeli haberi verdi darısı sana olsun inşallah canım
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla
canom-----------------------13 Nisan
arzusema--------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan
mehmetderya---------------------24 Nisan
neva06--------------------------24 Nisan
hayat365------------------------25 Nisan
beyazipek-----------------------26 Nisan
7VerenGul-----------------------29 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
kanunist------------------------29 Nisan
Beyazbulut----------------------8 Mayıs
gul1982-----------------------10 Mayıs
teşekkür ediyorum kızlar allahım tüm isteyen herkese versin inş. kucaklarınız dolsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?