Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sakın kendini üşütme ağır iş yapma ev filan süpürme çok hoplama zıplama kendine dikkat et sakın eşinle ilişkiye girme adetinden bi 6 gün geçsin öyle test yap. şimdi çok erken

sakın kendini üşütme ağır iş yapma ev filan süpürme çok hoplama zıplama kendine dikkat et sakın eşinle ilişkiye girme adetinden bi 6 gün geçsin öyle test yap. şimdi çok erken

ahh canımmm ne güzel dedin ama bende düşüncesiz bi koca olduktan sonra bunları kim yapcakki bu hafta dediklerin hepsini yaptım ilişki hariç inatla erteliyorum bakalım ne kadar kaçıcam. adetime 4-5 gün var günüde belli olmuo 29-30-32-34 günlerde oluyrm adet geçip geçmediğinide bilememde cuma günü baktırcam artık.umut etmekte kötü oluo çünkü.
sende durumlar ne ?

offfffffffffffffffff sinirliyimm.......sabah dok aradim rahim filmii için ama diyokiii 14.gün sıkıntı olur diger adetininn bitiminde gell.1 ay dahaa bekliycemm.........bütürlüü kısmet olmuyoo çektirmekk.......................iş yerindeyim sadece cumartesiii çekilebilirim izin almakk yada rapor istemiyorum............

slm kıslar nasılsınız bu sabah ıtıbarıyle lekelenmelerım basladı gelıyo benım kırmızcalar:)

Oflama canım, doktorun doğru olan şeyi yapmış. Belki bu ay birşeyler olacak? Belki hamile kalacaksın ve rahim filmine gerek kalmayacak? Birde böyle düşün... Hem kırmızıların gelse bile üzülme. Önümüzdeki ay kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez! hemen reglin biter bitmez gidersin. Zaten rahim filmi çekildikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 3 gün falanda ilişki yasak oluyor. Hayırlısı olsun hakkında inşallah :)

slm kıslar nasılsınız bu sabah ıtıbarıyle lekelenmelerım basladı gelıyo benım kırmızcalar:)

Genelde kırmızılar geliyo denildikten sonra üzülen ağlayan sinirlenen yüz ifadeleri görürdük, seninki içimi rahatlattı biliyomusun Hayırlısı olsun canım hakkında, dilerim mayıs ayı güzellikler getirir sana

günaydın kızlar .ovulasyon testi kullanıyorum 9 gündür iki gün koyu çıktı çizgiler diğer günler açık renkli ama hala cıkıyo çizgiler.normalmi 9 gün çift çizginin çıkması acaba

Önemli olan koskoyu 2 çizginin belirmesi canım. Silikler çıkabilir bunu kafana takma

kızzzlar günaydın...ya ben hala adet olmadım biliyormusunuz 12 nisandan beri çok sabırlıım yahuuu...bugün test alıp denicem inş...

Hadi bakalım güzel haberlerle dönersin bize inşallah

çook teşekkürler eklemişsin listeye benide canım.Çokk sevindim inşallah listeye eklenmek bu ay bana uğurluu gelirr meleklerimiz allahın izniylee gelsinler artıkkk...

Tabiki de eklendin canım lafımı olur İnşallah listede kalır ve isminin karşısında "mucizesi onunla" da yazabilirim

Hoşgeldin canım topiğimize... İnşallah 8 ay sonra meleğin yüzüne güler ve annesinin göbüşüne konar Acele etme sonuç için, beklemen en doğru olan

benide eklermisin listeye 8 mayıs

Ekledimmm

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

kara_gul-------------------12 Nisan

canom-----------------------13 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

CNM CNMCNM NAPIYIM UZULSEM AGLASAM BI SEYI DEGISTIREMIYCEMKI UMUTLAR YARINLARA KALDI VARDIR BUNDADA BIR HAYIR.EN AZINDAN GUNU GUNUNE OLUYORUM BUNUN ICIN BIRASDA ICIM RAHAT

7verengüll çok güzell şeyler yazmıssın.inankiii fikrimii degiştirdin.dogru diyonn vARSİN öbür ay olsun ne kaybederimkii dimii.................ya buarada LÜTFEN BENİİİ 7MAYISA YAZARMISIZ

ama tatlım doktorun dogru soylemış ılaç enjekte edıldıgı ıcın korunmasız ılışkı onerılmıyo tam yumurtlama zamnına denk gelıcek .gerek kalmıycak belkı hadı hayırlısı cnm morelını yuksek tut .benımde kırmıscalar elı kulagında lekelenmem oldu bu sabah:)

kııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee 2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM

meraba kızlar benmde 4 gün gecikti adetim ama gecen ayda gecikme olmuştu
hiç bişe hissedemiyorum adetim gecikti diye sevinemiyorum bile

tebrikler canım rabbim sağ sağlim kucagına almayıda nasip etsin insalllah

evet şekerr kızz belkide böyle hayrlıı bu ayda bekleyeyim barii.belkiii bir mucize olur hamile çıkarımm:::):) sıskma canının gelirse gelsin kırmızılar diger aya sıkı giriş yaprızz

İnanmıyorumm canım yaa çok sevindimmm Tebrik ederim, Rabbim sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inşallah. Sağlıklı bir bebeğin olsun. Darısı isteyen diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallah çok sevindim

meraba kızlar benmde 4 gün gecikti adetim ama gecen ayda gecikme olmuştu
hiç bişe hissedemiyorum adetim gecikti diye sevinemiyorum bile

Kan testi yaptırsaydın canım? En azından öylemi böylemi diye sorular kafanda olmaz ve sonuç negatifse bile kırmızıları beklersin. Böyle muallakta kalmakda zor:106: Bak karagul bize müjdeli haberi verdi darısı sana olsun inşallah canım

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla

canom-----------------------13 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

teşekkür ediyorum kızlar allahım tüm isteyen herkese versin inş. kucaklarınız dolsun inş.

tebrik ederim çok sevindim .allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..harikaaaaa

canım tebrikler

insallah canım gecikme bebektendir ama ben biraz daha beklemek istiyorum
zaten okdadrda cok kafama takmıyorum canım herşey rabbimden hayırlısı olsun

teşekkür ediyorum kızlar allahım tüm isteyen herkese versin inş. kucaklarınız dolsun inş.

tebrik ederim canım ben hiç yazmadım ama bu ay umutlu olduğum için takip ettim uzaktan....

ben de cuma günü adetime 4 gün kalmasına rağmen öylesine test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama hamilelik belirtim yok hiç...endişeliyim hamileyim diyemiyorum

ama hamileysem benim muhtemel doğum tarihim de 28 aralık olacak....sorunsuz bir şekilde, sağlıcakla kucağına alırsın dilerim....

Slm kizlar uzun zamandir takip ediyorum aranıza yeni katıldım. :) gecen ay cogu belirtiler vardi meğer kıstım varmış onu atlattım çok şükür bu ay bende umutluyum bat 20 nisan bu topik hepimize uğurlu gelir ins meleklerimize kavuşuruz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…