Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun canım inş cektirmeye gerek kalmadan gelir bebişin...
slm kıslar nasılsınız bu sabah ıtıbarıyle lekelenmelerım basladı gelıyo benım kırmızcalar:)
cok pozitifsin canım maşallah...hayırlısı olsun inş bidaki ay güzel haberler veririz...
cok sevindim canım...hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim

benim yeni tarih 14 mayıs eklersen sevinirim canım...

Uzaktan takip etme :) Gel işte böyle muhabet edelim İnşallah test doğrudur canım Belirtilere takılma. Belirti herkesde olmuyo. Sanırım beklenmeyen adet tarihin bugün? Testi tekrarladınmı? Rabbim gönlüne göre versin inşallah

benim sat: 14 nisan. bu ay klomen kullanmaya başladım.bakalım nisan ayı bizim için bereketli olacak mı?

İnşallah bereketli olur canım. Sağlığımız yerinde olsunda günler aylar yıllar umutlar hiç bitmiyor. İnşallah bu ayın bereketinden sende faydalanırsın. Bu arada hoşgeldin :)

Hoşgeldin canım :) Kist sorununu halletmene sevindim. İnşallah güzel olur bu ay herşey Listemize ekliyorum senide.. Hayırlısı olsun :)

benim yeni tarih 14 mayıs eklersen sevinirim canım...

Eklememmi canım sen yeterki iste İnşallah bu sefer olur SAĞLICAKLA :)

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla

canom-----------------------13 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

kartanem90----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

pelin67------------------------14 Mayıs

Son düzenleme:
cnm bnım rabbım saglıcakla kucagın aalmayı nasıp etsın ınsallah
evet şekerr kızz belkide böyle hayrlıı bu ayda bekleyeyim barii.belkiii bir mucize olur hamile çıkarımm:::):) sıskma canının gelirse gelsin kırmızılar diger aya sıkı giriş yaprızz

evet hayatım yenı ay yenı umut

çok çalışmam lazım cccoookkktatlım benıde 16mayıs olarak kaydedermısın lütfen

sagol canım amin inş...rabbim hepimize nasip etsin... inş yakında senden güzel haberler alırız hayırlısıyla

çok çalışmam lazım cccoookkktatlım benıde 16mayıs olarak kaydedermısın lütfen

Tamam canım listedeki yerini değiştirdim. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla

canom-----------------------13 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

kartanem90----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

Pelin67-----------------------14 Mayıs

sekerkiz67--------------------16 Mayıs

hoşbuldum valla canım.uzun zamandır yazılanları takip ediyorum öylesine içten ki herkes.hep dualaşalım.rabbim bize de en kısa zamanda nasip eder inşallah.gerçi benim sat: 14 nisan olduğu için gebelik nisanda olsa bile benim umutlar mayısa kaldı :/

sagol canım amin inş...rabbim hepimize nasip etsin... inş yakında senden güzel haberler alırız hayırlısıyla

Canım benim çok teşekkür ederim. Dua eden yüreğine gam keder görmesin inşallah Bu arada avatarındakine bayıldımmmm Öyle bi bebeğin olsun emi

Masallah hamisler cogaliyo bizede dua edin kizlar rabbim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlr versin

Evet canım çoğalıyo elhamdülillah. Darısı sizlere bizlere tüm isteyenlere inşallah

Sadece bu topikte değil, ben burada bebek isteyen tüm arkadaşların sohbetlerinde samimi ve içten olduklarına çok inanıyorum. Çünkü konuştuklarımız, çabalarımız, umutlarımız ve sonuç negatif olduğundaki yaşadığımız hüsranlarımız hep ortak ve bunu sadece yaşayanlar bilir. Arkadaşın dostun bilmez. Hemen çocuğu olan gebe kalan bilmez. Bu yüzden hepimizin dili ortak. Dua etmek çok güzel. Dua almak çok çok güzel. Başka arkadaşlar için dua etmek çok çok çok daha güzel! Bunun tadını çok iyi aldım ben :)

Sat 14 nisan pekiii beklenmeyen adet tarihin nedir canım? Onuda söylersen senide listemize ekleyebilirim

amin canım benim ne güzel dua ediyosun oyle allah razı olsun ayy sagol tatlım bende beyılıyorum avatarıma eşimde bende rüyamızda maviş gözlü bi kızımız oldugunu gördük rabbim hayırlara cıkarır inş...amin inş rabbim hepimize böyle bebişler nasip eder hayırlısıyla

Ailede maviş gözlü varmı? Rüyalarınız gerçeğe dönüşsün inşallah

benim adetlerim hep düzensiz bu nedenle zaten progestan kullayorum 5 aydır.bu nedenle tam bir tarih tutturamıyorm.işte benim de tam olarak sorunum bu ama en geç olamam gereken tarih 20 mayıs diyebilirim.
gerçekten aynı derde ve aynı duygulara ahip insanlarla tanışıp konuşabilmek insanı rahatlatıyor.ne dersin,bu sence de gebe kalma şansını yükseltmez mi : D sevgilerimle

Pozitif olmak, stres yapmamak ve bol bol dua almak gebe kalma şansını kesinlikle yükseltir
O halde ben seni listemize 20 Mayıs olarak ekliyorumm, hadi bakalım hayr olsun :)

evet eşim maviş gözlüamin canım inş...

oooo hadi bakalım gelsin maviş gözlü bebişlleeerr

canım arkadaşım hiç sorma kimyasalmış daha sonra eşimle farklı sıkıntılar oldu filan derken bu aya umutluyum bakalım ..
(( üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki
inşallah bu ay sevindirir seni

tebrikler maşallah hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…