hayırlısı olsun canım inş cektirmeye gerek kalmadan gelir bebişin...offfffffffffffffffff sinirliyimm.......sabah dok aradim rahim filmii için ama diyokiii 14.gün sıkıntı olur diger adetininn bitiminde gell.1 ay dahaa bekliycemm.........bütürlüü kısmet olmuyoo çektirmekk.......................iş yerindeyim sadece cumartesiii çekilebilirim izin almakk yada rapor istemiyorum............
cok pozitifsin canım maşallah...hayırlısı olsun inş bidaki ay güzel haberler veririz...slm kıslar nasılsınız bu sabah ıtıbarıyle lekelenmelerım basladı gelıyo benım kırmızcalar:)
cok sevindim canım...hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbimkııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM
İnanmıyorumm canım yaa çok sevindimmmTebrik ederim, Rabbim sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inşallah. Sağlıklı bir bebeğin olsun. Darısı isteyen diğer tüm arkadaşlarıma olsun inşallah çok sevindim
Kan testi yaptırsaydın canım? En azından öylemi böylemi diye sorular kafanda olmaz ve sonuç negatifse bile kırmızıları beklersin. Böyle muallakta kalmakda zor:106: Bak karagul bize müjdeli haberi verdi darısı sana olsun inşallah canım
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla
canom-----------------------13 Nisan
arzusema--------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan
mehmetderya---------------------24 Nisan
neva06--------------------------24 Nisan
hayat365------------------------25 Nisan
beyazipek-----------------------26 Nisan
7VerenGul-----------------------29 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
kanunist------------------------29 Nisan
Beyazbulut----------------------8 Mayıs
gul1982-----------------------10 Mayıs
tebrik ederim canım ben hiç yazmadım ama bu ay umutlu olduğum için takip ettim uzaktan....
ben de cuma günü adetime 4 gün kalmasına rağmen öylesine test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama hamilelik belirtim yok hiç...endişeliyim hamileyim diyemiyorum
ama hamileysem benim muhtemel doğum tarihim de 28 aralık olacak....sorunsuz bir şekilde, sağlıcakla kucağına alırsın dilerim....
benim sat: 14 nisan. bu ay klomen kullanmaya başladım.bakalım nisan ayı bizim için bereketli olacak mı?
Slm kizlar uzun zamandir takip ediyorum aranıza yeni katıldım. :) gecen ay cogu belirtiler vardi meğer kıstım varmış onu atlattım çok şükür bu ay bende umutluyum bat 20 nisan bu topik hepimize uğurlu gelir ins meleklerimize kavuşuruz..:)
benim yeni tarih 14 mayıs eklersen sevinirim canım...
cnm bnım rabbım saglıcakla kucagın aalmayı nasıp etsın ınsallahkııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM
evet şekerr kızz belkide böyle hayrlıı bu ayda bekleyeyim barii.belkiii bir mucize olur hamile çıkarımm:::):) sıskma canının gelirse gelsin kırmızılar diger aya sıkı giriş yaprızz
Uzaktan takip etme :) Gel işte böyle muhabet edelimİnşallah test doğrudur canım Belirtilere takılma. Belirti herkesde olmuyo. Sanırım beklenmeyen adet tarihin bugün? Testi tekrarladınmı? Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah bereketli olur canım. Sağlığımız yerinde olsunda günler aylar yıllar umutlar hiç bitmiyor. İnşallah bu ayın bereketinden sende faydalanırsın. Bu arada hoşgeldin :)
Hoşgeldin canım :) Kist sorununu halletmene sevindim. İnşallah güzel olur bu ay herşeyListemize ekliyorum senide.. Hayırlısı olsun :)
Eklememmi canım sen yeterki isteİnşallah bu sefer olur SAĞLICAKLA :)
Nisan Ayı Listesi..
kartanem90----------------------20 Nisan
pelin67------------------------14 Mayıs
Uzaktan takip etme :) Gel işte böyle muhabet edelimİnşallah test doğrudur canım Belirtilere takılma. Belirti herkesde olmuyo. Sanırım beklenmeyen adet tarihin bugün? Testi tekrarladınmı? Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah bereketli olur canım. Sağlığımız yerinde olsunda günler aylar yıllar umutlar hiç bitmiyor. İnşallah bu ayın bereketinden sende faydalanırsın. Bu arada hoşgeldin :)
Hoşgeldin canım :) Kist sorununu halletmene sevindim. İnşallah güzel olur bu ay herşeyListemize ekliyorum senide.. Hayırlısı olsun :)
Nisan Ayı Listesi..
çok çalışmam lazım cccoookkk tatlım benıde 16mayıs olarak kaydedermısın lütfen
Nisan Ayı Listesi..
sagol canım amin inş...rabbim hepimize nasip etsin... inş yakında senden güzel haberler alırız hayırlısıyla
Masallah hamisler cogaliyobizede dua edin kizlar rabbim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlr versin
hoşbuldum valla canım.uzun zamandır yazılanları takip ediyorum öylesine içten ki herkes.hep dualaşalım.rabbim bize de en kısa zamanda nasip eder inşallah.gerçi benim sat: 14 nisan olduğu için gebelik nisanda olsa bile benim umutlar mayısa kaldı:/
Canım benim çok teşekkür ederim. Dua eden yüreğine gam keder görmesin inşallahBu arada avatarındakine bayıldımmmm Öyle bi bebeğin olsun emi
Evet canım çoğalıyo elhamdülillah. Darısı sizlere bizlere tüm isteyenlere inşallah
amin canım benim ne güzel dua ediyosun oyle allah razı olsunayy sagol tatlım bende beyılıyorum avatarıma eşimde bende rüyamızda maviş gözlü bi kızımız oldugunu gördük rabbim hayırlara cıkarır inş...amin inş rabbim hepimize böyle bebişler nasip eder hayırlısıyla
Sadece bu topikte değil, ben burada bebek isteyen tüm arkadaşların sohbetlerinde samimi ve içten olduklarına çok inanıyorum. Çünkü konuştuklarımız, çabalarımız, umutlarımız ve sonuç negatif olduğundaki yaşadığımız hüsranlarımız hep ortak ve bunu sadece yaşayanlar bilir. Arkadaşın dostun bilmez. Hemen çocuğu olan gebe kalan bilmez. Bu yüzden hepimizin dili ortak. Dua etmek çok güzel. Dua almak çok çok güzel. Başka arkadaşlar için dua etmek çok çok çok daha güzel!Bunun tadını çok iyi aldım ben :)
Sat 14 nisan pekiii beklenmeyen adet tarihin nedir canım? Onuda söylersen senide listemize ekleyebilirim
Ailede maviş gözlü varmı?Rüyalarınız gerçeğe dönüşsün inşallah
benim adetlerim hep düzensiz bu nedenle zaten progestan kullayorum 5 aydır.bu nedenle tam bir tarih tutturamıyorm.işte benim de tam olarak sorunum bu ama en geç olamam gereken tarih 20 mayıs diyebilirim.
gerçekten aynı derde ve aynı duygulara ahip insanlarla tanışıp konuşabilmek insanı rahatlatıyor.ne dersin,bu sence de gebe kalma şansını yükseltmez mi : D sevgilerimle
evet eşim maviş gözlüamin canım inş...
canım arkadaşım hiç sorma kimyasalmışdaha sonra eşimle farklı sıkıntılar oldu filan derken bu aya umutluyum bakalım ..
kııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM
kızlar certain marka gebelik testi iyimidir acaba
sabırsız eşim almış da hiç bu markayı kullanmamıştım sabah ilk idrarla yaparım artıkHiçbi fikrim yok canım:26: Aldınmı yoksa yapıcakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?