- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Hiçbi fikrim yok canım:26: Aldınmı yoksa yapıcakmısın
Kizlar bugun karnimin alt kismi şis ve belim cok agriyo sizce kirmizilar mi gelecek? :18:
Selam arkadaşlar,
Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.
Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?
Lütfen yardım edin bana :))
Teşekkür ederim :)))
Selm arkadasim yumurtlama gunlerini biliyor musun? Belki yumurluyosndur?
Evet biliyorum. Normalde yumurtlama günümde değilim :)
Öyle tuhaf oldum bugün, hem biraz korktum, hem heyecanlandım :) Hem de ilk günden böyle şeyler olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/
kııııııııııııııızlarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiimmmm çok mutluyum yaaaaa hamileyim canlarım ya çarşıdan geliyorum o yüzden geç yazdım sizee2 aydır olmuyordu beni takip edenler biliyordur ölü doğum yapmıştım... sonra ara vermiştim 2 aydır da olmuyordu bugün 4 gün geçti gittim testimi aldım sonunda veeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMM
Kızlar sabırsız biri olaraktan kırmızılara 1 hafta var tam(inşallah gelmezler:)) ben sabah test yaptım ama negatif çıktı, silikte olsa 2. çizgi çıkmadı. Acaba hamile olmuş olsaydım silikte olsa çıkar mıydı ikinci çizgi?
Kızlar sabırsız biri olaraktan kırmızılara 1 hafta var tam(inşallah gelmezler:)) ben sabah test yaptım ama negatif çıktı, silikte olsa 2. çizgi çıkmadı. Acaba hamile olmuş olsaydım silikte olsa çıkar mıydı ikinci çizgi?
Sabırsız davranıyorum işteerken evet ama hep olmazsa diye korkuyorum.günlerde geçmek bilmiyor ki...:)inadına yavaş.
Kesinlikle çok doğru ama birde yapabilsem:)beklemekten başka çare yok sanırım.başka şeylerle meşgul olmak lazım aslında
sürrekli bebeğe odaklanınca olmuyor
stres en büyük düşman
Uzaktan takip etme :) Gel işte böyle muhabet edelimİnşallah test doğrudur canım Belirtilere takılma. Belirti herkesde olmuyo. Sanırım beklenmeyen adet tarihin bugün? Testi tekrarladınmı? Rabbim gönlüne göre versin inşallah
bu sıcak karşılamadan sonra eh beni de alın ozaman aranıza...beklenmeyen adet tarihim bugündü ve şimdilik kuruyum ve bişey olacak gibi de değil sabah test yaptım yine pozitif...ama hala beklemedeyim 1 hafta bekleyeceğim...bu kez hayalkırıklığına uğramak istemiyorum....benim için dua ederseniz çoook mutlu olurum ben de hepinize tek tek dua edeceğim sözzz....
Uzaktan takip etme :) Gel işte böyle muhabet edelimİnşallah test doğrudur canım Belirtilere takılma. Belirti herkesde olmuyo. Sanırım beklenmeyen adet tarihin bugün? Testi tekrarladınmı? Rabbim gönlüne göre versin inşallah bu sıcak karşılamadan sonra eh beni de alın ozaman aranıza...beklenmeyen adet tarihim bugündü ve şimdilik kuruyum ve bişey olacak gibi de değil sabah test yaptım yine pozitif...ama hala beklemedeyim 1 hafta bekleyeceğim...bu kez hayalkırıklığına uğramak istemiyorum....benim için dua ederseniz çoook mutlu olurum ben de hepinize tek tek dua edeceğim sözzz....
rabbım tamamını erdırsın ınsallah cnm hayırlısı olsun
rabbım tamamını erdırsın ınsallah cnm hayırlısı olsun
teşekkur ederim canım 4. kez hamile kaldım ama hala 2 kişilik aileyiz...ama umarım yılbaşında Juniorumuz ben ve kocam kooooskommacan bir aile oluruz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?