Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar,

Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.

Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?

Lütfen yardım edin bana :))

Teşekkür ederim :)))

Gelse bi turlu gelmese bi turlu benim gecen ay 3 gun gccikmisti kist yuzundenmis gebelik sanmistim ama olduktan sonra da cok rahatladm oda bi nimet kadnlar icin hamile degilsem gununde olurm ins. Uzulurum ama olsuun

Selm arkadasim yumurtlama gunlerini biliyor musun? Belki yumurluyosndur?

Evet biliyorum. Normalde yumurtlama günümde değilim :)

Öyle tuhaf oldum bugün, hem biraz korktum, hem heyecanlandım :) Hem de ilk günden böyle şeyler olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/

O zaman hayilisi diyelim li ayni seyler bendede var reglime de 4 gn var sabirla bekleyelim bakalim

kızlar benide listeye ekleyin. BAT 24 nisan. ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. 2 aylık yasaktan sonra bu ay niyetledik bakalım. bu arada oflu arkadaşım hamileymişsin. yeni öğrendim. ne zamandır foruma girmiyoırdum. Allah sana ve bebek bekleyen tüm annelere sorunsuz hamilelik ve kolay doğum versin.

Tebrikler tatlım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Kızlar sabırsız biri olaraktan kırmızılara 1 hafta var tam(inşallah gelmezler:)) ben sabah test yaptım ama negatif çıktı, silikte olsa 2. çizgi çıkmadı. Acaba hamile olmuş olsaydım silikte olsa çıkar mıydı ikinci çizgi?

günaydın canım silik çizgi cıksa cıksa adet günü cıkabilir en iyi ihtimal bence idrar testı için adet gecıkmesini beklemek en doğrusu boyle erken yapınca morali bozulur insanın

bir hafta çok erken olsa bile çıkmaz bence

Sabırsız davranıyorum işte erken evet ama hep olmazsa diye korkuyorum.günlerde geçmek bilmiyor ki...:)inadına yavaş.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…