Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallahcanım benim meleğim ve meleklerimiz bu ay bizmledi,r inşallahh allahın iznıylee bu ay ne kadar güzel bir ortam var burda herkez okadar içten vede bildikleri bütün bilgileri paylaşmaya hazır cevap veren herlkeze çoook teşekkürler allah kalbimize göre versin arkadaşalrrr

Tebrikler tatlım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına.

TEBRİKLERRRRRRR allah kucağına almayı nasıp etsinn canımm ne kadar güzel güzel bir haber buu yarabbimmm maaşallah 41 kere darısıs başımaıza dua ett bize boooollll boooooll tekara tebrikler canım

adet günü yaklaşanlar heyecan varmıı
benim adetim düzensiz tam günümü bilmiyorum aslında 8 nisanda adet günümdü oyüzden 8 mayıs yazdırdım tahmini
son günler stres yapmıyım diyede dişçiden randevu aldım 7 mayısa sskya gidicem dolgu yapılıcak dişlerim var bikaç gün sürer
en azından evde adet beklemem dedim :18::18::18::18::18::18:

heyacan mı oda ne falan dermişim ay sonunu iple çekiyorum yaa

benim 28 günde bir ama geçen ay 33 gün sonra oldu nette hesapladım 30 gün ddiye yazıyo bat 29 nisan diyo bakalım hayırlısı.

dişçi işini bende aradan çıkardım en iyisini yapmışsın.

e artık ay sonuda gelsin bebişler yani inşallah

günaydın kızlar nerelerdesiniz...daha adetimin gününe var ama ben dayanamdım test yaptım tabikide negatif çıktı.napim merak işte

Kızlar ya benim geçen ay adete bir hafta kala sağ kasığımda ağrı vardı doktor yumurtan çatlıyor dedi 10 nisanda adet oldum maleseff ( şimdi adetim bitti yine sağ kasıkta ağrım başladı hayırdır inşallah diyorum bacağıma vuruyor ağrısı yine mi çatlıyo yumurtam anlamadım ki (

aynısı bende de var:) normalde kasıkta hafif ağrı hissederim bir iki gün yumurtlama döneminde. Bu ay o ağrı hiç kesilmedi ara ara sızlıyor, bence sen yine yumurtluyorsun 8. günde olabilir yumurtlama
Benim bat 24 Nisan 6 günüm kaldı ama çok sabırsızlanıyorum sabah toplantım olmasa gidip test yaptıracaktım ama çıkmaz ya da yanlış çıkar diye kendimi engelledim gitmedim

adete bir hafta kala kanda belli olur demişler ama kararsızım, gidip olmadığını öğrensem belki de o kadar üzülmeyeceğim
ama iki gün sonra tekrar gel falan derlerse ben o iki günü çok sıkıntılı geçiririm kesin

bana yardım edin biraz sabretmeyi öğretin:)

günaydın kızlar nerelerdesiniz...daha adetimin gününe var ama ben dayanamdım test yaptım tabikide negatif çıktı.napim merak işte

ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı

günaydınn tatlııı hanımıefendidlerr..........demin okudumda bu ay bendede bir tuhaflık varr ilk defa adetim bitiii 8.9. günler sol kasık agrısıııı varr anlamadımm gitiii.dediginiz gibii sankii yumurtlama agrısıı..ama ben hiç bukadar erken yumurtlamadımkiiii........alalaaaa..........lütfennnnn beniiiii 7 mayısaa yazarmısınızz........

kızlar ne zamandır giremiyorum topiğe hakkınızı helal edin olur mu?
giremesemde dualarım hepinizle.
sizde bize dua edin emii

Stres yapmıyorum ben bu ay ve hesaplayarak da ilişki yaşamıcam sabır edip beklemek lazım öğrendiğimizde bebeğimiz bizimle olsun inşallahh.Kasık ağrısı da insanı korkutuyor srekli olunca

ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı

evet aslında kesin sonuç için kandan baktırmak gerek.ama evdeyken merak edince test yapıyorum çıkmıcanı bile bile bir umut işte of kasıklarda ağrılarımda var yumurtladığımdan beri geçmiyoda 25 ine kadar beklicem bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…