- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
teşekkur ederim canım 4. kez hamile kaldım ama hala 2 kişilik aileyiz...ama umarım yılbaşında Juniorumuz ben ve kocam kooooskommacan bir aile oluruz ....
amin cnmcm amin
Oflama canım, doktorun doğru olan şeyi yapmış. Belki bu ay birşeyler olacak? Belki hamile kalacaksın ve rahim filmine gerek kalmayacak? Birde böyle düşün... Hem kırmızıların gelse bile üzülme. Önümüzdeki ay kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez! hemen reglin biter bitmez gidersin. Zaten rahim filmi çekildikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 3 gün falanda ilişki yasak oluyor. Hayırlısı olsun hakkında inşallah :)
Genelde kırmızılar geliyo denildikten sonra üzülen ağlayan sinirlenen yüz ifadeleri görürdük, seninki içimi rahatlattı biliyomusunHayırlısı olsun canım hakkında, dilerim mayıs ayı güzellikler getirir sana
Önemli olan koskoyu 2 çizginin belirmesi canım. Silikler çıkabilir bunu kafana takma
Hadi bakalım güzel haberlerle dönersin bize inşallah
Tabiki de eklendin canım lafımı olurİnşallah listede kalır ve isminin karşısında "mucizesi onunla" da yazabilirim
Hoşgeldin canım topiğimize... İnşallah 8 ay sonra meleğin yüzüne güler ve annesinin göbüşüne konarAcele etme sonuç için, beklemen en doğru olan
Ekledimmm
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan
canom-----------------------13 Nisan
arzusema--------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan
mehmetderya---------------------24 Nisan
neva06--------------------------24 Nisan
hayat365------------------------25 Nisan
beyazipek-----------------------26 Nisan
7VerenGul-----------------------29 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
kanunist------------------------29 Nisan
Beyazbulut----------------------8 Mayıs
gul1982-----------------------10 Mayıs
Tebrikler tatlım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına.
adet günü yaklaşanlar heyecan varmıı
benim adetim düzensiz tam günümü bilmiyorum aslında 8 nisanda adet günümdü oyüzden 8 mayıs yazdırdım tahmini
son günler stres yapmıyım diyede dişçiden randevu aldım 7 mayısa sskya gidicem dolgu yapılıcak dişlerim var bikaç gün sürer
en azından evde adet beklemem dedim :18::18::18::18::18::18:
Kızlar ya benim geçen ay adete bir hafta kala sağ kasığımda ağrı vardı doktor yumurtan çatlıyor dedi 10 nisanda adet oldum maleseff( şimdi adetim bitti yine sağ kasıkta ağrım başladı hayırdır inşallah diyorum bacağıma vuruyor ağrısı yine mi çatlıyo yumurtam anlamadım ki (
günaydın kızlar nerelerdesiniz...daha adetimin gününe var ama ben dayanamdım test yaptım tabikide negatif çıktı.napim merak işte
kızlar ne zamandır giremiyorum topiğe hakkınızı helal edin olur mu?
giremesemde dualarım hepinizle.
sizde bize dua edin emii
soğan suyunu kullanan varmı arkadaşlar lütfen cevap
Ben kullandm cnm 6 cm kist vardi ve gitti cok sukur bn tavsiye ederim siz ne icin kullanacksiniz?soğan suyunu kullanan varmı arkadaşlar lütfen cevap
ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?