Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı

evet aslında kesin sonuç için kandan baktırmak gerek.ama evdeyken merak edince test yapıyorum çıkmıcanı bile bile bir umut işte of kasıklarda ağrılarımda var yumurtladığımdan beri geçmiyoda 25 ine kadar beklicem bu sefer

ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı

evet aslında kesin sonuç için kandan baktırmak gerek.ama evdeyken merak edince test yapıyorum çıkmıcanı bile bile bir umut işte of kasıklarda ağrılarımda var yumurtladığımdan beri geçmiyoda 25 ine kadar beklicem bu sefer

şimdi poliklinikten geldim
kan verdim 5 gibi mail atacaklar
biliyorum cok erken ama dayanamadım gittim
dualarınızı bekliyorum kızlar

şimdi poliklinikten geldim
kan verdim 5 gibi mail atacaklar
biliyorum cok erken ama dayanamadım gittim
dualarınızı bekliyorum kızlar

Tatlım hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur. Adet gününe kaç gün vardı? Bnm 24 ü bende sabırsızlanıyorum bende bikaçgün barken yaptırayım diyorum. birde adet gününden önce çıkar dediler mi kan testini yaptırdığın yerdekiler?

test sonucum geldi <0,1 yani kesin hamile değilim
Benim de 24 nisan adet tarihim, ama kasık ağrısı geçmeyince şüphelenip gittim ben sana kesinlikle tavsiye etmiyorum
3. haftada 5,80-71.2 aralığında çıkar yazıyor
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

Benim de 24 nisan adet tarihim, ama kasık ağrısı geçmeyince şüphelenip gittim ben sana kesinlikle tavsiye etmiyorum

anladım canım hayırlısı olsun. dediğin gibi diğer maçlara artık:) benim kasıklarımda hiç ağrı yok sadece arada bir bıçak batar gibi ağrı oluyor okadar. göğüslerinde ağrı var mıydı senin. benim var 5 günden beri. ama ne belirtisi bilmiyorum.

günaydinnnnn..............içimde bir güzellikk varr..........dün itibariylee çalışmalara başladıkk..umarımmm bu ayy becerebilirix şu bebiş olayını

Günaydın kızlaarr
Bikaç gündür giremiyordum, kutlu doğum etkinliklerimiz vardı, çok yorgun geliyordum. Bugün imkanım varken gireyim bakayım bi topikdaşlarım ne yapıyorlar dedim :)
Geçmişi okudum listeye isimlerini yazmamı isteyenlerin isimlerini ekledim. Hayırlısı olsun bakalım...
Batlar yaklaşıyor ve nisan ayınında son haftalarına giriyoruz :18: Rabbim inşallah bu son günleri bol hamiş haberleri ile geçirmemizi nasib eder
Bu ay ateş ölçümü yaptım. Yanılmıyorsam adetin 16 veya 17. gününde çatladı yumurtalarım 16. gün halvet oldu 17 ve 18. günler halvet olmadı Sanırım bu ayda kırmızılarım gelir benim :106: Pek umutlu değilim bu aydan anlayacağınız fakat Rabbim büyük belki olur ben yinede dua ediyorum
İnşallah herşey gönlümüzce olur

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla

canom-----------------------13 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

kartanem90----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

gocmenkuslar--------------------24 Nisan

Meydeydey-----------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Yaw-----------------------------7 Mayıs

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

Pelin67-----------------------14 Mayıs

göğüslerimde ağrı ve şişkinlik hala var ama sanki azalıyor gibi
bence en iyisi 24 ünü beklemek, her ay söylüyorum ama daha bekleyebildiğim olmadı o ayrı:)

hayırlısı olsun canım dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz.benimde ağrılar var ama umudum yok kan testide yaptırmam adet tarihine kadar

hayırlısı olsun canım dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz.benimde ağrılar var ama umudum yok kan testide yaptırmam adet tarihine kadar

Hayat daha çok erken değilmi umutsuzlanmak için?

Bu arada listemizde batı geçmiş ama haber vermemiş arkadaşlarımızı arattım sitede ve canom'un hamile olduğunu öğrendim. Sanırım bizim topiğimizede ismini yazdırdığını unutmuş. Arzusema'dan da haber vermesini bekliyoruz. Canom'ude güzel gebişlerimizin arasına ekliyorum.

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla
canom-----------------------13 Nisan Mucizesi Onunla

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

kartanem90----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

gocmenkuslar--------------------24 Nisan

Meydeydey-----------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Yaw-----------------------------7 Mayıs

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

Pelin67-----------------------14 Mayıs

Kızlarr günaydınnn benimde adetten sonra 3 gündür kasık ağrım var korkmaya da başladım başka bişey olmasın diye üşütmüş de olabilirim allahım korusun bende adet bittikten hemen sonra ilişki yaşadım bakalım hayırlısı

göğüslerimde ağrı ve şişkinlik hala var ama sanki azalıyor gibi
bence en iyisi 24 ünü beklemek, her ay söylüyorum ama daha bekleyebildiğim olmadı o ayrı:)

:)) ahh sabırsızlık. günler geçmiyor ama bizde haklıyız canım bu sabah fortelin testini yapacaktım ama cesaret edemedim açıkçası negatif çıkarsa diye korkumdan. en iyisi sabretmek.

7 tane gül veren arkadasimm..hiç beliii olmaz insaallh 16.gün ugurun olurr...benide ekledigin için listeye çokkkk tesekür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…