ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı
ben testten çıkmaz diye yapmıyorum kanda çıkar diye duydum ya ona taktım şimdi kafayı
evet aslında kesin sonuç için kandan baktırmak gerek.ama evdeyken merak edince test yapıyorum çıkmıcanı bile bile bir umut işte of kasıklarda ağrılarımda var yumurtladığımdan beri geçmiyoda 25 ine kadar beklicem bu sefer
şimdi poliklinikten geldim
kan verdim 5 gibi mail atacaklar
biliyorum cok erken ama dayanamadım gittim
dualarınızı bekliyorum kızlar
Tatlım hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur. Adet gününe kaç gün vardı? Bnm 24 ü bende sabırsızlanıyorum bende bikaçgün barken yaptırayım diyorum. birde adet gününden önce çıkar dediler mi kan testini yaptırdığın yerdekiler?
Tatlım hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur. Adet gününe kaç gün vardı? Bnm 24 ü bende sabırsızlanıyorum bende bikaçgün barken yaptırayım diyorum. birde adet gününden önce çıkar dediler mi kan testini yaptırdığın yerdekiler?
test sonucum geldi <0,1 yani kesin hamile değilim
Benim de 24 nisan adet tarihim, ama kasık ağrısı geçmeyince şüphelenip gittim ben sana kesinlikle tavsiye etmiyorum
3. haftada 5,80-71.2 aralığında çıkar yazıyor
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
anladım canım hayırlısı olsun. dediğin gibi diğer maçlara artık:) benim kasıklarımda hiç ağrı yok sadece arada bir bıçak batar gibi ağrı oluyor okadar. göğüslerinde ağrı var mıydı senin. benim var 5 günden beri. ama ne belirtisi bilmiyorum.
test sonucum geldi <0,1 yani kesin hamile değilim
Benim de 24 nisan adet tarihim, ama kasık ağrısı geçmeyince şüphelenip gittim ben sana kesinlikle tavsiye etmiyorum
3. haftada 5,80-71.2 aralığında çıkar yazıyor
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
hayırlısı olsun canım dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz.benimde ağrılar var ama umudum yok kan testide yaptırmam adet tarihine kadar
göğüslerimde ağrı ve şişkinlik hala var ama sanki azalıyor gibi
bence en iyisi 24 ünü beklemek, her ay söylüyorum ama daha bekleyebildiğim olmadı o ayrı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?