Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimdee bu ay böyle olduu adet bittii kasık agrım başladiii.ama ben degerlendiremedimm....ancakk 11.güne yetisebildimm

listenize beni de ekleyin.bat: 15 mayıs.umarım mutlu haberi burdan paylaşırım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

7 tane gül veren arkadasimm..hiç beliii olmaz insaallh 16.gün ugurun olurr...benide ekledigin için listeye çokkkk tesekür ederimm

7 tane gül veren İnşallah dediğin gibi olur canım bu ay olsun çok istiyorum. Bu ayda olmazsa eşim test yaptıracak :106:
Bu arada rica ederim, inşallah isminin karşısına Mucizesi Onunla diyede yazabilirim

listenize beni de ekleyin.bat: 15 mayıs.umarım mutlu haberi burdan paylaşırım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

Ekledim, hoşgeldin bu arada :) Müjdeli haberini bekliycez

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla
canom-----------------------13 Nisan Mucizesi Onunla

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

kartanem90----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

gocmenkuslar--------------------24 Nisan

Meydeydey-----------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Mayıs Ayı Listesi..

Yaw-----------------------------7 Mayıs

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

Pelin67-----------------------14 Mayıs

Nisan_1986--------------------15 Mayıs

Son düzenleme:

sekeeriim benım bat 16 mayıs olucek:)

Kızlar dayanamayıp fortelin testini yaptım ama malesef negatif çıktı sanırım bu aydan umudumu kesmeliyim. BAT 24 nisan. çok üzüldüm napıcam bilmiyorum

Canım daha erken ama,benimde 24 nisan ben beklemedeyim.Benim bu ay ev alma gibi bir durumum vardı.Hep yoğun ve stresli geçti.Ayrıca ben bu ay yumurtamın çatladığını da takip edemedim.Kısacası hiç umudum yok bu aydan.Ayrıca ev alma işimde bugün sonuçlandı ve olmadı.Ne diyelim hayırlısı buymuş demek ki...

Kızlar dayanamayıp fortelin testini yaptım ama malesef negatif çıktı sanırım bu aydan umudumu kesmeliyim. BAT 24 nisan. çok üzüldüm napıcam bilmiyorum

Canım o kadar sıkıntıya olsaymış işiniz diye düşünüyor insan ama hayırlısı böyleymiş demek. Ben bekleyemedim, sabırsızlandım bu ay ilk denememizdi bakalım hiç olmazsa beklentim düşmüş oldu ama çok üzüldüm.

7 güllü arkadasımm.....esin daha hiç test vermedimii.benimki garibimm vere veree artıkk alıştııı.bian önce yaptırın amaa.......ayy insaalhh yazarsın karsına bir an evvell mucizesiiiiiiii karnında diyee

7 güllü arkadasımm.....esin daha hiç test vermedimii.benimki garibimm vere veree artıkk alıştııı.bian önce yaptırın amaa.......ayy insaalhh yazarsın karsına bir an evvell mucizesiiiiiiii karnında diyee

Alemsin canım ya kullanıcı adımı ne hallere soktun
Biz 7 aylık evliyiz canım, hiç korunma olmadığı gibi hiç gebelikte yaşamadım. Şüphelerim aylar geçtikçe artıyo. Ben hormon testi yaptırdım ve adetin 3. günü ultrasonla bakıldı çok şükür herşeyim güzel çıktı. Bu ayda olmazsa sıra eşimde. İnşallah onunda herşeyi çok iyidir. Eğer onunkindede bir sorun yoksa ben rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah herşey yolunda giderde bu ay tüm bunlara gerek kalmaz :106:

evet canım kimse olmuyo topicte. :)
nasılsın nasıl gidiyo

Elhamdülillah canım iyiyim. Sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Şu 2 arada'lıklarımdan kurtulmak ve bian önce sonuca ulaşmak istiyorum. Günler geçtikçe yoruluyorum bıkıyorum ve yine hayırlısı diyorum :106:
İnşallah sendede herşey yolundadır?

merhaba kızlar uda edin 26 nisan mucizeesi benim olsuun batı 26 bisan olan diğer kardeşlerime başarılar dilerim :)

7 güllüm inşaalh kızmıyosundur..nicin çok hosuma gittide..daha çok yeni evlisin lüftwen hemen bebek derdine düsmeyinn evliliginiz tadını çıkarınn............ben o hatayıı yaptımm 5 aylık evliydim dok dok gexmeye başladım...3 yıllık evlii olcam hala gexziyorumm.......

merhaba kızlar uda edin 26 nisan mucizeesi benim olsuun batı 26 bisan olan diğer kardeşlerime başarılar dilerim :)

Dularımız daimi canım, inşallah Rabbim kabul eder :)

Yok canım kızmıyorum
Yeni evliyiz evet ama ben çok istiyorum ve bu isteğimi dizginleyemiyorum. Dediğin gibi evliliğimizin en güzel günlerini çocuk stresiyle geçiriyorum. Napim elimde değil :106:

Tsk ederim hayatim cok mutluyum ne yapacagimi sasirdİm

şasırmaa canim benim.....ilk önce tüm olmayanlar için dua ett..sonradaa esine ve anacıgına nasıl söyleyecegini düsün....sonradaa bizee gebelikk belirtilerini anlattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…