kızlar aranızda ates ölçme yontemını uygulayan varmı benim son beş günüm şöyle
26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7
yarın regl gunum sizce hamile olma ihtimalim varmıı:18:
kızlar aranızda ates ölçme yontemını uygulayan varmı benim son beş günüm şöyle
26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7
yarın regl gunum sizce hamile olma ihtimalim varmıı:18:
şekerimmm ben kullanıyorumm......eger yarında düsmesse ateşşş 100/90 gebesin diyim ben saa
ben yüksek ateşlede regl olduğum için bişey diyemicem :44: ama inşallah sen hamilesindir
Kİzlar positiv test positivvvvv cok mutluyum Mucizem geldi benimle
çok sevindim çok sevindim hayırlı olsuun
Sagol canim isteyen herkese nasip etsin rabbim
ayy ins düşmez yuksek kalır bu ara sıtres içindeyim suanda hafif hafif adet sancısı var sankii
atesim normalde 36.6 nın ustune pek çıkmıyo da o yüzden heveslendim inş hayal kırıklıgı yasamam..
hamilelik ateşle tespit edilioymuu
tBİKİİİ ediliyoo.ama ben henüzz ademedim.aDET olcammı diyee baKIYOrumm ve boşa test yapmaktan kurtuluyoeum....çok gü<ell bi yöntem
canim dedigim gibiiiii yarın önemliii benimdee adet günüü illa yükselirr ama ertesii gün düser ve adet olurumm..eger düsemesse gebessin insalahh
ne zaman başlıyorsun ölçmeye peki benim bugün adetten sonra 12. başlasam olurmu acaba geçmi kaldım
adetin ilk gününden itibaren ölcülüyoo amaa yinede bişi olmaz sen ölçç....sabah 6 ila 7 arası yataktan kalkmadan ölç biyerede not et
dil altındanmı ölçüçez peki yoksa farketmezmi
Kizlar ben bugun yaptim test adetimi 2 gun gecmisti positiv fakat bi sorum olacak ben sabah idrarimi bir bardaga yaptim bir saat sonra falan testi aldim geldim o idrarla yaptim testi beklemis idrarla yani positivdi ins bisey olmaz kizlar sizin bir bilginiz varmi beklemis idrarla yapilirsa yanlis cikma sansi olabilirmi
evet canim dil altından..adet olcagını biliyosun çok iyi oluyooo.ates düsersee hiç sasmaz adet geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?