Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aranızda ates ölçme yontemını uygulayan varmı benim son beş günüm şöyle
26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7

yarın regl gunum sizce hamile olma ihtimalim varmıı:18:

26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7

şekerimmm ben kullanıyorumm......eger yarında düsmesse ateşşş 100/90 gebesin diyim ben saa

26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7

ben yüksek ateşlede regl olduğum için bişey diyemicem :44: ama inşallah sen hamilesindir

şekerimmm ben kullanıyorumm......eger yarında düsmesse ateşşş 100/90 gebesin diyim ben saa

ayy ins düşmez yuksek kalır bu ara sıtres içindeyim suanda hafif hafif adet sancısı var sankii

ben yüksek ateşlede regl olduğum için bişey diyemicem :44: ama inşallah sen hamilesindir

atesim normalde 36.6 nın ustune pek çıkmıyo da o yüzden heveslendim inş hayal kırıklıgı yasamam..

ayy ins düşmez yuksek kalır bu ara sıtres içindeyim suanda hafif hafif adet sancısı var sankii

atesim normalde 36.6 nın ustune pek çıkmıyo da o yüzden heveslendim inş hayal kırıklıgı yasamam..

canim dedigim gibiiiii yarın önemliii benimdee adet günüü illa yükselirr ama ertesii gün düser ve adet olurumm..eger düsemesse gebessin insalahh

tBİKİİİ ediliyoo.ama ben henüzz ademedim.aDET olcammı diyee baKIYOrumm ve boşa test yapmaktan kurtuluyoeum....çok gü<ell bi yöntem

ne zaman başlıyorsun ölçmeye peki benim bugün adetten sonra 12. başlasam olurmu acaba geçmi kaldım

ne zaman başlıyorsun ölçmeye peki benim bugün adetten sonra 12. başlasam olurmu acaba geçmi kaldım

adetin ilk gününden itibaren ölcülüyoo amaa yinede bişi olmaz sen ölçç....sabah 6 ila 7 arası yataktan kalkmadan ölç biyerede not et

adetin ilk gününden itibaren ölcülüyoo amaa yinede bişi olmaz sen ölçç....sabah 6 ila 7 arası yataktan kalkmadan ölç biyerede not et

teşekkürler en azından adet olup olmayacağımı anlarım adetim düzensiz çünki

Kizlar ben bugun yaptim test adetimi 2 gun gecmisti positiv fakat bi sorum olacak ben sabah idrarimi bir bardaga yaptim bir saat sonra falan testi aldim geldim o idrarla yaptim testi beklemis idrarla yani positivdi ins bisey olmaz kizlar sizin bir bilginiz varmi beklemis idrarla yapilirsa yanlis cikma sansi olabilirmi

canım bir saat fazla beklemiş sayılmaz bence doğru sonuc almıssındır endıse etme o nedenle

Sol kasığım 1 saattir baya ağrıyor regl olcam sanırım hamile olmayı beklerken...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…