Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnn........cumanız hayırlıı olsunn.....kimsee yokk amaa acukk geleydinizde iki lak lak iki şak şakk atıveredikk

Kızlar şimdi benim adetim bittikten sonra akıntım flm bu ay nedense aksine hiç olmamıştı ben bu ay çalışmalar yaptım:) şimdi 2 gündür kasığımda ağrı var ve adet günüme 3-4 gün var. Yumurtam yeni mi çatlıyor? çalışmalara şimdi mi hız vermem gerek ben bu işi anlayamadım gitti acil yardım! yoksa geç mi kaldım ama yumurta çatlama belirtilerine baktım şuanda akıntıda var ağrıda off offff

Kizlarrrr bugun yine test yaptim yine positiv buun aksam esime soylucem ilk bebegimi kaybettigim icin temkinliyim korkuyorum nedense. Yaaaa

Kizlarrrr bugun yine test yaptim yine positiv buun aksam esime soylucem ilk bebegimi kaybettigim icin temkinliyim korkuyorum nedense. Yaaaa

Hayırlı olsunn:) hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekilde..

Evet kizlarrrrr yardim acil!!!!!

Canim bu ay degilde gecen ay sogan kuru yapmistim ama cok kotu idrar yollari iltihabi olmustum doktorda bana antibiotik verdi 7 gun kullandim ama antibiotik dusuk dozdaydi:) bu kadarrr ins sizede nasip eder allah

merhaba, bişey sormak istiyorum ben bu ay yine erteledim soğan kürünü hep yapacam diyorum ama tadını falan düşünüp yapmıyorum şu anda batım 29 nisan geç mi kaldım acaba adete 15- 20 gün kalasıya başlayın deniyor sanırım..

merhabalar, benide ekleyebilir misiniz acaba:) 29 nisan bat.. Allah inşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

selam bacılar ben inci kürü yapıyorum adetin ilk günü başladım bugün 13. gün ve bugün kasıklarımda hafif ağrılar var
benim adetim düzensiz 45-50 buluyor gelmesi
bu ağrılar yumurtalamadır inşallah incir işe yarıyordur umarım :18:

selam kızlar bugün lekelenme artınca doktora gittim
bebeği gördük çok şükür
dua edin de şu lekeler bitsiin

selam kızlar bugün lekelenme artınca doktora gittim
bebeği gördük çok şükür
dua edin de şu lekeler bitsiin

cnm bıtıcek hayırlıSIYLA KUCAGINDADA GORUCEKSIN INSALLAH LEKELENME SEBEBI NEYMIŞ PEKI BELLI MI CNM IGNELERIN DEVAM EDIYOMU

son adet tarihim 23 mart. 30-31 günde adet oluyorum.

anladım, keşke yumurta takibi için doktora gitseydin biz bu ay öyle yaptık tahmini olarak adetten sonraki 14 gün falan yazıyodu nette(27-28 günde bi adet oluyorum bu arada) tam 14. gün gittim yumurta gayet iyi gelişmiş dedi dr bu ara çatlayacağı için gün aşırı değil hergün ilişki önerdi bakalım bekliyoruz şimdi :) hayırlıysa olur inşallah diyorum. senin adetin yaklaşmış ama herkesinki farklı belkide bu dönemdedir ama akıntına bak sümüksüyse eğer 2 parmağın arasında uzuyorsa yani okumuşsundur daha önce nette. ben gitmeden önceki gün baktığımda öyleydi..

Akıntı uzadı baktım ama bu kadar geç çatlar mı bilemedim. anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…