bişey yapmadım ki canım güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda..
Hayırlı olsunn:) hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekilde..
Tskler darisi tum isteyenlerin basina rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kucagima almayi nasip etsin
herkese mrb
ovulasyon hesaplayıcıya göre ov günüm 22 nisan adetin 17. günü yani
siklus 30 gün
adetin
14. günü uzayan bol akıntım ve kasık ağrısı
15. günü sabah ovulasyon testi çok koyu akşam diğerinden silik çıktı (denemem oldu) kasık ağrısı yine vardı akıntı az ve şeffaf
16. günü sabah az daha silik ve akıntı azdı rengi beyaza yakın kıvamı keme yakındı.
17.gün kasık ağrım azaldı sabah akıntıya baktım beyazımsıydı yine
sizce yumurta çatladı mı çatladıysa ne zaman olabilir
lütfen acil yardımmmm
canımsın catladıysa testin en koyu çıktığı zamanda catlamıştır inş. kacırmamışsındır hayırlısı olur inş.
inşallah canım
Rabbim bu ay bebişimi verir inşallah
Ben kullandm cnm 6 cm kist vardi ve gitti cok sukur bn tavsiye ederim siz ne icin kullanacksiniz?
Kızlarrrrr merhaba. benide alın aranıza
23 yaşındayım.Yaklaşık 9 aydır evliyim. Ve bugün hafif lekelenme oldum. Başımda şiddetli ağırıyor. En son 10 gün önce olmuştum normal adet.
1 haftadırda yataktan kalkasım gelmiyordu uykum çok var.
başım çatlıyor neler oluyor bana ya.biri birşey söyleyebilir mi?
merhaba, bendede 7 cm kadar çikolata kisti var nasıl yaptınız acaba ve hangi gün başlanıyor? teşekkürler şimdiden..
Bana dktor dk hapi verdi birde ben bu siteden arastirarak sogan suyu kurunu uyguladim adetten 3 gun sonra falan basladim galiba tam hatirlamiyorum sabah aksam ac karnina taze olarak hazirldim ve inanarak ictim cok sukur doktr gecmis birsey kalmamis dedi
Ayrintili siteden arstir derimm cnm simddiden gecmis olsn
çok teşekkürler rahim filmi çekildim dr olabilir dedi 6 ay bekleyin dedi ama ayrıca gebelik olsa bile kist çok büyük içindeki sıvının alınması gerekebilir falan dedi belki bu işe yarar bakalım, çok sağol:))
merhabalar, benide ekleyebilir misiniz acaba:) 29 nisan bat.. Allah inşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..
selam kızlar bugün lekelenme artınca doktora gittim
bebeği gördük çok şükür
dua edin de şu lekeler bitsiin
kızlar önceki sayfalarda bunu yazmıştım. Aşırı ateşim çıkmıştı. Birde hamilelik belirtilerinde göz bebekleri büyürmüş ya eşim farketti göz bebeğim o kadar büyüktü ki nerdeyse kahverengi alanı kaplıyordu.Ve yarın doktora gidecem eşimin işinden dolayı ancak bu zaman randevu alabildim. Bakalım bebiş var mı ?
normalde şuan adet olmam gerkirdi ama ne gelen var ne giden.
Kan testi yaptıracam bakalım ne çıkacak dua edin bana kızlar.
Listemize ekledim canım, inşallah bizi haberdar edersinBatlarımızda aynı bu arada
ewt canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlerin, bu bekleyiş ne kötü ya psikolojik olarak sanki belirti var sanıyorum ama kaç aydır aynı şey oluğu için umutlanmak istemiyorum yapabildiğim kadar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?