Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese mrb

ovulasyon hesaplayıcıya göre ov günüm 22 nisan adetin 17. günü yani
siklus 30 gün

adetin
14. günü uzayan bol akıntım ve kasık ağrısı

15. günü sabah ovulasyon testi çok koyu akşam diğerinden silik çıktı (denemem oldu) kasık ağrısı yine vardı akıntı az ve şeffaf

16. günü sabah az daha silik ve akıntı azdı rengi beyaza yakın kıvamı keme yakındı.

17.gün kasık ağrım azaldı sabah akıntıya baktım beyazımsıydı yine

sizce yumurta çatladı mı çatladıysa ne zaman olabilir
lütfen acil yardımmmm

canımsın catladıysa testin en koyu çıktığı zamanda catlamıştır inş. kacırmamışsındır hayırlısı olur inş.

ben niye anlayamıyorum bu yumurtalama belirtilerini acaba ya
incir kürü yapıyorum adetimin 13.günü hafif kasık ağrılarım oldu
bugün 15 gün yine hafif rahatsız etmeyecek şekilde arada sancı batma gibi oluyor başka belirti yok

SELAM KIZLAR.17-19-20 NİSAN OLANLAR NE DURUMDA?RABBİM KİMSENİN DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN İNŞALLAH.KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.HAYIRLISI İLE SAĞLIK VE SIHHATLE HEPİMİZE EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞLERİMİZİ VERSİN İNŞALLAH...

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla
canom-----------------------13 Nisan Mucizesi Onunla

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

kartanem90----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

gocmenkuslar--------------------24 Nisan

Meydeydey-----------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

Mayıs Ayı Listesi..

Yaw-----------------------------7 Mayıs

Beyazbulut----------------------8 Mayıs

gul1982-----------------------10 Mayıs

Pelin67-----------------------14 Mayıs

Nisan_1986--------------------15 Mayıs

günaydınn canlarımm...günaydın diyorum çünküü yenii kalktuımm.bugun tatilimm çokkkkk mutluyumm.....evimii çok özlemişim bea benimde calışmalar iyi gidiyoooo 14.15 günler üstüste olşduu.... umarım işe yaramıştırr.kasık agrım olduu bu ayy ama erken oldu niyeysee 10.gün falan

kızlar önceki sayfalarda bunu yazmıştım. Aşırı ateşim çıkmıştı. Birde hamilelik belirtilerinde göz bebekleri büyürmüş ya eşim farketti göz bebeğim o kadar büyüktü ki nerdeyse kahverengi alanı kaplıyordu.Ve yarın doktora gidecem eşimin işinden dolayı ancak bu zaman randevu alabildim. Bakalım bebiş var mı ?
normalde şuan adet olmam gerkirdi ama ne gelen var ne giden.

Kan testi yaptıracam bakalım ne çıkacak dua edin bana kızlar.

merhaba, bendede 7 cm kadar çikolata kisti var nasıl yaptınız acaba ve hangi gün başlanıyor? teşekkürler şimdiden..

Bana dktor dk hapi verdi birde ben bu siteden arastirarak sogan suyu kurunu uyguladim adetten 3 gun sonra falan basladim galiba tam hatirlamiyorum sabah aksam ac karnina taze olarak hazirldim ve inanarak ictim cok sukur doktr gecmis birsey kalmamis dedi

Ayrintili siteden arstir derimm cnm simddiden gecmis olsn

çok teşekkürler rahim filmi çekildim dr olabilir dedi 6 ay bekleyin dedi ama ayrıca gebelik olsa bile kist çok büyük içindeki sıvının alınması gerekebilir falan dedi belki bu işe yarar bakalım, çok sağol:))

Kizlar adetm 3gun gecikti bugunu de sayarsak 4 gun oluyo idrar testi yaptim negatif sizce yanlis cikma ihtima var mi? Hamile olabilir miyim?

merhabalar, benide ekleyebilir misiniz acaba:) 29 nisan bat.. Allah inşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

Listemize ekledim canım, inşallah bizi haberdar edersin Batlarımızda aynı bu arada

selam kızlar bugün lekelenme artınca doktora gittim
bebeği gördük çok şükür
dua edin de şu lekeler bitsiin

Lekelenmelere çok takılma canım, inşallah bitecektir. Bebeğini görmene çok sevindim

Hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel haberler getirirsin canım bize yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…