Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr günaydınn bende 10 nisanda adet oldum ama hemen haftasına sağ kasığım fena ağrıdı bir hafta falan sonra durdu tabi ben değerlendirdim o günleri pazar günde beyaz bi akıntım oldu bayağa ıslatmış kilodumu ama sonra pat diye daha koyumsu bi akıntım düştü hissettim şimdilik başka bişey yok ama bakalım bu hafta da çalışmalara devam

banada bu sabah bişi olduuu.akıntımm geldiii bayagıı yogun ama ben akıntı işinden hiç anlamaıyorum.yumurtam çatladımıı yoksa catlıycakmıı lütfen yaridim edinn

banada bu sabah bişi olduuu.akıntımm geldiii bayagıı yogun ama ben akıntı işinden hiç anlamaıyorum.yumurtam çatladımıı yoksa catlıycakmıı lütfen yaridim edinn

akıntı işinden bende hiç anlamıyorum :44::44::44::44::44: sürekli akınım oluyor ama uzuyormu uzamıyormu hiç bakmadım açıkçası

bebişimm inşaalhh gebesindirr.belirtiii başlamalıı artıkk yokmu bişilerr

hiç bir belirti yok canım sadece idrarımın rengi koyulaştı sarı akıntım var ama dünde beyaz süt gibi akıntım oldu kıvamsız yani su gibi ama süt beyaz . bişey diyemiyorum bu belirtimidir değilmidir ama bildiğim şu ki istiyorum bebiş hemde çok Allah ım hayırlı ve sağlıklı nasip etsin

cnm inş bebişin seninledir bende bu ay soğan kürü uyguladım 10 gündür bekliyorum ama kırmızılar gelmedi bebiş varmı bilmiyorum bugün yarın test yapmayı düşünüyorum bende de idrar koyulaşması vardı 10 gün dün akşam ve bugün daha açık ve dün akşam akıntım süt kesiği gibiydi hakkımızda hayırlısı inş

inan öyle bi nokta geliyoki hamile kalmak için sıyırıyorumm..hepimizee fazlaa aratmadan nasip eder inşalah güzell ALLAHIM......Tabi herkes farklıı ama benim sari renkte akıntım geldigi zaman adet geliyoo

idrarr koyulaşmasııı nasıll oluyooo:26:

inşallah bu ay bizim mutluluk ayımız olsun

Kızlara doktora gittim. Cihazla baktı bişi görünmüyor ama kan testi yaptıralım dedi. Ve kan verdim Saat 2 de almaya gidecem. Hayırlısı olsun.

Hala ben dünkü gibi hasta olmadım.Sadece lavaboya gittiğimde açık pembe bir akıntı var çok az.Dua ediyorum hasta olacaksamda bir an önce olayım da bu stresten kurtulayım.Sen bilirsin Allah ım.Hakkımızda en hayırlı olanı verirsin inşallah...

kızlar 3 günlük tatilde belirtileri yazayım yada belirtileri uyduruyor muyum (ama ciddiydi tüm acılar gerçekten canım yandı)ayaklar aynen buz üşümüyorum ama eşim ayaklarıma dokundu bunlar nasıl buz gibi dedi.kasıklarda belde ağrı.dün çarşı pazar çok gezdim adet oluyorum sandım belde ayaklarda ağrı.bide hani bıçak sağlanır gibi olur ya adet döneminde aynen o oldu 5 dk ayaklarımı kıpırdatmaya cesaret edemedim o derece çoktu.
karnımda hep bi şişkinlik hali .ve dilimde yara gibi aft gibi bi durum var.
bunun yanında göğüste ne şişme ne ağrı yok.iştahım eskisi gibi.uyku var ama normalde de çok uykucuyum yani belirti olsa bile anlamam.
bulantı filan yok .baş dönmeside yok.akıntı yok.
regliye 6 -7 gün var.

inciden ses yok.kan tahlilini almıs olması lazımdıı.acaba gebe çıktıda bunu kutlamayamı gittilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…