- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
banada bu sabah bişi olduuu.akıntımm geldiii bayagıı yogun ama ben akıntı işinden hiç anlamaıyorum.yumurtam çatladımıı yoksa catlıycakmıı lütfen yaridim edinn
bebişimm inşaalhh gebesindirr.belirtiii başlamalıı artıkk yokmu bişilerr
akıntı işinden bende hiç anlamıyorum :44::44::44::44::44: sürekli akınım oluyor ama uzuyormu uzamıyormu hiç bakmadım açıkçası
hiç bir belirti yok canım sadece idrarımın rengi koyulaştı sarı akıntım var ama dünde beyaz süt gibi akıntım oldu kıvamsız yani su gibi ama süt beyaz . bişey diyemiyorum bu belirtimidir değilmidir ama bildiğim şu ki istiyorum bebiş hemde çok Allah ım hayırlı ve sağlıklı nasip etsin
hiç bir belirti yok canım sadece idrarımın rengi koyulaştı sarı akıntım var ama dünde beyaz süt gibi akıntım oldu kıvamsız yani su gibi ama süt beyaz . bişey diyemiyorum bu belirtimidir değilmidir ama bildiğim şu ki istiyorum bebiş hemde çok Allah ım hayırlı ve sağlıklı nasip etsin
cnm inş bebişin seninledirbende bu ay soğan kürü uyguladım 10 gündür bekliyorum ama kırmızılar gelmedi bebiş varmı bilmiyorum bugün yarın test yapmayı düşünüyorum bende de idrar koyulaşması vardı 10 gün dün akşam ve bugün daha açık ve dün akşam akıntım süt kesiği gibiydi hakkımızda hayırlısı inş
idrarr koyulaşmasııı nasıll oluyooo:26:
cnm inş bebişin seninledirbende bu ay soğan kürü uyguladım 10 gündür bekliyorum ama kırmızılar gelmedi bebiş varmı bilmiyorum bugün yarın test yapmayı düşünüyorum bende de idrar koyulaşması vardı 10 gün dün akşam ve bugün daha açık ve dün akşam akıntım süt kesiği gibiydi hakkımızda hayırlısı inş
inşallah bu ay bizim mutluluk ayımız olsun
Kızlara doktora gittim. Cihazla baktı bişi görünmüyor ama kan testi yaptıralım dedi. Ve kan verdim Saat 2 de almaya gidecem. Hayırlısı olsun.
hadi bakalım cnm hakkında hayırlısı inş vardır
Kızlara doktora gittim. Cihazla baktı bişi görünmüyor ama kan testi yaptıralım dedi. Ve kan verdim Saat 2 de almaya gidecem. Hayırlısı olsun.
Kızlar bugün öğlen 1-2 damla pembemsi akıntım oldu,hasta oldum sanırım ama devamı yok...zaten bugüne yarına bekliyordum kırmızıları ama...bu ayda kaldı bebişim....bir ay daha geçti onsuz......bir ay daha geç alacağım kucağıma.....bir ay daha düşüneceğim ne zaman nasip edecek rabbim diye....
Ama yinede binlerce kez şükürler olsun.allah ın en hayırlı zamanda sağlık ve sıhhatle nasip etsin bebişlerimizi.bunda da bir hayır vardır muhakkak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?