aynen( hiç belli olmaz abimlerden biliyorum tek bi gece gördükleri halde birbirini hamileydi bebeğimiz şimdi 10 aylık:)) belki hissetmemekte bi işarettir demi:)
benin bu ay ki umudum sona erdi darısı diğğer aylara(((((((((((((((((((((((
Kızlar gebelik yok dedi
Kızlar kan tahlili yaptırdım ve negatif.Peki neden gelmiyor 2 gündür bu kadar stres fazla artık.En azından içim rahatladı...
Bu ay da olmadi kirmzilar geldi..hakkimizda hayirlisi olsun.
Kızlar bende de farklı bir durum yok malesefbirdahaki aya artık napalım kısmet.
iyi akşamlar, kimse yok mu? nasılsınız??
Ne güzel, Rabbim analı babalı büyütsün, darısı isteyenlere olsun inşallah :)
amin canım inşallah Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ama çok geç olmadan:))
Ben geldim canımGeçmişi okuyodum malesef hiç iç açıcı değil :106: Gebe haberi yok ve kırmızıları gelen arkadaşlarımız çok Sen nasılsın? Varmı belirti falan? Bizim batda yaklaşıyo... Gelmese bari batasıcalar
hoşgeldin canım,ewt malesef öyle ama diyecek bişey yok hayırısıyla olur inşallah diyorum en kısa zamanda, bende iyi sayılırım bazen sanki bişey var diye düşünüyorum bazende yine olmayacak diyorum hiç bilmiyorum yani, belirtileride anlayamıyoum ki psikolojikmi ne? şu bikaç gün geçsinde bu bekleyiş bitsin diyorum:2: sen nasılsın var mı bi belirti falan inşallah:))
Hoşbuldum canım, bence adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbiri ile çok benzer olduğu için bizler ayırd edemiyoruz. Bende yok belirti falan... Hayırlısı bakalım. Ateş ölçümü yapıyodum 1 haftadır onuda bıraktım bu aydan pek umudum kalmadığı için :106:
aynen bendede umut yok pek, çok düşünmeyin diyorlar ama eldemi onunda etkisi varmış yaaahayırlıysa olsun değilse olmasın zaten, her şerde bi hayır var derler ya vardır bunda da bi hayır inşallah zamanını bekliyoruz belki:))
Sen ne kadardır evlisin canım? Hiç doktor kontrolüne falan gittinmi?
:))) çok gittim kistimden dolayı.. martta rahim filmini çekildim öbür ay göreyim seni demişti dr tam yumurtlama günümde gitmişim bu günlerde çatlayacak dedi hatta:) 1 yıl 3 ay oluyo evleneli..
Hımmm, peki eşin test yaptırdımı hiç? Düşük falan oldumu ve hiç korundunuzmu:26: Ay ne çok soru sordum
rahim filminden önce ona bakılıyo zaten film daha zor bi işlem olduğu için boşu boşuna çakilmeyin dediler çok şükür onda bişey çıkmadı erkekteki daha zor diyorlar yaa.. gebelik hiç olmadı filmde tıkalıydı ama açıldı dedi dr ondan dolayıydı dedi yani tabi kısmet nasip sebepsizde olmayanlar varya bakalım olacakmı 6 ay bekleyecez( sizde herhengi bi sorun var mı? ne bileyim yapılacak başka bişey varsa benim bilmediğim başka bi test falan??
Çok güzel canım, eşinde bir problem olmamasına sevindim ve senin tüplerinde sorun çıkması bence umutlandırıcı birşey. En azından şimdiye kadar olmamasını bağlayacağınız bir sebebiniz var:107:
Bence senin bu ay gebe kalma ihtimalin %99İnşallah sonuç pozitif olur
Bende 7 buçuk aylık evliyim. Hiç korunmadık, hiç gebelikte olmadı. Vajinal muayene oldum, karından ultrasonla bakıldı kist, mantar vs. problemlerim yok çok şükür.Adetin 3. günü hormon testi yaptırdım geçtiğimiz ay hormon sonuçlarımda gayet iyi çıkdı. Bu ayda olmazsa eğer eşim test yaptırıcak. Onun sonuçlarıda iyi çıkarsa ki inşallah iyi çıkar ben rahim filmi çektiricem. Şimdiki planlarım böyle hayırlısı bakalım... Dediğin gibi erkekte problemin olması kadına oranla daha zor :106: İnşallah bizimkindede bişeycik yoktur :114:
bana daha az bi olasılık gibi geliyor bekliyoruz bakalım, çok sevindim senin adına inşallah baktırmanıza hiç gerek kalmaz umarım bu ay iyi haberi paylaşırsın bizimle:) bu arada olaki olmazsa yaşını bilmiyorum ama ben daha öncesinden çekilmediğim için pişmanım çünkü 30 yaşındayım zaman geçiyor ve en önemliside çok istiyorum bebeğimin olmasını:) türkiyedeki drum beni klomen vererek boşu boşuna oyaladı daha çncesinden çektirecektim yoksa1 yıl geçmemiş size hoş drlar bekleyin diyor çünkü 1 yıl geçmeyince...
Amiiiiiiinnnn çok teşekkür ederim bu güzel duan içinBende sana yaşını soracaktım tam, sen söylemişsin bile :) Bende 22 yaşındayım. Rahim filmi çok önemli birşey. Doktorun nasılda atlamış bunu :26: Abim hastanede çalışıyo. Biara kadın doğum bölümündeydi. Oradaki doktorlardan birisi ile irtibatı çok iyi. 1 yıl dolmasına da zaten az kaldı ama bekletmeyi düşünmüyor bizi. Abim üzüldüğümü stres yaptığımı söylemiş doktora. Oda o halde 7 aydır olmamasını buna bağlayabiliriz sakın stres yapmasın demiş Bu mümkün değilki
Amiiiiiiinnnn çok teşekkür ederim bu güzel duan içinBende sana yaşını soracaktım tam, sen söylemişsin bile :) Bende 22 yaşındayım. Rahim filmi çok önemli birşey. Doktorun nasılda atlamış bunu :26: Abim hastanede çalışıyo. Biara kadın doğum bölümündeydi. Oradaki doktorlardan birisi ile irtibatı çok iyi. 1 yıl dolmasına da zaten az kaldı ama bekletmeyi düşünmüyor bizi. Abim üzüldüğümü stres yaptığımı söylemiş doktora. Oda o halde 7 aydır olmamasını buna bağlayabiliriz sakın stres yapmasın demiş Bu mümkün değilki
en iyisini yapıyorsun bence ve dedikleri gerçekten doğru nette sende okumuşsundur belirli sebeplerden düşünmedikleri için hiç beklemezken gebe kalan çok kişi var gerçekten yaşları 35 üstü kaç kere tüp bebk yapmış kişiler hemde, bunları okudukça umutlanıyorum ama dediğin gibi düşünmeden yapamıyor insan gerçekten( her an aklımda diyebilirim yanlış olduğunu bilsemde:))
Bizler tam dayaklığız
Bu arada listemizin son hali :97:
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan Mucizesi Onunla
canom-----------------------13 Nisan Mucizesi Onunla
limitless-----------------------20 Nisan??
neva06--------------------------24 Nisan??
7VerenGul-----------------------29 Nisan
kanunist------------------------29 Nisan
tubaaa82------------------------29 Nisan
Mayıs Ayı Listesi..
Yaw-----------------------------7 Mayıs
Beyazbulut----------------------8 Mayıs
gul1982-----------------------10 Mayıs
Pelin67-----------------------14 Mayıs
Nisan_1986--------------------15 Mayıs
sekerkiz67-------------------16 Mayıs
bencede
inşallah listedeki diğer kişilerinde mucizesi gelir hayırlısıyla
Amiiinn canım inşallah
7VerenGul adın ne bu arada bi mahsuru yoksa tabi:)
Bu sitede önceki kullanıcı adım UmutSunuz'du. Sonra değiştirtdim 7VerenGül' yaptırdım. Sebebide ismim Gül, 7 tanede çocuğum olsun dedim7 kısmı şaka tabi ama bol çocuklu aileleri severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?