Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlar regl dan sonra kafam rahatladi aslinda artik ne kadar taktiysam kafama gece gunduz dsunuyordm adetimi de geciktirdim bu yuzden gunu yaklasan arkadaşlarım elinizden geldigince dusunmemeye calisin hakkimizda hayrlisi olsun i

günü geçen arkadaşlar nolur test yapın sizin yerinize ben çatladım burda ya .yada yaptıktan sonra buraya yazın sonucu merakediyoruz :)

merhaba hanimlar
adete yaklastikca gerilimde artiyor sanirim:)

Benim adetim normalde (3-4 aydir) 24 gunde bir oluyordu ondan oncede 28 olmustu
neyse gecen ay 30. gunde geldi duzenli olan adetim gecikince tabi bende umutlandim
ama sonu husran oldu
simdi de 26. gunumu bitirdim dun ve onceki gun 1-2 damla kahve rengi akinti gelmis hafif bulasmis gibi
bir fikri olan varmi? bugun hastanede idrar testi yaptirdim negatif cikti.
son kaybettigim bebegimde adetime yakin yumurtlamistim ve tutmustu bundada adete yakin iliskiye girdim
acaba yine gec dollenmemi oldu.
ne oldugunu bilsemde rahatlasam boyle iki arada cok zor oluyor. fikri olan varmi kizlar????

kızlar benim kırmızılar geldi bu ay da olmadı of mayısa kaldı umudum

selam mantar şikayetim var kızlar vajinal bölgede bugün bankadan dönerken yolumun üzerindeki eczaneye gittim
krem gibi bişry istedim akıntın varmı dedi benimde sarımsı bir akıntım var ozaman fitil veriyim dedi
bende korunmadığımı söyledim ozaman ne krem nede fitil olmaz dedi ayrıca mantarda gebeliğin ilk belirtilerindenmiş
ben kızımdada yaşamıştım biliyorum ama bugün henüz 18. gün daha çok erken henüz hamile bile kalmamışımdırki:44::44:
mecburen çıktım geldim eve

kızlar gittim bugün doktora.umutlu konuştu valla.ama tabi rabbim dilerse olur.4 yumurtam oluşmuş.biri 19 cm.şekli falan da iyiymiş.onca içtiğim klomen işe yarar inşallah.benim için dua edin noluuuurrrrr. nisan olmadı bari mayıs anneleri arasında olayım

canim mantar gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama ben gebeyken ilerleyen donemlerde 4 aylik falandim fitil kullandim iyi de geldi
gebelere uygun fitil var yani ihmal etme mantar gebeligi onler bilgin olsun

ins canim Allahim her isteyene en kisa surede nasip etsin. cumlesiyle

kızlar ben incir kürü yapıyorum biliyorsunuz adetin ilk günü başladım 8 nisanda bugün 19. günüm hem adetin hem kürün
bu sabah wcye girince çamaşırımda kahverengi pembeye çalan sanki adet başlangıcı gibi bir akıntı gördüm
ne alaka anlamadım adet olmam için çok erken halbuki
buarada 13 günden beride ateşimi ölçüyorum
17. gün birden ateşim 35.7 düştü dün 36.2 bu sabahsa 36.1 çıktı
araştırdım ateşin birden düşmesi sonraysa yükselmesi yumurtanın çatlamasına işaretmiş
e 2 gün önce yumurta çatladıysa bu akıntı ne ozaman :44::44::44::44:
adet olucaksam en az 14 gün önce yumurtalamış olmam gerekiyor buda ayın 13 ne adet bitimine geliyor
ay iyice kafam karıştı

canım günaydın bende soğan kürunü yapıyorum allahım yardım et

daha önce incir kürünü yapmıştım çok işe yaradı ama bebeğim olmadı malesef

canim seni okurken şok oldum....bendee 3-4 gündürr aniden bantar olduuu niye oldugunu bilmiyorumm.......sen gebelilk belirtisi diyince sevindim ama benim 19.günüm bugunn sanirim gebe olsam bile bukadar cabukk tepkiii vermezz.bide ben mantarin gebeligi önlediginiii duymusutmm...

hayır canım ben araştırdım önlediği filan yok ben kızıma hamileyken ilk aylarda yaşamıştım mantar şikayeti
benimde 3-4 gündür var ilaçda alamadım çok fenayım
yukardaki mesakıma ne diyorsun peki bende bugün 19. gündeyim ve sabah pembeye çalan bir akıntım oldu şimdi yok
17.günde ateş 35.7 düşmüştü dün 36.2 bugünde 36.1 çıktı kürümün bitmesine 3 gün kaldı bu lekeye anlam veremedim :44:

hayır canım ben araştırdım önlediği filan yok ben kızıma hamileyken ilk aylarda yaşamıştım mantar şikayeti
yukardaki mesakıma ne diyorsun peki bende bugün 19. gündeyim ve sabah pembeye çalan bir akıntım oldu şimdi yok
17.günde ateş 35.7 düşmüştü dün 36.2 bugünde 36.1 çıktı kürümün bitmesine 3 gün kaldı bu lekeye anlam veremedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…