- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
selam tatlım nasılsınn..ya bence bi dr git baya oldu sen söyleyeli..
bat 25 mayıs ekleyelim belki olur bu ay umut bağlamıcam
kızlar benim kırmızılar geldi bu ay da olmadı of mayısa kaldı umudum
canim mantar gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama ben gebeyken ilerleyen donemlerde 4 aylik falandim fitil kullandim iyi de geldiselam mantar şikayetim var kızlar vajinal bölgede bugün bankadan dönerken yolumun üzerindeki eczaneye gittim
krem gibi bişry istedim akıntın varmı dedi benimde sarımsı bir akıntım var ozaman fitil veriyim dedi
bende korunmadığımı söyledim ozaman ne krem nede fitil olmaz dedi ayrıca mantarda gebeliğin ilk belirtilerindenmiş
ben kızımdada yaşamıştım biliyorum ama bugün henüz 18. gün daha çok erken henüz hamile bile kalmamışımdırki:44::44:
mecburen çıktım geldim eve
kızlar gittim bugün doktora.umutlu konuştu valla.ama tabi rabbim dilerse olur.4 yumurtam oluşmuş.biri 19 cm.şekli falan da iyiymiş.onca içtiğim klomen işe yarar inşallah.benim için dua edin noluuuurrrrr. nisan olmadı bari mayıs anneleri arasında olayım
kızlar ben incir kürü yapıyorum biliyorsunuz adetin ilk günü başladım 8 nisanda bugün 19. günüm hem adetin hem kürün
bu sabah wcye girince çamaşırımda kahverengi pembeye çalan sanki adet başlangıcı gibi bir akıntı gördüm
ne alaka anlamadım adet olmam için çok erken halbuki
buarada 13 günden beride ateşimi ölçüyorum
17. gün birden ateşim 35.7 düştü dün 36.2 bu sabahsa 36.1 çıktı
araştırdım ateşin birden düşmesi sonraysa yükselmesi yumurtanın çatlamasına işaretmiş
e 2 gün önce yumurta çatladıysa bu akıntı ne ozaman :44::44::44::44:
adet olucaksam en az 14 gün önce yumurtalamış olmam gerekiyor buda ayın 13 ne adet bitimine geliyor
ay iyice kafam karıştı
kızlar ben incir kürü yapıyorum biliyorsunuz adetin ilk günü başladım 8 nisanda bugün 19. günüm hem adetin hem kürün
bu sabah wcye girince çamaşırımda kahverengi pembeye çalan sanki adet başlangıcı gibi bir akıntı gördüm
ne alaka anlamadım adet olmam için çok erken halbuki
buarada 13 günden beride ateşimi ölçüyorum
17. gün birden ateşim 35.7 düştü dün 36.2 bu sabahsa 36.1 çıktı
araştırdım ateşin birden düşmesi sonraysa yükselmesi yumurtanın çatlamasına işaretmiş
e 2 gün önce yumurta çatladıysa bu akıntı ne ozaman :44::44::44::44:
adet olucaksam en az 14 gün önce yumurtalamış olmam gerekiyor buda ayın 13 ne adet bitimine geliyor
ay iyice kafam karıştı
daha önce incir kürünü yapmıştım çok işe yaradı ama bebeğim olmadı malesef
selam mantar şikayetim var kızlar vajinal bölgede bugün bankadan dönerken yolumun üzerindeki eczaneye gittim
krem gibi bişry istedim akıntın varmı dedi benimde sarımsı bir akıntım var ozaman fitil veriyim dedi
bende korunmadığımı söyledim ozaman ne krem nede fitil olmaz dedi ayrıca mantarda gebeliğin ilk belirtilerindenmiş
ben kızımdada yaşamıştım biliyorum ama bugün henüz 18. gün daha çok erken henüz hamile bile kalmamışımdırki:44::44:
mecburen çıktım geldim eve
canim seni okurken şok oldum....bendee 3-4 gündürr aniden bantar olduuu niye oldugunu bilmiyorumm.......sen gebelilk belirtisi diyince sevindim ama benim 19.günüm bugunn sanirim gebe olsam bile bukadar cabukk tepkiii vermezz.bide ben mantarin gebeligi önlediginiii duymusutmm...
canim seni okurken şok oldum....bendee 3-4 gündürr aniden bantar olduuu niye oldugunu bilmiyorumm.......sen gebelilk belirtisi diyince sevindim ama benim 19.günüm bugunn sanirim gebe olsam bile bukadar cabukk tepkiii vermezz.bide ben mantarin gebeligi önlediginiii duymusutmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?