Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel yaa 7 çocuk iyi fikir aslında, ebnde eskiden 5 kızım olsun derdim:))

Annemlerde 5 kız kardeş Toplamda 7 kardeşler Eskidenmiş o çoluklu çocuklu aileler. Artık 2 tane olduktan sonra bitiriyolar. Hatta 1 taneden sonra istemeyenleri hiç anlamıyorum :26: Bence en az 3 tane olmalı

Ahh kızlar ahhh kocam gelsede çalışssak :26: Vardiyalı çalışıo 12 de gelcek

Seni seniiii Adamceğiz hem işte yorulucak hem evde

zaten lojmandayım yanı başımda hem iş yerinde değil asıl evde yorulacak

benimkinin eli kulağında gelmek üzere hep geç geliyor bizim çalışmalar bitti Allahtan:)) beklemedeyiz..
gül senin eşin evde mi?

Evet evde benimki, kitap okuyo kocişim Arada bi bakıyo kimle yazışıyon diye hemen sayfayı değiştiriyorum

zaten lojmandayım yanı başımda hem iş yerinde değil asıl evde yorulacak

Hahahayyy asıl evde yorulcak ha Sonucunuz pozitif olsun kuzum benim yaa

Evet evde benimki, kitap okuyo kocişim Arada bi bakıyo kimle yazışıyon diye hemen sayfayı değiştiriyorum

Hahahayyy asıl evde yorulcak ha Sonucunuz pozitif olsun kuzum benim yaa

adamlarada yazık gerçekten ya bütün gün dişarda bide üstüne çalışmalar olunca bitiyorlar
aminnnn inşallah tez zamanda görürüz pozitifleri:)

Kız benim annemler 9 kardeş, babamlarda 9 kardeş. 1 amcam küçükken vefat etti.

Bi sürü teyzem dayım halam amcam var güzel oluyor ya.Çalacak kapın oluyor.Destek olurlar her konuda.

Bizde 3 kardeşiz.Keşke bi ablam olsaydı çok isterdim.

ben uzakta olduğum için pek göremiyorum artık ama memlekete gidince hiç boş gün olmuyor çok iyi oluyor yani dediğin gibi insanın çalacak bi kapısı gidebilecek bi yerinin olması çok güzel

ben uzakta olduğum için pek göremiyorum artık ama memlekete gidince hiç boş gün olmuyor çok iyi oluyor yani dediğin gibi insanın çalacak bi kapısı gidebilecek bi yerinin olması çok güzel

bende uzaktayım canım.Her gün birinde çay içsen tatil biter

Vınn ile bağlandığımdan net çok yavaş sinir oldum

adamlarada yazık gerçekten ya bütün gün dişarda bide üstüne çalışmalar olunca bitiyorlar
aminnnn inşallah tez zamanda görürüz pozitifleri:)

Bizede yazık, olacakmı olmayacakmı hesaplamalar, beklemeler tüm siniri stresi biz çekiyoruz. Bizim vücudumuz gösteriyo değişiklikleri ve o insanın içini kemiresi şüpheler yokmu Bence biz onlardan daha çok yoruluyoruz :106:

Bizde 3 kardeşiz ve bende diyorum keşke benimde bir ablam olsaydı Bende ortancayım =) 2 erkek kardeşim var

Son düzenleme:
günaydınlar umutları yeni aya kalan arkadaşlarım hiç üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır
inşallah mayıs ayında göbişlerinize gelir bebekleriniz :))
diğer listedeki arkadaşlar ve ben :)) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

buarada dün birden 35.7 düşen ateş bugün 36.2 ye yükseldi sanırım yumurta çatladı yani umarım öyledir :26::26:

Kızlarr hepinize günaydınn bol bereketli gün ve aylar olur inşallah bekleyen herkese.Dün gece adet olcakmışım gibi kasıklarım çok ağrıdı hatta gidip tuvalate baktım geldi mi diye o kadar yani ağrıdı.adetimin 14. günü tıbbi olarak yumurtlamamın tam günüydü ama onu düşünerek ilşki yaşamadım zaten zamanda olmadı buna ama üzülmedim yoksa çalışmaları şartlandırıp illa o gün yapıyorum sonra psikolojim bozuluyo bu 2. ay denememiz rabbim tüm isteyenlerin sesini duysun inşallah.

günaydınn.............dün geceyiide degerlendirdikk ama ısım hiç yükselmedii sanirim bu ay benim yumurtamm çatlmamadıı:2:

Nasıl anlıyosunuz ki ateşinizin yükseldiğini ben baıyorum yüzüm sıcak ama ellerim buz gibi derece ile mi ölçeceğiz ateşimiz varsa çatlıyoz mu demekk :)

slm kıslar nasılsınız?
bılıyosunuz 16 nisanda adet olmuştum lekenemeler baslamıştı 19 nısandada tamamen baslamıştı ve bugun 25 nısan hala dere tepe ve sankı adet kanı gıbı eıl bılgın kırmızı temız kan .dusuk yaptıgımdada boyle olmuştum acaba yıne oyle bışeymı oldu doktorada gıtmedım heray kanda baktırrıdım ıdrarda cıkmadı baktım ama.ve ev tasıyoruz cok agır seyler kaldırdım acaba kanamanın fazlalılıgı ve sancılı olması ondan olabılırmı bugun korktum korktum kendımden

MERHABA herkese,Allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin..benim bugün adet günüm.çok heycanlıyım eğer adet olursam büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım.Ben 2 tane bebeğimi düşürdüm..rabbim herşeyin hayırlısı diyorum ama eğer bugün adet olursam uzunca bir süre kendime gelemem..

selam tatlım nasılsınn..ya bence bi dr git baya oldu sen söyleyeli..

amin. allah yardımcın olsun benimde adetim 2 gün geçti çatlatma iğnesi olmuştum merak içindeyim belki kalmışızdır :)

inş hamilesindir canım.ben senin yerinde olsam hemen idrar testi yapardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…