Ahh kızlar ahhh kocam gelsede çalışssak :26:Vardiyalı çalışıo 12 de gelcek
çok güzel yaa 7 çocuk iyi fikir aslında, ebnde eskiden 5 kızım olsun derdim:))
Ahh kızlar ahhh kocam gelsede çalışssak :26:Vardiyalı çalışıo 12 de gelcek
Annemlerde 5 kız kardeş Toplamda 7 kardeşler Eskidenmiş o çoluklu çocuklu aileler. Artık 2 tane olduktan sonra bitiriyolar. Hatta 1 taneden sonra istemeyenleri hiç anlamıyorum :26: Bence en az 3 tane olmalı
Seni seniiiiAdamceğiz hem işte yorulucak hem evde
Annemlerde 5 kız kardeş Toplamda 7 kardeşler Eskidenmiş o çoluklu çocuklu aileler. Artık 2 tane olduktan sonra bitiriyolar. Hatta 1 taneden sonra istemeyenleri hiç anlamıyorum :26: Bence en az 3 tane olmalı
haklısın bencede çocuk yalnız kalmamalı kendimi düşünüyorum rahatlıkla arayıp konuşabildiğim ablamlar abim var aile olunca başka oluyor en yakının ama dediğin gibi tek olsun diyenler bile var malesef
benimkinin eli kulağında gelmek üzere hep geç geliyorbizim çalışmalar bitti Allahtan:)) beklemedeyiz..
gül senin eşin evde mi?
zaten lojmandayım yanı başımda hem iş yerinde değil asıl evde yorulacak
Evet evde benimki, kitap okuyo kocişimArada bi bakıyo kimle yazışıyon diye hemen sayfayı değiştiriyorum
Hahahayyy asıl evde yorulcak haSonucunuz pozitif olsun kuzum benim yaa
Seni seniiiiAdamceğiz hem işte yorulucak hem evde
Kız benim annemler 9 kardeş, babamlarda 9 kardeş. 1 amcam küçükken vefat etti.
Bi sürü teyzem dayım halam amcam var güzel oluyor ya.Çalacak kapın oluyor.Destek olurlar her konuda.
Bizde 3 kardeşiz.Keşke bi ablam olsaydı çok isterdim.
ben uzakta olduğum için pek göremiyorum artık ama memlekete gidince hiç boş gün olmuyor çok iyi oluyor yani dediğin gibi insanın çalacak bi kapısı gidebilecek bi yerinin olması çok güzel
adamlarada yazık gerçekten ya bütün gün dişarda bide üstüne çalışmalar olunca bitiyorlar
aminnnn inşallah tez zamanda görürüz pozitifleri:)
Kız benim annemler 9 kardeş, babamlarda 9 kardeş. 1 amcam küçükken vefat etti.
Bi sürü teyzem dayım halam amcam var güzel oluyor ya.Çalacak kapın oluyor.Destek olurlar her konuda.
Bizde 3 kardeşiz.Keşke bi ablam olsaydı çok isterdim.
slm kıslar nasılsınız?
bılıyosunuz 16 nisanda adet olmuştum lekenemeler baslamıştı 19 nısandada tamamen baslamıştı ve bugun 25 nısan hala dere tepe ve sankı adet kanı gıbı eıl bılgın kırmızı temız kan .dusuk yaptıgımdada boyle olmuştum acaba yıne oyle bışeymı oldu doktorada gıtmedım heray kanda baktırrıdım ıdrarda cıkmadı baktım ama.ve ev tasıyoruz cok agır seyler kaldırdım acaba kanamanın fazlalılıgı ve sancılı olması ondan olabılırmı bugun korktum korktum kendımden
MERHABA herkese,Allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin..benim bugün adet günüm.çok heycanlıyım eğer adet olursam büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım.Ben 2 tane bebeğimi düşürdüm..rabbim herşeyin hayırlısı diyorum ama eğer bugün adet olursam uzunca bir süre kendime gelemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?