Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde onceden yumurtlama donemlerime yakin kahverengi bir akintim oldu yerlesme kanamasi diye sevindim
ama degilmis sonradan okudum yumurtlama doneminde kanama gelirse yumurtalar kalitesiz oluyromus yada bazi kadinlarda
surekli oluyormusbu sekilde. benimki ilki oldu cunku tutmadi
yerleseme kanamasi olmasi icin adete yakin gunlerde gelip kesilmesi lazimmis
ama suda olabilir belki cok erken yumurtladin ve imp. kanamasiydi o. yani ins boyle olmustur
bu arada dr bana enfeksiyonun spermleri oldurdugunu soylemisti mantarinda gebeligine engel olaagini dusundum
tabi yinede bilemem ama iyi bir sey olmadigi kesin.

ayyy inşaalhh balımm gebeliktentirrr bu kasıntıııı:) tatlımm yerleşmee kanamasıı diycemm ama bu kadar erken olmazz...benim diger gebeligimdee adete 2 gün kala gelmiştii pempe lekeee..sanırım yumurtanınn catladıgına işarterttt yadaa yumurtanın döllendiginee

evet katılıyodum benimde dok demiştiii..eger yumurta kalitesizzse kahverengiii leke gelirr ilk adetin başlangıcında

evet katılıyodum benimde dok demiştiii..eger yumurta kalitesizzse kahverengiii leke gelirr ilk adetin başlangıcında

sağolun kızlar ozaman benim yumurta kalitesiz oluştu
ateşe bakarsam 17. gün çatladı enfensiyon da var bugün 19. gün
hayırlısı olsun artık yerleşme kanaması olucağına ihtimal vermiyordumda incir küründen erken adet olucağım diye düşündüm
ama sabahtan bu yana başka gelmedi

benim zaten yumurtlama porblemim var oyüzden incir ve havuç kürü uyguluyordum
son 2 gün kadı bitmesine
adetim 40-45 gün arası geliyor
geçen ay adet bitiminden 2 gün sonra kahve rengi leke yaşadım yine ama 40 günün sonunda tarlusalla adet gördüm
bu defa 19. gün pembeye çalan bir akıntı bakalım bu ay kaçıncı günde adeti görücem hayırlısı olsun artık

adetim düzensiz olduğu için batımıda bilmiyorum işin kötüsü

şimdi araştırdım biraz kimisi yumurtanın çatlamasında oluyor kanama yazmış kimisi yumurtalama döneminin bittiği zaman oluyor yazmış
yani karışık neyse biz bu günleri boş geçmeyelim

merhaba batım 29 nisandı bugün adet oldum malesef ama hayırlısı bu demek diyorum bu ay soğan kürünü muhakkak yapacam ertelememeliyim artık, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız hayırlısıyla:))

Kızlar güzel haber verecek olan yok mu? Sevincinize ortak olalım Hayırlısıyla tüm bekleyenlere Allah ım bebiş versin.

kızlar son 2 günn artık heyecan dorukta inşallah gelmez kırmızı bu ayyyyyy bat 29 offfffffffffffffffff bir an önce 29 gelsin vede kırmızı gelmesin inşallahhhhh hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallahhhhh

sakın moralini bozma tatlım soğan kürü yap bakalım bende bu ay yatım inşallah faydasını görmüşümdür.. adetin 7 günü başlıyorsun 15 gün yapıyorsun biliyorsundur ama hatırlatayım dedim canımm.İnşallah mayıs bebişi olur seninkisii dularım hepimiz için sizde bana dua edin olurmuuuu

sakın moralini bozma tatlım soğan kürü yap bakalım bende bu ay yatım inşallah faydasını görmüşümdür.. adetin 7 günü başlıyorsun 15 gün yapıyorsun biliyorsundur ama hatırlatayım dedim canımm.İnşallah mayıs bebişi olur seninkisii dularım hepimiz için sizde bana dua edin olurmuuuu

kanunist sana bisey sorabilirmiyim ordamisin ????ben genelde nisan yagmuru gibi bol bol bebisler gelsin topigine takiliyorum ama su saate pek kimse yok ,,sana soriyim dedim

günaydınnn hayırlııı cumalarr.......bugun ateşimm 36.6 sanirim çatladimm...dün geceyiii degerlendirdikk

yaw bende 14 günden itibaren ateşimi ölçüyorum

14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe akıntı gelmişti
20.gün 36.1

bu ölçümlere göre yumurta çatlamıştır değilmi :26::26:

adet duzensiz olunca ustunede gormus olabilirsin. bende hala bekliyorum bugun 27. gun 30. gunu atlatirsam ne guzel olucak
ne sanci var nede baska birsey bendende kahve akinti geldi 3-4 gun once simdi sari akintim var. ins o akinti yerlesme akintisidir
erken olman guzel canim demekki yumurtlarin iyi ben erken adet gorunce vucutkendini bebege hazirliyormus diye duymustum
ins gelecek ay bebis gelir. sogan kurunu ben 5 gun yaptim ama ne hikmetse bende agri yapti biraktm ardindanda
kuru incir yedim
o aydan sonra adetimin suresi kisaldi.
ah ah bir anlasam su ates olcme isinden 2-3 gun once bogazim rahatsiz diye doktora gittim kulaktan olctuler 36.8 cikti
acaba bogazim yuzundenmi gebelik yuzundenmi? beklemekten baska care yok
goguslerimde hic belirti yok istahim cok sadece birde kokulara karsi duyarli olmaya basladim.
uykumda geliyor ama normadede zaten gelirdi. onu saymiyorum o yuzden su lekelenme olayi biraz umit veriyor o kadar
birde 24. gunu adeti bekledigim gun sancim oldu adet gelmedi kaybettigim bebegimdee oyle olmustu.

hadi hayırlısı
saoll canim benimm.ama garantiiii olsun diyee bu gecede halvett yolları gözüküyo banaa.müthişşş bii kasıkk agrım var sabahtan berii sol tarafim çekiliyooo.ya catlama etkisiii yada başka bişii

evet canim çatlamıınn

Kızlarr benimde dünden beri göğüs uçlarım acımaya başladı el değmiyor ya adetime 10 gün var daha ilk defa başıma gelen bi olay bu ne dersiniz umut var mı

Kızlarr benimde dünden beri göğüs uçlarım acımaya başladı el değmiyor ya adetime 10 gün var daha ilk defa başıma gelen bi olay bu ne dersiniz umut var mı

benimdeeee ucu degil amaa koplesii agrıyooo.böylee elimiiii yukarı kaldırınca yada sütyenim falan giyerken....inşaalhh ikimiz içinide umut vardirr....sol kasıgımda berbat benim 11 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…