- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
kızlar ben incir kürü yapıyorum biliyorsunuz adetin ilk günü başladım 8 nisanda bugün 19. günüm hem adetin hem kürün
bu sabah wcye girince çamaşırımda kahverengi pembeye çalan sanki adet başlangıcı gibi bir akıntı gördüm
ne alaka anlamadım adet olmam için çok erken halbuki
buarada 13 günden beride ateşimi ölçüyorum
17. gün birden ateşim 35.7 düştü dün 36.2 bu sabahsa 36.1 çıktı
araştırdım ateşin birden düşmesi sonraysa yükselmesi yumurtanın çatlamasına işaretmiş
e 2 gün önce yumurta çatladıysa bu akıntı ne ozaman :44::44::44::44:
adet olucaksam en az 14 gün önce yumurtalamış olmam gerekiyor buda ayın 13 ne adet bitimine geliyor
ay iyice kafam karıştı
hayır canım ben araştırdım önlediği filan yok ben kızıma hamileyken ilk aylarda yaşamıştım mantar şikayeti
benimde 3-4 gündür var ilaçda alamadım çok fenayım
yukardaki mesakıma ne diyorsun peki bende bugün 19. gündeyim ve sabah pembeye çalan bir akıntım oldu şimdi yok
17.günde ateş 35.7 düşmüştü dün 36.2 bugünde 36.1 çıktı kürümün bitmesine 3 gün kaldı bu lekeye anlam veremedim :44:
benimde onceden yumurtlama donemlerime yakin kahverengi bir akintim oldu yerlesme kanamasi diye sevindim
ama degilmis sonradan okudum yumurtlama doneminde kanama gelirse yumurtalar kalitesiz oluyromus yada bazi kadinlarda
surekli oluyormusbu sekilde. benimki ilki oldu cunku tutmadi
yerleseme kanamasi olmasi icin adete yakin gunlerde gelip kesilmesi lazimmis
ama suda olabilir belki cok erken yumurtladin ve imp. kanamasiydi o. yani ins boyle olmustur
bu arada dr bana enfeksiyonun spermleri oldurdugunu soylemisti mantarinda gebeligine engel olaagini dusundum
tabi yinede bilemem ama iyi bir sey olmadigi kesin.
benimde onceden yumurtlama donemlerime yakin kahverengi bir akintim oldu yerlesme kanamasi diye sevindim
ama degilmis sonradan okudum yumurtlama doneminde kanama gelirse yumurtalar kalitesiz oluyromus yada bazi kadinlarda
surekli oluyormusbu sekilde. benimki ilki oldu cunku tutmadi
yerleseme kanamasi olmasi icin adete yakin gunlerde gelip kesilmesi lazimmis
ama suda olabilir belki cok erken yumurtladin ve imp. kanamasiydi o. yani ins boyle olmustur
bu arada dr bana enfeksiyonun spermleri oldurdugunu soylemisti mantarinda gebeligine engel olaagini dusundum
tabi yinede bilemem ama iyi bir sey olmadigi kesin.
ayyy inşaalhh balımm gebeliktentirrr bu kasıntıııı:) tatlımm yerleşmee kanamasıı diycemm ama bu kadar erken olmazz...benim diger gebeligimdee adete 2 gün kala gelmiştii pempe lekeee..sanırım yumurtanınn catladıgına işarterttt yadaa yumurtanın döllendiginee
evet katılıyodum benimde dok demiştiii..eger yumurta kalitesizzse kahverengiii leke gelirr ilk adetin başlangıcında
merhaba batım 29 nisandı bugün adet oldum malesef ama hayırlısı bu demek diyorum bu ay soğan kürünü muhakkak yapacam ertelememeliyim artık, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız hayırlısıyla:))
merhaba batım 29 nisandı bugün adet oldum malesef ama hayırlısı bu demek diyorum bu ay soğan kürünü muhakkak yapacam ertelememeliyim artık, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız hayırlısıyla:))
günaydınnn hayırlııı cumalarr.......bugun ateşimm 36.6 sanirim çatladimm...dün geceyiii degerlendirdikk
adet duzensiz olunca ustunede gormus olabilirsin. bende hala bekliyorum bugun 27. gun 30. gunu atlatirsam ne guzel olucakbenim zaten yumurtlama porblemim var oyüzden incir ve havuç kürü uyguluyordum
son 2 gün kadı bitmesine
adetim 40-45 gün arası geliyor
geçen ay adet bitiminden 2 gün sonra kahve rengi leke yaşadım yine ama 40 günün sonunda tarlusalla adet gördüm
bu defa 19. gün pembeye çalan bir akıntı bakalım bu ay kaçıncı günde adeti görücem hayırlısı olsun artık
adetim düzensiz olduğu için batımıda bilmiyorum işin kötüsü
erken olman guzel canim demekki yumurtlarin iyi ben erken adet gorunce vucutkendini bebege hazirliyormus diye duymustum
ah ah bir anlasam su ates olcme isinden 2-3 gun once bogazim rahatsiz diye doktora gittim kulaktan olctuler 36.8 ciktiyaw bende 14 günden itibaren ateşimi ölçüyorum
14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe akıntı gelmişti
20.gün 36.1
bu ölçümlere göre yumurta çatlamıştır değilmi :26::26:
saoll canim benimm.ama garantiiii olsun diyee bu gecede halvett yolları gözüküyo banaa.müthişşş bii kasıkk agrım var sabahtan berii sol tarafim çekiliyooo.ya catlama etkisiii yada başka bişiihadi hayırlısı
yaw bende 14 günden itibaren ateşimi ölçüyorum
14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe akıntı gelmişti
20.gün 36.1
bu ölçümlere göre yumurta çatlamıştır değilmi :26::26:
Kızlarr benimde dünden beri göğüs uçlarım acımaya başladı el değmiyor ya adetime 10 gün var daha ilk defa başıma gelen bi olay bu ne dersiniz umut var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?