dün hastaneye gittim kanda baktırdım yok gebe değilimönümüdeki aya inş
Fatoşcum üzülme vardır bi hayır.Yaww valla benimde adeten sonra sağda ağrı vardı 1 hafta şimdi dediğin gibi solda bi hafif batma var ama adete de daha var napçaz bilmiyorum hiç
Psikolojik mi acaba ama resmen ağrı var hele gögüslerdee allahım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz bize de anneler gününde bize en büyük hediye olur bebeklerimiz
sakın moralini bozma tatlım soğan kürü yap bakalım bende bu ay yatım inşallah faydasını görmüşümdür.. adetin 7 günü başlıyorsun 15 gün yapıyorsun biliyorsundur ama hatırlatayım dedim canımm.İnşallah mayıs bebişi olur seninkisii dularım hepimiz için sizde bana dua edin olurmuuuu
Mayısın 2.haftası yani 13 mayıs pazar bakalım ayın 7-8-9 unda gelmezse belki testlerde çıkarda ilk hediyemiz gelir miniğimizden :)
hayırlısı olsun hakkımızda artık kulaktan fazla çıkıyor ateş genelde dil altından ölçülüyoradet duzensiz olunca ustunede gormus olabilirsin. bende hala bekliyorum bugun 27. gun 30. gunu atlatirsam ne guzel olucak
ne sanci var nede baska birsey bendende kahve akinti geldi 3-4 gun once simdi sari akintim var. ins o akinti yerlesme akintisidir
erken olman guzel canim demekki yumurtlarin iyi ben erken adet gorunce vucutkendini bebege hazirliyormus diye duymustum
ins gelecek ay bebis gelir. sogan kurunu ben 5 gun yaptim ama ne hikmetse bende agri yapti biraktm ardindanda
kuru incir yedim
o aydan sonra adetimin suresi kisaldi.
ah ah bir anlasam su ates olcme isinden 2-3 gun once bogazim rahatsiz diye doktora gittim kulaktan olctuler 36.8 cikti
acaba bogazim yuzundenmi gebelik yuzundenmi? beklemekten baska care yok
goguslerimde hic belirti yok istahim cok sadece birde kokulara karsi duyarli olmaya basladim.
uykumda geliyor ama normadede zaten gelirdi. onu saymiyorum o yuzden su lekelenme olayi biraz umit veriyor o kadar
birde 24. gunu adeti bekledigim gun sancim oldu adet gelmedi kaybettigim bebegimdee oyle olmustu.
saoll canim benimm.ama garantiiii olsun diyee bu gecede halvett yolları gözüküyo banaa.müthişşş bii kasıkk agrım var sabahtan berii sol tarafim çekiliyooo.ya catlama etkisiii yada başka bişii
evet canim çatlamıınn
Ah kızlar her yolu deniyoruz inşallah herkesin gönlüne göre olsun, emekler boşa çıkmasın. Ben bugün incir kürüne başladım. Adetimin 7. günü. Geç mi kaldım acaba? soğan kürünüde denicektim ama cesaret edemedim tadından dolayı:/ siz ne diyorsunuz?
Ah kızlar her yolu deniyoruz inşallah herkesin gönlüne göre olsun, emekler boşa çıkmasın. Ben bugün incir kürüne başladım. Adetimin 7. günü. Geç mi kaldım acaba? soğan kürünüde denicektim ama cesaret edemedim tadından dolayı:/ siz ne diyorsunuz?
kızlar buarada feci nezleyim ::(( :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bu ay ne olduysa herşey beni buldu
şimdi ben ilaç kullansam ne olur sonuçta hamile kalıp kalmayacağım belli bile değil 20. günümdeyim :44::44::44:
kızlar buarada feci nezleyim ::(( :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
şimdi ben ilaç kullansam ne olur sonuçta hamile kalıp kalmayacağım belli bile değil 20. günümdeyim :44::44::44:
kanunist sana bisey sorabilirmiyim ordamisin ????ben genelde nisan yagmuru gibi bol bol bebisler gelsin topigine takiliyorum ama su saate pek kimse yok ,,sana soriyim dedim
benimde bogazlarim kotu oldu ayin 24 unde gittim hastaneye dr dedim gebe olabilirim ilaclar guvenli olsun dedimkızlar buarada feci nezleyim ::(( :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
kısceler kanamam dahada arttı doktor dusuk yapıo olabılırsın dedı.degerım 0 cıktı bugun suan kanamma bıttı gıbı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?