Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fatoşcum üzülme vardır bi hayır.Yaww valla benimde adeten sonra sağda ağrı vardı 1 hafta şimdi dediğin gibi solda bi hafif batma var ama adete de daha var napçaz bilmiyorum hiç

Fatoşcum üzülme vardır bi hayır.Yaww valla benimde adeten sonra sağda ağrı vardı 1 hafta şimdi dediğin gibi solda bi hafif batma var ama adete de daha var napçaz bilmiyorum hiç

evet işte garipp olan o daha adetimize varr..neyin nesii bu arılarkiiii

Psikolojik mi acaba ama resmen ağrı var hele gögüslerdee allahım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz bize de anneler gününde bize en büyük hediye olur bebeklerimiz

Psikolojik mi acaba ama resmen ağrı var hele gögüslerdee allahım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz bize de anneler gününde bize en büyük hediye olur bebeklerimiz

aaa hiç düsünmemişştim anneler gününe denk geleceginiii tam olarak nezaman canimm...buaradaa 2 gün öncee reklamlardaa anneler gününü kutlu olsun diyicee oturdum agladım bu senede anne olamadım diye.esiminde göxzleriii dolduu..belkii tam o gün ögreniriniz gebeliklerimiziiiii.mucizelere inanmak lazım dimii

Mayısın 2.haftası yani 13 mayıs pazar bakalım ayın 7-8-9 unda gelmezse belki testlerde çıkarda ilk hediyemiz gelir miniğimizden :)

çok sağol canım tam olarak bilmiyordum açıkçası emin değildim yani iyi oldu yazman, sizin ii haberlerinizi bekliyorum artık size dua ediyorum bu ay için:))

hayırlısı olsun hakkımızda artık kulaktan fazla çıkıyor ateş genelde dil altından ölçülüyor

teşekkürederim canım benimde lekeden sonra sol tarafımda sürekli bir sızı var ilk defa yaşıyorum bunu sanırım yumurta çatladığı için

Ah kızlar her yolu deniyoruz inşallah herkesin gönlüne göre olsun, emekler boşa çıkmasın. Ben bugün incir kürüne başladım. Adetimin 7. günü. Geç mi kaldım acaba? soğan kürünüde denicektim ama cesaret edemedim tadından dolayı:/ siz ne diyorsunuz?

amin canım inşallah..incir kürünü bilmiyorum da bende soğan kürüne başlayacam faydasını gören çok kişi var, bende cesaret edemediğim için başlamadım bugüne kadar ama bu ay ihmal etmemem lazım, ailemde tüp bebek deneyip tutmayan birinin soğan küründen sonra bebeği oldu sende geç kalma bence:) adetin 7. günü başlanıyormuş bu arada:))

ben yapıyorum ama adetin ilk günü başmaıştım ben incir kürünün zamanı yok diye duymuştum

kızlar buarada feci nezleyim ::(( :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bu ay ne olduysa herşey beni buldu
şimdi ben ilaç kullansam ne olur sonuçta hamile kalıp kalmayacağım belli bile değil 20. günümdeyim :44::44::44:

şimdi ben ilaç kullansam ne olur sonuçta hamile kalıp kalmayacağım belli bile değil 20. günümdeyim :44::44::44:

geçmiş olsun canım. valla bilemiycem ilaç kullansan ne olur kullanmasan daha iyi tabi ama kalkıp antibiyotik kullanmadıktan sonra diğerleri okadar zarar etmez.adaçayı falan içme sakın.

ne olur ne olmas bence hıcbışey alma tatlım ılık su ıc bogazlarını rahatlat bıras

kısceler kanamam dahada arttı doktor dusuk yapıo olabılırsın dedı.degerım 0 cıktı bugun suan kanamma bıttı gıbı cok sukur

kanunist sana bisey sorabilirmiyim ordamisin ????ben genelde nisan yagmuru gibi bol bol bebisler gelsin topigine takiliyorum ama su saate pek kimse yok ,,sana soriyim dedim

tatlım şimdi nette girebildim inşallah sende girersin şuan yaad sor tabikide yardımcı olabilirsem sevinirim..

benimde bogazlarim kotu oldu ayin 24 unde gittim hastaneye dr dedim gebe olabilirim ilaclar guvenli olsun dedim
test yapti negatif cikti maalesef ama yinede guvenli ilac aldim. cunku idrar testi hep gec cikiyor. off hala
bekliyorum 29. gun bugun. hafifte sancim var geliyorlar gliba
kısceler kanamam dahada arttı doktor dusuk yapıo olabılırsın dedı.degerım 0 cıktı bugun suan kanamma bıttı gıbı cok sukur

kimyasal oldu galiba canim gecen ayda 24. gunde gelmesi lazimken 30. gunde geldi adetim 1 hafta surdu bitmek bilmedi
bende kimyasal oldugunu dusundum hatta simdide oyle dusunuyoum gecikmez cunku benimki erken gelir gec gelmez
ya ustuste kimyasal geciriyorum yada havalardan vuudum sapitti dongum uzadi.

bu ay yine kırmızılar geldi kızlarrr hemde 1 gün erken davranarak ((( nasip değilmi bu ay yine allah en yakın zamnda hayırlısını nasip etsin inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…