Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay yine kırmızılar geldi kızlarrr hemde 1 gün erken davranarak ((( nasip değilmi bu ay yine allah en yakın zamnda hayırlısını nasip etsin inşallahhh...

olsun canım ümidini yitirme en azından adet oluyorsun zamanın belli benim adetimde düzensiz ne zaman geliceğini allah bilir (

umutlu olmalıyız haklısn canım herkesin binbir türlü farklı dertleri var yüce rabbim ne zaman ol derse ozman meleklerimiz olacak.Ben bu ay kafama takmıycam başaka planlar kurup kafamı dağıtıcam hakkımızda hepimizn hayırlısı olsun inşallah cevaplandırdığı içinde çook teşekkürler tatlım

kizlar hamileyiiim
bu sabah test yaptim ve 2. cizgi cikti
basta negatif gibi sandim ama 2. cizgi hemen belirdi. cok mutluyum ins sonuda iyi biter
saka gibi teste bakip bakip inanamiyorum.
sanki baskasina yaptirdim:) bugun 30. gunumdu. Allah isteyen herkese nasip etsin
ins kimyasal gebelige donusmez yada kalbi durmaz ay ben 12 haftayi cok zor gecirice sanirim.

ay çok sevindim hayırlı olsun inşallah kucağınıda alırsın canım
belirtin varmışdı adetin geçmişmiydi testi sabahmı yaptın çok soru sordum ama:26:

ay çok sevindim hayırlı olsun inşallah kucağınıda alırsın canım
belirtin varmışdı adetin geçmişmiydi testi sabahmı yaptın çok soru sordum ama:26:

sagol canim
normalde benim adetim 4-5 aydir 24 gunde 1 oluyordu
gecen ayda 30. gun oldu bende hamileyim sandim ama husran oldu tabi
bu ay batimi bilmiyordum 24. gunden itibaren bekleyemeye basladim biraz sancim oldu o gunlerde
birde kahve lekelenme oldu 2-3 gun cok hafif
oyle gogus sismesi sizlamasi hatta sik idrara cikmam bile olmadi yani bir gun olduysa sik idrara cikmak diger gun normaldi oyle
diyim. yorgunluk vardi ama zaten 3 yasinda bir kiziimda oldugu icin genel halim bu. onu belirtiden saymadim.
birde adim atarken sanki gemiye binerken sallanirya yer oyle hissettim bir iki kere
akintim hic olmadi . bu kadar
bende beklicektim 10 gun daha oyle yapacaktim gec dollenme oldu sandim ama yok gununde tutmus :)
simdide dr gitmek isin bekliyorum ins kalp atislarinida duyarim en kisa zamanda
Alllah herkese nasip etsin hala inanamiyorum ki :)

hayırlı olsun canım kötüsünü düşünme inşallah kucağına aldığın günleride görürsün

Kanunist kırmızıların gelmiş, geçmiş olsun canım. Hayırlısı böyleymiş demek en büyük tesellimiz. Rabbim en kısa zamanda o güzel haberi almanı nasib etsin...
Yesim tebrik ederim Allahım isteyen herkese nasib etsin. Bizler içinde dua et :)
Bugün adetimin 30. günü ve kırmızılarım gelmedi :18: Bugün gelecek gibide değil fakat sabah ateşimi ölçmüştüm çok düşüktü Bu yüzden umudum pek yok ama hayırlısı bakalım :106:

tatlım yerleşme esnasındada dusus olabılıyor bekle bakalaım kırmızılar gelmedıkce umut var rabbımden hayırlısı

tatlım yerleşme esnasındada dusus olabılıyor bekle bakalaım kırmızılar gelmedıkce umut var rabbımden hayırlısı

Evet canım öyle ama ben 2 gün önce ölçmüştüm o zamanda düşüktü :26: Yarın sabaha kadar olmazsam, sabah test yapmayı düşünüyorum. İnşallah gelmez kırmızılar

Son düzenleme:
Kızlar ben çarşamba günü adet olmuştum ve çok sancım oldu 2 gün.Acile gidecek kadar çok hemde.Doktora gittim perşembe günü.Kan verdim-karın ve rahim ultrasonu derken bir şey çıkmadı.Zaten daha öncedende rahim filmine kadar çektirmiştim hiç bir sorun yoktu.Eşimin sperm sayısı da iyi ama sadece hareketlilikte biraz sıkıntı var.Normalde %50 nin üstünde olması lazımmış hızın ama bizimkisi %40-45 lerde.Üroloji doktoru olur dedi ilaç bile yazmamıştı eşime.Çünkü 1 tane sperm gitse o yetiyormuş zaten.Ama benim doktorum dün aşılama yapalım beklemek istemiyorsanız dedi ve bana klomen yazdı.5 gün içip Cuma günü gel dedi.Ona göre muayeneden sonra aşılama için gün söyleyecek...

Rabbim sen büyüksün,dertlerimize derman ver inşallah.Hakkımızda en hayırlı olanı nasip eyle inşallah.

CAnım RABBİm gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah...
tez zamanda bebğine kavuşursun ALLAHIN izniyle..
hayırlısı olsun hakkınızda..
A.S Canım nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor?

iyiyim canım..
gece uyuyamama..
gece ve sabahları bulantı dışında bişey yok..
bizimki annesini fazla üzmüyor. :)

A.s hoşgeldin canım :)

Geçmiş olsun canım neler yaşamışsın... İnşallah bu ay yolunda gider herşey. Hakkında hayırlısı olsun

Sağol canım benim.Amin.Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah.Rabbim ne eylerse güzel eyler.En hayırlı zamanda sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza.Sevindim iyi olmana.Rabbim yardımcın olsun.Kolaylık versin.

öyle canım her şeyin hayırlısı....
hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah..
benimde 2 düşüğüm var biliyosunuzz..
lekelenmelerim falan var diye doktor bir sürü iğneler verdi progestan falan verdi.
3 ayı atlatsak bir an önce hayırlısıyla

nerelerdesin kızz...
:)
nasılsın iyimisin

Ben hep buralardayım şekerim
İyiyim canım, bugün benim bat günüm. Gelen giden yok çok şükür:26: Ne zaman test yapsamki? Ateşimde düşük çıkıyo sence umut varmı? Benim kırmızılar hiç gecikmezdi:18:

inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…