- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Evet canım öyle ama ben 2 gün önce ölçmüştüm o zamanda düşüktü :26: Yarın sabaha kadar olmazsam, sabah test yapmayı düşünüyorum. İnşallah gelmez kırmızılar
aaa bu çok güzel haber yaa :)Ben hep buralardayım şekerim
İyiyim canım, bugün benim bat günüm. Gelen giden yok çok şükür:26: Ne zaman test yapsamki? Ateşimde düşük çıkıyo sence umut varmı? Benim kırmızılar hiç gecikmezdi:18:
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın...
aaa bu çok güzel haber yaa :)
bebeğim öenmli olan ateşin düşük olması değil ki..
önemli olan ateşin bat günü düşmemesi sabit kalması ya da yükselmesi.
benimkini hatırlasana
36.2
36.5
26.7
36.8
36.7
36.7
sabitledi yani.
düşük ateşle de hamile kalanlar var.
demek istediğimi anladın dimi.
öncreden ölçtüğün ateşin bat günü düşmemesi önemli.
ben 2-3 gün önce öğrendim idrarda :)
İnşallahh canım sizlere de çok dua ediyorum.
RABBİm en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize İNşallah
öyle canım her şeyin hayırlısı....
hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah..
benimde 2 düşüğüm var biliyosunuzz..
lekelenmelerim falan var diye doktor bir sürü iğneler verdi progestan falan verdi.
3 ayı atlatsak bir an önce hayırlısıyla
canım sabah 6-8 arası ve hep aynı saatte biliyosun dimi bunu ?Ah canım keşke öyle olsa... Ben başlarda ölçtüm bu ay ateşimi. Sonra herhalde ovulasyonu kaçırdım dedim ve bu aydan ümidimi kestim. Aslında dün bekliyodum kırmızıları gelmediler. Bugün adetimin 30. günü ve hiçbişey yok. Netteki hesaplayıcı her ay tutturuyodu benim adet gününü. Az önce ordan hesapladım 28 Nisan diyo batıAma bilemiyorum çok heyecanlıyım. Ateşimi 2 gün önce ölçmüştüm 36.4 çıkmıştı kesin gelir benim kırmızılar dedim. Bugünde merak ettim ölçtüm 36.2 çıktı çok üzüldüm :'( Bi umut bekliyorum işte... Dua et banada olurmu çok ihtiyacım var
tatlım nasılsın hala kanamaların devam edıyomu? cok dınlen kalkama fazla
canım sabah 6-8 arası ve hep aynı saatte biliyosun dimi bunu ?
aynı saatte ölçtün dimi.
bir de uykunun bölünmemesi gerekiyo en az 5 saatlik uyku olması gerekiyo.
canım sabah 6-8 arası ve hep aynı saatte biliyosun dimi bunu ?
aynı saatte ölçtün dimi.
bir de uykunun bölünmemesi gerekiyo en az 5 saatlik uyku olması gerekiyo.
iyiyim hamşerim çok şükür..
sen nasılsın..
dinleniyorum napıyım valla..
Yazmayı unutmuşum, bugün derece yanımda değildi birde onu almak için kalkmıştım yataktan oda etkilemişmidirki:26:
Evet canım biliyorum. 2 gün önce ölçtüğümde 6.30'da ölçmüştüm. Bu sabah tam 6'da ölçtüm. Birde ben 3-4 gündür geceleri uyanıyorum. 4-4 buçuk gibi tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Hatta bugün sırf ateşimi ölçücem diye yataktan kalkmadım. Döndüm durdum 2 saat yatakta. Tuttum kendimi. Ateşimi ölçtümde öyle gittim tuvaleteYani bu durumda sanki uykum bölünmüş ve benim ateş ölçümüm pek sağlıklı olmamış gibi?
tatlım yarın sabah bı ölç bakalım ne olucak sabredıcez ama vakıtte gecmek bılmıyo helekı son bır hafta oldumu olmadımı hayırlısını versın rabbım
evet canım pek sağlıklı bi ölçüm olmamış gerçekten de.
bende geceleri wc ye kalkıyorum hamile kaldığımdan beri.
bu da bi belirti.
testin var mı evde ?
Aynen öyle şekerkızım ya =( Bat.a kadar günler geçiyo ama bat günü sanki geçmiyo
1 tane var canım. Şimdi yapsam doğru gösterirmiki :26: Ben bu sabah uyandığımdan beri 5 kez çıktım. Şimdi 6. geldiSaat başı tuvaletteyim :106:
yapsana kız hadiii kalk
Cidden yapimmi? Kararsızım :18: Ya negatif çıkarsa :26:Korkuyorum...
negatıf cıkarsada cnını sıkma sakın cnm ama bı yap bakalım gununden gecmısın sonucta yap kıs ne olucak
Tamam yapıcam.. Eşim 10 dk.ya dışarı çıkıcak o yokken yapim. Bekle beni burda olurmu :18: Elektrikler yok. Laptopun şarzı bitmek üzere. Ben testi yapıp gelicem inşallah :18: Dua et olurmuÇok merak ediyorum sonuç ne çıkıcak
yaptınmı cnm ?
YaptımKoskoca tek bir kırmızı çizgi Sonuç negatif Gelsin kırmızılar
cnm dur baklaım uzulme hemen bekle bıras daha kırmızılar gelmedıkce umut var eger gelırsede vardır bundada bır hayır tatlım sakın ısyan etme hayırlısını dıle tamamamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?