Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa bu çok güzel haber yaa :)
bebeğim öenmli olan ateşin düşük olması değil ki..
önemli olan ateşin bat günü düşmemesi sabit kalması ya da yükselmesi.
benimkini hatırlasana
36.2
36.5
26.7
36.8
36.7
36.7
sabitledi yani.
düşük ateşle de hamile kalanlar var.
demek istediğimi anladın dimi.
öncreden ölçtüğün ateşin bat günü düşmemesi önemli.
ben 2-3 gün önce öğrendim idrarda :)

inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın...

İnşallahh canım sizlere de çok dua ediyorum.
RABBİm en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize İNşallah

Son düzenleme:

Ah canım keşke öyle olsa... Ben başlarda ölçtüm bu ay ateşimi. Sonra herhalde ovulasyonu kaçırdım dedim ve bu aydan ümidimi kestim. Aslında dün bekliyodum kırmızıları gelmediler. Bugün adetimin 30. günü ve hiçbişey yok. Netteki hesaplayıcı her ay tutturuyodu benim adet gününü. Az önce ordan hesapladım 28 Nisan diyo batı Ama bilemiyorum çok heyecanlıyım. Ateşimi 2 gün önce ölçmüştüm 36.4 çıkmıştı kesin gelir benim kırmızılar dedim. Bugünde merak ettim ölçtüm 36.2 çıktı çok üzüldüm :'( Bi umut bekliyorum işte... Dua et banada olurmu çok ihtiyacım var

tatlım nasılsın hala kanamaların devam edıyomu? cok dınlen kalkama fazla

canım sabah 6-8 arası ve hep aynı saatte biliyosun dimi bunu ?
aynı saatte ölçtün dimi.
bir de uykunun bölünmemesi gerekiyo en az 5 saatlik uyku olması gerekiyo.

tatlım nasılsın hala kanamaların devam edıyomu? cok dınlen kalkama fazla

iyiyim hamşerim çok şükür..
sen nasılsın..
dinleniyorum napıyım valla..

canım sabah 6-8 arası ve hep aynı saatte biliyosun dimi bunu ?
aynı saatte ölçtün dimi.
bir de uykunun bölünmemesi gerekiyo en az 5 saatlik uyku olması gerekiyo.

Evet canım biliyorum. 2 gün önce ölçtüğümde 6.30'da ölçmüştüm. Bu sabah tam 6'da ölçtüm. Birde ben 3-4 gündür geceleri uyanıyorum. 4-4 buçuk gibi tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Hatta bugün sırf ateşimi ölçücem diye yataktan kalkmadım. Döndüm durdum 2 saat yatakta. Tuttum kendimi. Ateşimi ölçtümde öyle gittim tuvalete Yani bu durumda sanki uykum bölünmüş ve benim ateş ölçümüm pek sağlıklı olmamış gibi?

Yazmayı unutmuşum, bugün derece yanımda değildi birde onu almak için kalkmıştım yataktan oda etkilemişmidirki:26:

bende ıyıyım tatlım kanamalarım anca bıttı uzun bı aradan sonra sahalara dondum:) sanırım kımyasal gecırdım yıne doktor anlıyamadı gec gıttıgım ıcın.dınlen bacım dınlen:) bende ates olçmeye baslamayı dusnuyorum bakalım.namaza kalkıyorum 5 te uykum bolunuyo 7de olcuyodum ama ozaman 5temı olcıyım nasıl yapıyım bu arada?

Yazmayı unutmuşum, bugün derece yanımda değildi birde onu almak için kalkmıştım yataktan oda etkilemişmidirki:26:

tatlım yarın sabah bı ölç bakalım ne olucak sabredıcez ama vakıtte gecmek bılmıyo helekı son bır hafta oldumu olmadımı hayırlısını versın rabbım

evet canım pek sağlıklı bi ölçüm olmamış gerçekten de.
bende geceleri wc ye kalkıyorum hamile kaldığımdan beri.
bu da bi belirti.
testin var mı evde ?

tatlım yarın sabah bı ölç bakalım ne olucak sabredıcez ama vakıtte gecmek bılmıyo helekı son bır hafta oldumu olmadımı hayırlısını versın rabbım

Aynen öyle şekerkızım ya =( Bat.a kadar günler geçiyo ama bat günü sanki geçmiyo

evet canım pek sağlıklı bi ölçüm olmamış gerçekten de.
bende geceleri wc ye kalkıyorum hamile kaldığımdan beri.
bu da bi belirti.
testin var mı evde ?

1 tane var canım. Şimdi yapsam doğru gösterirmiki :26: Ben bu sabah uyandığımdan beri 5 kez çıktım. Şimdi 6. geldi Saat başı tuvaletteyim :106:

Son düzenleme:

yapsana kız hadiii kalk

negatıf cıkarsada cnını sıkma sakın cnm ama bı yap bakalım gununden gecmısın sonucta yap kıs ne olucak

Tamam yapıcam.. Eşim 10 dk.ya dışarı çıkıcak o yokken yapim. Bekle beni burda olurmu :18: Elektrikler yok. Laptopun şarzı bitmek üzere. Ben testi yapıp gelicem inşallah :18: Dua et olurmu Çok merak ediyorum sonuç ne çıkıcak

beklıyorum cnm dualarım senınle Allahım ınsallah ya

Yaptım Koskoca tek bir kırmızı çizgi Sonuç negatif Gelsin kırmızılar

cnm dur baklaım uzulme hemen bekle bıras daha kırmızılar gelmedıkce umut var eger gelırsede vardır bundada bır hayır tatlım sakın ısyan etme hayırlısını dıle tamamamı

cnm dur baklaım uzulme hemen bekle bıras daha kırmızılar gelmedıkce umut var eger gelırsede vardır bundada bır hayır tatlım sakın ısyan etme hayırlısını dıle tamamamı

Sağolasın canım, şarz iyice azaldı. Elektirkler gelince uğrarım yine topiğe. Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…