Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kuzum ben kartladim artik citir citir giğbevler olarak sizleri gormek istiyorum isallahhhh
ayy inşallah ağzın bel yisin emii :)))

bende nisan umutlularındanım.Allah tüm anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasib etsin :)

hoşgeldin aramıza canım...
İNşallahhhh ANNE olacağız birgünnnn :)

o birgün inşallahhh bu ay olurr...

Sifreli konusuyoruz kimse iskillenmesin kizlar biz ofluyla baska bi topicden tanisiyoruz 2 gun once ruyamda ofluyu gordum hamilelik fotolarini gosteriyodu bana daha once birbirimizi hic gormedik tanimiyoruz ve bende ilk defa tanimadigim birini gordum ruyamda isallah gercek olur

İNşallahhhh gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

3 aydır düşünüyorum uğraşıyorum ama sanırım yumurtlama günümü tam hesaplayamıyorum belkide sorunum vardır doktora gitmedim daha.hayırlısı bakalım neler olucak :)

canım bence sende yumurtlama gününü tespit etmek için ovulasyon testi kullan bu ay bi dene

daha 3 ay olmuşş. :)
olur inşallahhhhhh

daha 3 ay oldu ama kırmızıları görünce üzülüyorum elimde olmadan.başkaları evlenir evlenmez nasıl hamile kalıyor diye merak ediyorum :) hayırlısı napalım Allah ol dedimmi olur belki daha zamanım vardır ben en iyisi reglm biter bitmez çalışmalara başlıyım :)) yumurtlama günü falan hesaplamıycam hergün devam tam gaz :)

başla tabi günaşırı dene :)
tutar maya inşallahh

Herkese slm... Ben daha adet olmadım ( ama test yaptım maalesefff yine negatif di...herşeyden bıktım valla.artık ilişkiden bile soğudum, nasılsa çocuk olmuyor die ilişkiye girmek bile istemiyorum yaaaa (((((((((

Herkese slm... Ben daha adet olmadım ( ama test yaptım maalesefff yine negatif di...herşeyden bıktım valla.artık ilişkiden bile soğudum, nasılsa çocuk olmuyor die ilişkiye girmek bile istemiyorum yaaaa (((((((((
canım öyle düşünme.
sırf çocuk için de girme ilişkiye.
sakin ol stres yapma.
stres en büyük düşman.
gelicek bebeklerimiz inşallah..

amin Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin :)

Aminn canım Aminn...

moralini bozma testler %100 doğru olmayabiliyor biraz daha bekle yeniden test yap.ayrıca sitresde gebelikde çok önemli bir faktör.reglin kaç gün geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…