alıştımmm canım çokta seviyorum :)
Evet canim hamileyim sukurler olsun hep dilimde isteyen herkese nasip etsin rabbim hicbir kadinin kucagi bos kalmasin isallah
ayy inşallah ağzın bel yisin emii :)))Ay kuzum ben kartladim artik citir citir giğbevler olarak sizleri gormek istiyorum isallahhhh
bende nisan umutlularındanım.Allah tüm anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasib etsin :)
ohhh ne güzel maşaallah canım benim
aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnn
ayy inşallah ağzın bel yisin emii :)))
hoşgeldin aramıza canım...
İNşallahhhh ANNE olacağız birgünnnn :)
o birgün inşallahhh bu ay olurr...
hoşbulduk canım.inşallah nisan ayı o çok beklediğimiz aydır :)
aynen canım ben bir anda kapandım zaten.
inşallah kızım olursa o da böyle kapansın isterim.
hayırlısı olur inşallah.
bu arada teşekkür ederimm... :)
gamzemmm inşallah ya ilk defa olması bile işkillendirdi beni...
ay sonunu iple çekiyorum :)
Sifreli konusuyoruz kimse iskillenmesin kizlar biz ofluyla baska bi topicden tanisiyoruz 2 gun once ruyamda ofluyu gordum hamilelik fotolarini gosteriyodu bana daha once birbirimizi hic gormedik tanimiyoruz ve bende ilk defa tanimadigim birini gordum ruyamda isallah gercek olur
inşALLAH...
nezamandır istiyosun peki :26:
3 aydır düşünüyorum uğraşıyorum ama sanırım yumurtlama günümü tam hesaplayamıyorum belkide sorunum vardır doktora gitmedim daha.hayırlısı bakalım neler olucak :)
3 aydır düşünüyorum uğraşıyorum ama sanırım yumurtlama günümü tam hesaplayamıyorum belkide sorunum vardır doktora gitmedim daha.hayırlısı bakalım neler olucak :)
daha 3 ay olmuşş. :)
olur inşallahhhhhh
daha 3 ay oldu ama kırmızıları görünce üzülüyorum elimde olmadan.başkaları evlenir evlenmez nasıl hamile kalıyor diye merak ediyorum :) hayırlısı napalım Allah ol dedimmi olur belki daha zamanım vardır ben en iyisi reglm biter bitmez çalışmalara başlıyım :)) yumurtlama günü falan hesaplamıycam hergün devam tam gaz :)
inşallah tutar :) bu arada çin takvimi diye bişey var biliyormusun oflu
canım öyle düşünme.Herkese slm... Ben daha adet olmadım( ama test yaptım maalesefff yine negatif di...herşeyden bıktım valla.artık ilişkiden bile soğudum, nasılsa çocuk olmuyor die ilişkiye girmek bile istemiyorum yaaaa (((((((((
amin Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin :)
Herkese slm... Ben daha adet olmadım( ama test yaptım maalesefff yine negatif di...herşeyden bıktım valla.artık ilişkiden bile soğudum, nasılsa çocuk olmuyor die ilişkiye girmek bile istemiyorum yaaaa (((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?