• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayakkabıya bayılacaksınız kızlaaarrr :)))

Bunu giymek için ancak 130 cm boylarında birisi olmak gerekir.Ya da 160 boylarında ama birdenbire 1.90 olmak(aynı zamanda da milenyumun rüküşü) isteyen de giyebilir tabi..Ama bana bunu giydirmeniz için bol sıfırlı bir çeke ihtiyacınız var.Bir de -düşüp bir yerimi kırdıktan sonra oluşacak hasar(lar)için-hastahane masraflarımı karşılamanız gerek tabi..
sempatiksalakcinni
lady-gaga-550x417.jpg
İlk önce belirteyim ki ilk L.gaganın klibinde gördüm bu ayakkabı-denilebilirse tabi-ları :)
Bu kadın klibinde giymese şaşırırdım bu ayakkabıları,her zaman yüksek ökçeli ayakkabı giyerdi zaten ama sanki bu biraz abartı olmuş.gamyoncuiremsu
(yanlış anlaşılmasın L. gaga'yı oldukça severim aklinialirimsmile )

bende değişk bir ayakkabı günlük kullanılmaz ama ünlülerde ne yapsınla dikkat çekmek için giyiyorlar bedava verseler ben giyerdim sanırım aklinialirimsmile

Bu ayakkabı mı şimdi sempatiksalakcinni

Ayakkabı anlayışı ne çabuk değişti ya..nerde ninelerimizin giydiği lastik ayakkabılar ah ah sempatiksalakcinni

bende değişk bir ayakkabı günlük kullanılmaz ama ünlülerde ne yapsınla dikkat çekmek için giyiyorlar bedava verseler ben giyerdim sanırım aklinialirimsmile

tamm o zman bundan bulur bulmaz sana hediye edicem ben kaydirigubbakcemile3

Back
X