- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
gıy bence yas 26 sımdı gıyemıcende ne zaman gıycen canım kotude degıl ozguvenın tam olsunşükrediyorum çok şükür de hani eğer kötü görünüyorsa giymeyeceğim çünkü yaşım 26 ilk kez kısa bir şey giyeceğim ömrümde o yüzden cesaret edemedim de.
angelina jolie nin de bacakları böyle inceymiş hatta pek bacak dekolteli şeyler giymezmiş ve hatta nette okudum bu yüzden dalga gecenler var angelina ile bu bacaakla etek giyilir mi falan diye. Ben şükrediyorum tabi ben şükrü dilinden düşürmeyen biriyim ama ilk kez giyeceğim ve buradaki arkadaşlarda hep bana etek giyme yakışmaz senin bacaklar ince diyor ve nette baktım ideal bacak kalınlığından epey aşaağıda hatta ilk okula giden kızların bacaklarına bakıyorum onlarla aynı kalınlıkta ;( o yüzden danışmak istedimNe kadar şanslı olduğun konusunda bir fikrin yok değil mi? Kadınların ince ayak bileklisi makbul. Benim tam tersi canklelarım var ve hiç bir spor fayda etmiyor. Çok anlamsız estetikle halloluyor sadece. Dünyada iri göğüs uzun bacak gibi ince bilek de bir güzellik, dişilik ve zerafet sembolü. Ne kadar şükretsen azdır.
Cankle me mi? ankle ve calf birleşimi uyduruk bir kelime ve şöyle oluyor:
http://www.sfcosmeticsurgery.com/wp...liposuction-for-fat-ankles-cankles/cankle.jpg
çok mini degil dizin hemen 1 parmak kalınlığı kadar az üzerinde elbise .. ben hiç bacak gösteren elbise giymediğim için :) benim minim en fazla o ... eğer diz hemen üstünde olursa nasıl olurAcikcasi mini elbise giyersen dizlerin falan cok goze batar ust taraf da duz degil dizler cok on planda. Ben olsam mini giyinmem o bacaklarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?