bu bacaklarla etek giyilir mi kızlar :(

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ayak bileklerim çok ince kemik gibi adeta üst bacağim dizden yukarısı iyi ama aşağı taraf ince olunca çok kötü görünüyor. ne yesem kilo almıyor orası o yüzden şimde zayıflamaya çalışıyorum eşitlenmek için. ama hiç etek, kısa elbise giyemiyorum. denize gidince de hemen suya giriyorum saklamak için yarın arkadaşımın düğünü var ve diz üstü bi elbise beğendim onu giymek istiyorum bugün o elbiseyi almaya gideceğim ama kararsızım sizce bu bacaklarla gülünç mü olurum acaba

elın ayagın saglam sukret bence tabı kı gıyılır herkesın heryerı cokmu duzgun nıye bu kadar taktın bılmıyorum ama sukret yanı

Bence kötü değil o kadar takacak ne var ki anlamadım..
Kimler kimler etek elbise giyiyor sen neden giyemeyeceksin ..
Benim bacaklarım da ince 52den 48e düştüm onlar da inceldiler haliyle...
Ama gayet de giyiyorum valla

şükrediyorum çok şükür de hani eğer kötü görünüyorsa giymeyeceğim çünkü yaşım 26 ilk kez kısa bir şey giyeceğim ömrümde o yüzden cesaret edemedim de.

Ne kadar şanslı olduğun konusunda bir fikrin yok değil mi? Kadınların ince ayak bileklisi makbul. Benim tam tersi canklelarım var ve hiç bir spor fayda etmiyor. Çok anlamsız estetikle halloluyor sadece. Dünyada iri göğüs uzun bacak gibi ince bilek de bir güzellik, dişilik ve zerafet sembolü. Ne kadar şükretsen azdır.

Cankle me mi? ankle ve calf birleşimi uyduruk bir kelime ve şöyle oluyor:
http://www.sfcosmeticsurgery.com/wp...liposuction-for-fat-ankles-cankles/cankle.jpg

angelina jolie nin de bacakları böyle inceymiş hatta pek bacak dekolteli şeyler giymezmiş ve hatta nette okudum bu yüzden dalga gecenler var angelina ile bu bacaakla etek giyilir mi falan diye. Ben şükrediyorum tabi ben şükrü dilinden düşürmeyen biriyim ama ilk kez giyeceğim ve buradaki arkadaşlarda hep bana etek giyme yakışmaz senin bacaklar ince diyor ve nette baktım ideal bacak kalınlığından epey aşaağıda hatta ilk okula giden kızların bacaklarına bakıyorum onlarla aynı kalınlıkta ;( o yüzden danışmak istedim

Acikcasi mini elbise giyersen dizlerin falan cok goze batar ust taraf da duz degil dizler cok on planda. Ben olsam mini giyinmem o bacaklarla.
çok mini degil dizin hemen 1 parmak kalınlığı kadar az üzerinde elbise .. ben hiç bacak gösteren elbise giymediğim için :) benim minim en fazla o ... eğer diz hemen üstünde olursa nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…