bu bacaklarla etek giyilir mi kızlar :(

Nasıl bir sorun var ki , bana gayet normal ve güzel geldi .

Bu arada bilek inceliği iyi bir şeydir, aranan bir şeydir ancak bacaklar çarpık... tıpkı benimkiler gibi:)
Bu yüzden streç pantolon, elbise gibi şeyler giymem hiç.
ben araştırdım bu aşırı ince bacak bi kemik gelişimiyle ilgili problemmiş. carpıl değil ama üst ile alt orantısız olduğu icin öyle görünüyor maalesef

canım elbiseni giy aynaya bak yakıştırıyosan giy
rahat değilsen giyme

ne bileyim yakışması için etek boyu da önemli
doğru kıyafet seçmelisin

ben bazı boylar hiç yakışmıyo mesela
kısalar daha çok yakışıyo

Simdi burda bu kadar insan gördü ve gormeye de devam edecek. O düğüne katilanlarda vardir burada muhakkak ve onlar da görmüştür. Sen direk Külotla git.

Mune abla, jinekoloji basligina dikkat hahahahaahh korkum o ki yakinda vajinal mantar ya da kizlik zarlari boy gösterebilir.

hepsi aynı anda bir tek Ruslarda var sanırım

Nasıl bir sorun var ki , bana gayet normal ve güzel geldi .

normal değil işte. Tam anlatabilmek için şu resmi göstereyim:
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/06/lime-kholmes__oPt.jpg

Burdaki kız oldukça zayıf olmasına rağmen bacakları kalın gibi duruyor. Bir de 40 beden giyince bacaklar obez insanınki gibi duruyor. İnanın benim iki katım ağırlığında ama bacakları daha zarif insanlar var. Benimse kütük gibi bacaklarım olduğunu en yakın arkadaşlarım söylerdi. Ki o zaman 1.65 boya 55 kiloydum. 38 beden giyiyordum ama bacaklar dolma gibiymiş

şükrediyorum çok şükür de hani eğer kötü görünüyorsa giymeyeceğim çünkü yaşım 26 ilk kez kısa bir şey giyeceğim ömrümde o yüzden cesaret edemedim de.
Korkularının üzerine gitmezsen yenemezsin. Her seferinde onlar seni yenmeye devam eder.
Ayrıca rahatsız hissetmeni gerektirecek görüntü yok ortada.

Bu kı uzun boydan kotarıyor. 1,80 gibi görünüyor ve o yüzden göze çok batmıyor. Tabi kıyafet seçimi falan da çok önemli.

Ama kadında bacak, basen, bel bunlar hep genetik miras.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…