- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Nasıl bir sorun var ki , bana gayet normal ve güzel geldi .Ne kadar şanslı olduğun konusunda bir fikrin yok değil mi? Kadınların ince ayak bileklisi makbul. Benim tam tersi canklelarım var ve hiç bir spor fayda etmiyor. Çok anlamsız estetikle halloluyor sadece. Dünyada iri göğüs uzun bacak gibi ince bilek de bir güzellik, dişilik ve zerafet sembolü. Ne kadar şükretsen azdır.
Cankle me mi? ankle ve calf birleşimi uyduruk bir kelime ve şöyle oluyor:
http://www.sfcosmeticsurgery.com/wp...liposuction-for-fat-ankles-cankles/cankle.jpg
ya ben hiç anlamıyorum ne var yani gayet güzel incecik bacakların var
hani tombul tombul falan sandım konu başlığında
ben hep ince bileklerimle övünürüm
Aynen ben de çok severim ince bileklerimi, topukluyla özellikle
hiç canınızı sıkmayın aaa :)haklısınız. kilo vermeye çalışıyorum ama yarın düğün var o yüzden sordum
tabii ki giy ille de bileğim ince diyorsan bilekten kalın bağları olan ayakkabılardan giyersin altına ama bence sorun yok yani gayet iyi bacaklarınsizler böyle dedikçe içime sular serpiliyor. bilegim 18 cmo yüzden .... giyeyim demi elbiseyi içimde kaldı
ben araştırdım bu aşırı ince bacak bi kemik gelişimiyle ilgili problemmiş. carpıl değil ama üst ile alt orantısız olduğu icin öyle görünüyor maalesefBu arada bilek inceliği iyi bir şeydir, aranan bir şeydir ancak bacaklar çarpık... tıpkı benimkiler gibi:)
Bu yüzden streç pantolon, elbise gibi şeyler giymem hiç.
hepsi aynı anda bir tek Ruslarda var sanırımNe kadar şanslı olduğun konusunda bir fikrin yok değil mi? Kadınların ince ayak bileklisi makbul. Benim tam tersi canklelarım var ve hiç bir spor fayda etmiyor. Çok anlamsız estetikle halloluyor sadece. Dünyada iri göğüs uzun bacak gibi ince bilek de bir güzellik, dişilik ve zerafet sembolü. Ne kadar şükretsen azdır.
Cankle me mi? ankle ve calf birleşimi uyduruk bir kelime ve şöyle oluyor:
http://www.sfcosmeticsurgery.com/wp...liposuction-for-fat-ankles-cankles/cankle.jpg
Nasıl bir sorun var ki , bana gayet normal ve güzel geldi .
Kıskandırmaz bizi justya ben hiç anlamıyorum ne var yani gayet güzel incecik bacakların var
hani tombul tombul falan sandım konu başlığında
ben hep ince bileklerimle övünürüm
Korkularının üzerine gitmezsen yenemezsin. Her seferinde onlar seni yenmeye devam eder.şükrediyorum çok şükür de hani eğer kötü görünüyorsa giymeyeceğim çünkü yaşım 26 ilk kez kısa bir şey giyeceğim ömrümde o yüzden cesaret edemedim de.
Bilmiyoeum yani dizler içw bakıyor gibi bende de öyle de o yüzden giymiyorum bişey:)ben araştırdım bu aşırı ince bacak bi kemik gelişimiyle ilgili problemmiş. carpıl değil ama üst ile alt orantısız olduğu icin öyle görünüyor maalesef
Bu kı uzun boydan kotarıyor. 1,80 gibi görünüyor ve o yüzden göze çok batmıyor. Tabi kıyafet seçimi falan da çok önemli.normal değil işte. Tam anlatabilmek için şu resmi göstereyim:
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/06/lime-kholmes__oPt.jpg
Burdaki kız oldukça zayıf olmasına rağmen bacakları kalın gibi duruyor. Bir de 40 beden giyince bacaklar obez insanınki gibi duruyor. İnanın benim iki katım ağırlığında ama bacakları daha zarif insanlar var. Benimse kütük gibi bacaklarım olduğunu en yakın arkadaşlarım söylerdi. Ki o zaman 1.65 boya 55 kiloydum. 38 beden giyiyordum ama bacaklar dolma gibiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?