- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Sen şu halde canım “enler” yarışmasına gir.
Ben bu şekilde asla işe gelemem.
Yani eşimin benim kıyafet takıntısı var. Ben hiç sallamam ama sırf onun dırdırını çekmemek için giymiyorum.
onunki kronik kıskançlık da değil de tuhaf bir şey. adını koyamadım
Eki Görüntüle 1218451 arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ayak bileklerim çok ince kemik gibi adetaüst bacağim dizden yukarısı iyi ama aşağı taraf ince olunca çok kötü görünüyor. ne yesem kilo almıyor orası o yüzden şimde zayıflamaya çalışıyorum eşitlenmek için. ama hiç etek, kısa elbise giyemiyorum. denize gidince de hemen suya giriyorum saklamak için yarın arkadaşımın düğünü var ve diz üstü bi elbise beğendim onu giymek istiyorum bugün o elbiseyi almaya gideceğim ama kararsızım sizce bu bacaklarla gülünç mü olurum acaba Eki Görüntüle 1218451
Eki Görüntüle 1218451
kızlar bi başlık da ben açıcam şimdi bu totoyla tayt giyilir mi diye
yakında çok yakında bekliyoruz zaten kk olarak ..dam üstünde saksağan adı altında mesela çok hoş olurdu hahahahahahahkızlar bi başlık da ben açıcam şimdi bu totoyla tayt giyilir mi diye
bana göre sorun yok, bizler yorumcuyuz, yorumlarızSenden sonra konu acan arkadasta yukari dogru gider. Ohh nooo .
Kiz ne var senin bacaklarinda giy istedigini cik gez nolmus.takma kafana bunlari.ben ne zaman bi yerimdr bi kusur bulsam aklima hemen benim kusur diye baktigim yerlerime sahip olamayanlar var allahin gucune gidecek diye dusunurum.bacaklari olmayanlar var sen dua et tum huzuvlarin yerinde.gayette iyi bacaklarin hic uzulmeEki Görüntüle 1218451 arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ayak bileklerim çok ince kemik gibi adetaüst bacağim dizden yukarısı iyi ama aşağı taraf ince olunca çok kötü görünüyor. ne yesem kilo almıyor orası o yüzden şimde zayıflamaya çalışıyorum eşitlenmek için. ama hiç etek, kısa elbise giyemiyorum. denize gidince de hemen suya giriyorum saklamak için yarın arkadaşımın düğünü var ve diz üstü bi elbise beğendim onu giymek istiyorum bugün o elbiseyi almaya gideceğim ama kararsızım sizce bu bacaklarla gülünç mü olurum acaba Eki Görüntüle 1218451
Eki Görüntüle 1218451
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?