- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
Nasıl bir sorun var ki , bana gayet normal ve güzel geldi .
Kıskandırmaz bizi just
Bu kı uzun boydan kotarıyor. 1,80 gibi görünüyor ve o yüzden göze çok batmıyor. Tabi kıyafet seçimi falan da çok önemli.
Ama kadında bacak, basen, bel bunlar hep genetik miras.
bunların en iyi kurtarıcısı dolgu topuk.Misal şu kadın:
http://1.bp.blogspot.com/_clrIlRs6xJk/R9lNWoMbqNI/AAAAAAAAOHE/NT7VeBdd0Zo/s400/foot.jpg
Aslında inanın çok şişman değil. Ama o bileklerle (ki malesef benimkiler de böyle) sanki uzun bir yolculukta bilekleri şişmiş gibi duruyor. Asla babet giymemeli, kapri pantalon çok kötü durur. Topuklu ayakkabı en iyisi.
normal değil işte. Tam anlatabilmek için şu resmi göstereyim:
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/06/lime-kholmes__oPt.jpg
Burdaki kız oldukça zayıf olmasına rağmen bacakları kalın gibi duruyor. Bir de 40 beden giyince bacaklar obez insanınki gibi duruyor. İnanın benim iki katım ağırlığında ama bacakları daha zarif insanlar var. Benimse kütük gibi bacaklarım olduğunu en yakın arkadaşlarım söylerdi. Ki o zaman 1.65 boya 55 kiloydum. 38 beden giyiyordum ama bacaklar dolma gibiymiş
harika bir yorumaz kaldı bılıyorum..
bakalım nasıl bir döt cıkcak karşımıza...
eşin de çok inceymiş..ne erkekler gördük şurada "hoh de bakım ağzın kokuyor mu" diyen. benim de göğüslerim çok küçük hamileyken bile milletin kocaman oluyor, benim büyümedi, yani şu sıcak havalarda bile dolgulu kullanıyorum ya en çok da ona isyan ediyorum. şöyle penye bir şey giyip gelmek varkenHani bir de şişmansan kilo verirsin, göğsün küçükse estetiği artık doğal oldu, büyük poponun seveni var küçüğünün de öyle ama kalın ayak bileği seven yok. Eşim sevdiğini iddia ediyor ben de bozmuyorum :)
kıskanın banane zaten yukarısı tombullaştı iyie bırakın övüneyim iyi hissedeyim
merak ettim bak şimdioooooo
fıstık gibi maşallah
ayrıca çirkin olsa ne olcak
canın etek giymek istiyorsa giyersin
ben bu konularda rahat düşünüyorum
mesela benimde çok kalındır bacaklarım
gerçi estetiksel olarak uyumlu
ama şöyle bir problem var
aynı eteği sen giy
ben giyiyim
sana 3 kişi deönüp bakıyorsa
bana 33 kişi bakar
ne güzel hem istediğini giyer
hemde dikkat çekip incelemelere maruz kalmazsın
harika bir yorum
konu sahibi bileklerin ince olmasi gerekiyor zaten
sorun degilde övgü mü bekliyor acaba bilemedim
Yapma benim tüm umutlarım hamileliğe bağlanmıştı :) Eşimden Allah razı olsun ben küçük göğüs seviyorum bile diyor. Ben inanamıyorum ama. Kadın başıma nerde koca meme var benim içim gidiyor, imreiyorum.eşin de çok inceymiş..ne erkekler gördük şurada "hoh de bakım ağzın kokuyor mu" diyen. benim de göğüslerim çok küçük hamileyken bile milletin kocaman oluyor, benim büyümedi, yani şu sıcak havalarda bile dolgulu kullanıyorum ya en çok da ona isyan ediyorum. şöyle penye bir şey giyip gelmek varken
senimi kırcam ipekcim ekliyim hemenmerak ettim bak şimdi
Maalesef canım yani bünyesel bir şey ama ben hamileyken çok fark etmedi. Bir de çok çabuk söndü zaten emzirme dönemim de olmayınca az bir dolgunluk gibi oldu. Ona bile razıydım.Yapma benim tüm umutlarım hamileliğe bağlanmıştı :) Eşimden Allah razı olsun ben küçük göğüs seviyorum bile diyor. Ben inanamıyorum ama. Kadın başıma nerde koca meme var benim içim gidiyor, imreiyorum.
Sen şu halde canım “enler” yarışmasına gir.senimi kırcam ipekcim ekliyim hemen
daha kısa da var ama :)
kalınlık ı ispat için bu yeter dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?