bu bacaklarla etek giyilir mi kızlar :(

Bu kı uzun boydan kotarıyor. 1,80 gibi görünüyor ve o yüzden göze çok batmıyor. Tabi kıyafet seçimi falan da çok önemli.

Ama kadında bacak, basen, bel bunlar hep genetik miras.

Hani bir de şişmansan kilo verirsin, göğsün küçükse estetiği artık doğal oldu, büyük poponun seveni var küçüğünün de öyle ama kalın ayak bileği seven yok. Eşim sevdiğini iddia ediyor ben de bozmuyorum :)

Bilemedim ama resimler de kesinlikle kütük gibi bir bacak yok . Acaba biraz yapısından hoşlanmadığınız için gözünüze öyle geliyor olabilir mi ?
Yapısal olarak bazı bacaklar kalın maalesef ki benimkiler de ince değil maalesef uzun süre normal tempoda hız yapmadan yürümek bacakları zayılatıyormuş . Tabii sabır ve istikrar gerekli .

Bacak bileğinin zaten kalın olanı hoş durmaz ki incesi hoş olur. ..Bir tanığdım var mesela bayağı kalın benim bile dikkatimi çekti ( insanların fiziksel özelliklerine pek dikkat edemem) hoş durmadğına kanaat ettim.Elbise falan çok yakışmıyor yani....Bence senin bacaklarda bir sorun yok.. Birde santimlemişsin..çok hoşsun :))

eşin de çok inceymiş..ne erkekler gördük şurada "hoh de bakım ağzın kokuyor mu" diyen. benim de göğüslerim çok küçük hamileyken bile milletin kocaman oluyor, benim büyümedi, yani şu sıcak havalarda bile dolgulu kullanıyorum ya en çok da ona isyan ediyorum. şöyle penye bir şey giyip gelmek varken

oooooo
fıstık gibi maşallah
ayrıca çirkin olsa ne olcak
canın etek giymek istiyorsa giyersin
ben bu konularda rahat düşünüyorum

mesela benimde çok kalındır bacaklarım
gerçi estetiksel olarak uyumlu
ama şöyle bir problem var

aynı eteği sen giy
ben giyiyim
sana 3 kişi deönüp bakıyorsa
bana 33 kişi bakar

ne güzel hem istediğini giyer
hemde dikkat çekip incelemelere maruz kalmazsın

merak ettim bak şimdi

Yapma benim tüm umutlarım hamileliğe bağlanmıştı :) Eşimden Allah razı olsun ben küçük göğüs seviyorum bile diyor. Ben inanamıyorum ama. Kadın başıma nerde koca meme var benim içim gidiyor, imreiyorum.

Maalesef canım yani bünyesel bir şey ama ben hamileyken çok fark etmedi. Bir de çok çabuk söndü zaten emzirme dönemim de olmayınca az bir dolgunluk gibi oldu. Ona bile razıydım.

Kadın olarak hani zayıf noktalarını dile getirmek istemezsin ya. Ben de sanki koca memeliymiş de sarkmış gibi doğumdan sonra dedim acaba slikon falan mı yaptırsam diye de benim eşim de gerek yok dedi.

Ama aynen dediğine katılıyorum tüm erkekler sever büyük göğüs.

senimi kırcam ipekcim ekliyim hemen
daha kısa da var ama :)
kalınlık ı ispat için bu yeter dimi
Sen şu halde canım “enler” yarışmasına gir.

Ben bu şekilde asla işe gelemem.

Yani eşimin benim kıyafet takıntısı var. Ben hiç sallamam ama sırf onun dırdırını çekmemek için giymiyorum.
onunki kronik kıskançlık da değil de tuhaf bir şey. adını koyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…