Bu bana yapılmazdı...

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar dün bi mekanda telefonumu ve yüklü miktarda nakitimi kaptırdım. AMA BEN HAKETTİM. Gerçekten kaşındım yani. Neyse konunun detayına girmeyeceğim sinirlerim çok bozuk salak salak kahkahalar atıyorum sinirden. Bu bana yapılmazdı yani. Yazıklar olsun gerçekten
Neyse benim derdim şuan ne giden telefon nede giden para. Bu arada şeyin altını çizmek istiyorum, eve dönebileceğim kadar nakit bırakmış cüzdanımda, baya insaflı. Ayrıca sevgili hırsız beyciğim, almadığınız kulaklığımda bi hayli para ediyordu bilinde içinize otursun bi miktar, madem çalışıyorsunuz temiz çalışın kulaklıkla şarj aletini neden bana bıraktınız ki ?
Ay neyse kızlar asıl meseleye gelelim. Dediğim gibi giden telefonda parada zerre kadar umrumda değil ama telefonun içindeki bilgiler beni şuan çok düşündürüyor. E-devlet şifremden tutun bi dünya mesajlaşma olsun bi çok fotoğraf olsun video olsun notlarda yazan bilgiler olsun bazı özel notlarım olsun aklınıza gelebilecek her şey o telefonla beraber uçtu gitti. Telefonumun şifresi var ama acaba bilgilerime ulaşabilirler mi ? Telefonum iphone bu arada, var mı bi öneriniz yapabileceğim bi şey ? telefonumun kutusu hala duruyor ama telefon değişim telefonuydu, acaba imei numarasını nasıl öğreneceğim ? Yani kutuda yazanla aynı değildir diye düşünüyorum değişim telefonu olduğu için. Kafam hala tam açılmadı ve düşünmekten cümleleri falan toparlayıp yazamıyorum, öyle saçma bi noktadayım. BANA AKIL VERİN KISACASI.
Ama ben kaşındım ya. Gerçekten yani. OTURSANA EVİNDE. PAZARTESİ GECESİ NE İŞİN VAR SOKAKLARDA SENİN. Hep müstehak bana. Hep.

Aldığın yere veya iletisim merkezine sor. IMEI numarasını. Polise başvur. Geçmiş olsun canım

iPhone umu bul diye uygulama var da çalışma mantığını bilmiyorum maalesef.
Gps açıksa numaradan şansınız var, polise gitmediniz mi? Yönlendirmedi mi?
Operatörünüzü aradınız mı? ne dediler?
Şifrelerinizi değiştirdiğinizde telefondan giremez zaten.
En azından bu dahiyane fikri vereyim :) şifrelerinizi değiştirin.

İphone umu buldan telefon açıksa konumunu da bulursunuz telefonun tüm bilgilerini de silersiniz

Ben o şekilde bulmuştum. Ama bulamasam heeer şeyi silecektim çok değerli şeylerim varsı benimde. Bu arada tam nasıl çalındı? Ben de dikkat edeyim çok safım her şeyi her yerde unutuyorum valla

Polise gidin hemen.Bende gaspa uğradım,polise şikayette bulunmuştum ve telefonum bir süre sonra bulundu tabi pert bir şekilde.Şansınız vardır belki sizinkini hemen bulurlar.Bilgiler, fotoğraflar için üzgünüm emin ol hırsızın umrunda bile değil. Onlar telefonu satmaya bakıyor, bilgileri de temizliyorlar.

Aldığın yere veya iletisim merkezine sor. IMEI numarasını. Polise başvur. Geçmiş olsun canım
polise başvurmak aklımın bi köşesinde duruyorda, bu akşam kamera kayıtlarına bakacaklar, bide çalan kişiyi tahmin edebiliyorum, onlarda tanıyorlarmış adamı, açıkça sordum giden gitti mi diye, giden gitmedi halledicez merak etme dediler ama işte bakalım bekliyorum şuan. Acaba postaneye gitsem e-devlet şifremi oradan halledebilir miyim ?

iphone ise apple destek'i ara telefonu kullanıma kapatsınlar sen tekrar haber verene kadar.

AY KAFAM HİÇ Bİ ŞEY ALMIYOR ŞUANDA.
Hayır polise yönlendirmediler, hoş o halde polise gitsem beni ciddiye almazdı pek, çünkü b.k varmışcasına içtim. ve hala gitmedim polise. Akşam olsun arayacağım mekanı duruma göre polise gideceğim. İclouduma giriş yaptım şimdi bilgisayar üzerinden ama iyi mi ettim kötü mü ettim hiç bilmiyorum. İcloud şifremi değiştirmeyi düşündüm ama onuda beceremedim. Adeta bi teknoloji özürlüsü olarak takılıyorum şuan bilgisayar başında. Hangi şifreyi değiştirmemi söylediğinizide anlamadım şuan kafam çöp

Hepsini.
Mail, e-devlet, iCloud, banka uygulaması kullanıyorsanız bankanızı arayın onlar yönlendirsin.
Polise gitmemeniz çok anlamsız olmuş. Mekan kendini kurtarmanın derdinde, başından savmış sizi resmen.

Bundan sonra şifre on kere yanlış girildiğinde iphone daki bütün bilgilerimi sil kısmını açarak telefon kullanın ayrıca büyük ihtimal parça diye satarlar icloud u açamayacaklar çünkü yine de siz icloud dan kayıp modunu açıp telefonu kitleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…