Bu bana yapılmazdı...

yani iphone kullanıyorsunuz,çevrenizde başka hiçbir apple cihaz yok mu?

sizin aracılığınızla herkese söyleyeyim bu apple denilen ürünleri alıyorsanız bir zahmet gereğini yapın çünkü tonla para veriyorsunuz. find my iphone ile bir cihazla eşleştirmiş olsanız şuan telefonunuzu kitler içindeki verileri silerdiniz.

ayrıca kaldıramayan içmesin en iyisi. ya da buradan yardım isteyip önerileri tiye almasın.

Apple ın kendi sitesinden destek alabilirsiniz. Telefonunuzu kilitlerler. Iphone u bul açıksa ve internete bağlı ise konumunu iCloud dan görebilirsiniz. Icloud a bilgisayardan girip bakın. Son konumunu da gösterir size.
Polise başvuru yaparsanız sizin için en iyisi olur. Bu zamana kadar beklemeniz bile garip.

ıphone kullanmıyorum ama ıphonu bulma uygulamasından yerini bulabilir, hatta telefonu kitleyebilirsiniz. polise gitmenize gerek bile yok

Konu sahibi tuhaf hareketlerde aman onu yapmadim aman bunu yapmadım. Aşırı rahat her yoruma aman salla modunda cevap vermiş. Neyse cok dert değilmiş sizin için

Bilgisayar üzerinden iCloud'a giriş yaparak telefonunuzu uzaktan sıfırlayabilirsiniz, konumunu görebilirsiniz.

KONU BU MU ? BU MUDUR ? yuh yani gerçekten ayıp. sizin başınıza gelmez umarım, iyi geceler.
aminnnnnn inşallahhhhh allah kazalardan belalardan korusun inşallah.....tatlım banım yeni açıldı banlanmak gibi bir niyetim yok ,,,,,Mune hürmetler :) bu kadar sert bir cevap vermen gerekmiyordu...sizin yazdığınızı tekrar ettim sadece..hakettim diyen siziniz..gittiniz yerin uygun bir yer olmadığını ifade eden kelime kullanan( kaşındım )diyen sizsiniz.

Yigenimin telefonunu polis eliyle koymus gibi 1 saat icerisinde aldi geldi i clod numarasıyla yer tesbiti yapılıyor polise gitmemeniz çok sacma

polise gittim tutanak falan tutuldu kamera kayıtları incelendi. çalan kişi açık seçik ortada ve tamda tahmin ettiğim kişi... Kişinin bana verdiği bilgileri ( artık ne kadar doğru bilemiyorum ) aynen söyledim polise.
telefondan hiç umudum yok ama inşallah şahıs bulunur. Dua edin bulunsun kızlar. Aklı başına gelsin bi.

saka mi yapiyorsunuz? iCloud'dan telefonunuzu calindigini işaretleyebiliyorsunuz. Kitleniyor telefon. bilgilerinize hicbirsekilde ulasilamiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…