Bu bana yapılmazdı...

Gitmedim. e-devlet şifremi bilmiyorum ki telefonda yazıyordu işte. Sorun orda

Nasıl hayatınızı sürdürüyorsunuz?
Gerçekten merak ettim.

Postaneye gidin, şifreyi unuttum diyerek yeni şifre alın madem. Banka uygulaması kullanıyorsanız bankanızı arayın. Durum hakkında bilgilendirme yapın, hesabınızı 24 saat süre ile dondurabiliyorlar diye biliyorum.
O sureyi kullanın.

Bence mekan sahiplerine guvenmek yerine polise gitmeliydiniz. Alkol kullandığınızda genelde bu durumda iseniz yalnız içmeyin, güvendiğiniz insanlarla gidin.
Bir de yanınızda yüklü miktar nakit taşımayın. Adım başı bankamatik var.
Taşıyorsanız da içmeye gitmeyin
Hala Kafanız tam yerine gelmemiş gibi. Yada kayıplarınızı çok önemsemiyorsunuz :)

Allah'tan telefon umrunuzda değilmiş:)))) benim için telefonda önemli olurdu, bende nasıl kaptırdıgınızı merak ettiöm

Halledersin eşimde e devlet şifresini kaybetti postanaden almıştı. Hallederiz dedilerse kesin kim oldugold biliyorlar bence yinede polise git. Sana yapan bir başkasına da yapar,senin canın yandi bir baskasinin daha yanmasin. Onada ders olsun cezasını çeksin.yoksa ona da bir ödül olur,herkes affedecekmi böyle. Vazgeçmek yerine daha fazla yapar

Polise telefonunuzun çalındığını söylediğinizde işleme alıyorlar ancak. Onun dışında eğer şuan telinizin interneti açıksa ve imeiliniz açıksa rahatlıkla haritadan yerini bulabilirsiniz ya da bildiğim kadarıyla uzaktan telinizi kullanamaz hale getirebilirsiniz. Bende bir ıphonemi çaldırdım ve artık daha temkinliyim.

apple yi arar mısın...

Tahmini bulunan bilgilerin hepsini online olarak düzenleyebilirsiniz.
Yerinizde olsam elimi çabuk tutardım ve polise giderdim.
Hiç kimse hiç bir koşulda böyle bir hırsızlığı hak etmez bence.
Hırsız sanıyorum belli birisi, mimli anlaşılan, ancak işimi şansa bırakmazdım ben.

Telefon ve para dediğiniz gibi bir noktaya kadar önemli fakat bilgilerin erişilebilir olma durumu daha mühim.
Geçmiş olsun umarım hasarsız atlatırsınız bu olayı.

google dan icloud oturum açıp bilgilerinizi silebilirsiniz telefondan
ayrıca iphone u bul hizmetinden de telefonun en son bulunduğu yeri bulabilirsiniz.

Nasıl gitmediniz polise anlamadım?
Kredi kartlarınız,kimlik vb belgeleriniz duruyor sanırım hala.
Bilemedim,her ne olursa olsun hakettim demeyin,kimse hırsızlığı haketmez.
Kamera kayıtlarına sizde durup baksaydınız hatta orada polisi arayıp polis baksaydı,şimdi silinmiş,kaydetmemiş vs deseler ne yapacaksınız?
Uyanık olun biraz.

kız sorma yeni toparladım kendimi. ne karakola gidebildim nede uğraşlarıma rağmen apple a ulaşabildim. böyle saçma sapan bi ihmal içime huzursuzluk dolduruyor. babamın yanına gittim o da polise götürmedi beni nedense ama yarın kesin olarak halledeceğim bu işi. en kötü kapattırayımda kullanım dışı olsun. ama bende parçalara ayıracaklarını tahmin ediyorum. üç kuruş için neden çalıyorsunuz ki telefonumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…