- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Gitmedim. e-devlet şifremi bilmiyorum ki telefonda yazıyordu işte. Sorun orda
Allah'tan telefon umrunuzda değilmiş:)))) benim için telefonda önemli olurdu, bende nasıl kaptırdıgınızı merak ettiömKızlar dün bi mekanda telefonumu ve yüklü miktarda nakitimi kaptırdım. AMA BEN HAKETTİM. Gerçekten kaşındım yani. Neyse konunun detayına girmeyeceğim sinirlerim çok bozuk salak salak kahkahalar atıyorum sinirden. Bu bana yapılmazdı yani. Yazıklar olsun gerçekten
Neyse benim derdim şuan ne giden telefon nede giden para. Bu arada şeyin altını çizmek istiyorum, eve dönebileceğim kadar nakit bırakmış cüzdanımda, baya insaflı. Ayrıca sevgili hırsız beyciğim, almadığınız kulaklığımda bi hayli para ediyordu bilinde içinize otursun bi miktar, madem çalışıyorsunuz temiz çalışın kulaklıkla şarj aletini neden bana bıraktınız ki ?
Ay neyse kızlar asıl meseleye gelelim. Dediğim gibi giden telefonda parada zerre kadar umrumda değil ama telefonun içindeki bilgiler beni şuan çok düşündürüyor. E-devlet şifremden tutun bi dünya mesajlaşma olsun bi çok fotoğraf olsun video olsun notlarda yazan bilgiler olsun bazı özel notlarım olsun aklınıza gelebilecek her şey o telefonla beraber uçtu gitti. Telefonumun şifresi var ama acaba bilgilerime ulaşabilirler mi ? Telefonum iphone bu arada, var mı bi öneriniz yapabileceğim bi şey ? telefonumun kutusu hala duruyor ama telefon değişim telefonuydu, acaba imei numarasını nasıl öğreneceğim ? Yani kutuda yazanla aynı değildir diye düşünüyorum değişim telefonu olduğu için. Kafam hala tam açılmadı ve düşünmekten cümleleri falan toparlayıp yazamıyorum, öyle saçma bi noktadayım. BANA AKIL VERİN KISACASI.
Ama ben kaşındım ya. Gerçekten yani. OTURSANA EVİNDE. PAZARTESİ GECESİ NE İŞİN VAR SOKAKLARDA SENİN. Hep müstehak bana. Hep.
Nasıl yapıcam ? Bilmiyorum hiç yönlendirsene beni
Halledersin eşimde e devlet şifresini kaybetti postanaden almıştı. Hallederiz dedilerse kesin kim oldugold biliyorlar bence yinede polise git. Sana yapan bir başkasına da yapar,senin canın yandi bir baskasinin daha yanmasin. Onada ders olsun cezasını çeksin.yoksa ona da bir ödül olur,herkes affedecekmi böyle. Vazgeçmek yerine daha fazla yaparpolise başvurmak aklımın bi köşesinde duruyorda, bu akşam kamera kayıtlarına bakacaklar, bide çalan kişiyi tahmin edebiliyorum, onlarda tanıyorlarmış adamı, açıkça sordum giden gitti mi diye, giden gitmedi halledicez merak etme dediler ama işte bakalım bekliyorum şuan. Acaba postaneye gitsem e-devlet şifremi oradan halledebilir miyim ?
Polise telefonunuzun çalındığını söylediğinizde işleme alıyorlar ancak. Onun dışında eğer şuan telinizin interneti açıksa ve imeiliniz açıksa rahatlıkla haritadan yerini bulabilirsiniz ya da bildiğim kadarıyla uzaktan telinizi kullanamaz hale getirebilirsiniz. Bende bir ıphonemi çaldırdım ve artık daha temkinliyim.Kızlar dün bi mekanda telefonumu ve yüklü miktarda nakitimi kaptırdım. AMA BEN HAKETTİM. Gerçekten kaşındım yani. Neyse konunun detayına girmeyeceğim sinirlerim çok bozuk salak salak kahkahalar atıyorum sinirden. Bu bana yapılmazdı yani. Yazıklar olsun gerçekten
Neyse benim derdim şuan ne giden telefon nede giden para. Bu arada şeyin altını çizmek istiyorum, eve dönebileceğim kadar nakit bırakmış cüzdanımda, baya insaflı. Ayrıca sevgili hırsız beyciğim, almadığınız kulaklığımda bi hayli para ediyordu bilinde içinize otursun bi miktar, madem çalışıyorsunuz temiz çalışın kulaklıkla şarj aletini neden bana bıraktınız ki ?
Ay neyse kızlar asıl meseleye gelelim. Dediğim gibi giden telefonda parada zerre kadar umrumda değil ama telefonun içindeki bilgiler beni şuan çok düşündürüyor. E-devlet şifremden tutun bi dünya mesajlaşma olsun bi çok fotoğraf olsun video olsun notlarda yazan bilgiler olsun bazı özel notlarım olsun aklınıza gelebilecek her şey o telefonla beraber uçtu gitti. Telefonumun şifresi var ama acaba bilgilerime ulaşabilirler mi ? Telefonum iphone bu arada, var mı bi öneriniz yapabileceğim bi şey ? telefonumun kutusu hala duruyor ama telefon değişim telefonuydu, acaba imei numarasını nasıl öğreneceğim ? Yani kutuda yazanla aynı değildir diye düşünüyorum değişim telefonu olduğu için. Kafam hala tam açılmadı ve düşünmekten cümleleri falan toparlayıp yazamıyorum, öyle saçma bi noktadayım. BANA AKIL VERİN KISACASI.
Ama ben kaşındım ya. Gerçekten yani. OTURSANA EVİNDE. PAZARTESİ GECESİ NE İŞİN VAR SOKAKLARDA SENİN. Hep müstehak bana. Hep.
apple yi arar mısın...Kızlar dün bi mekanda telefonumu ve yüklü miktarda nakitimi kaptırdım. AMA BEN HAKETTİM. Gerçekten kaşındım yani. Neyse konunun detayına girmeyeceğim sinirlerim çok bozuk salak salak kahkahalar atıyorum sinirden. Bu bana yapılmazdı yani. Yazıklar olsun gerçekten
kız sorma yeni toparladım kendimi. ne karakola gidebildim nede uğraşlarıma rağmen apple a ulaşabildim. böyle saçma sapan bi ihmal içime huzursuzluk dolduruyor. babamın yanına gittim o da polise götürmedi beni nedenseiyimisin?
ay benim numarama kayıtlı öyle bi şey yok yaİyimisiniz nasıl gitmezsiniz polise .Kartlar bilgiler .Yüklü alısverislerde telefona onay mesajı geliyor .Banka hesabınız bile bosaltılmıs olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?