Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

beni de özendiriyorsunuz bugün yeni bir elbise aldım...eşimin cep telefonundan çekip bilgisayara attıracağım bakalım...
sağolun kızlar cevaplarınız için...
mini bir hırka günlük kullanım için güzel fikirde bulamıyorum ki kafama göre de bişey şal fikri de özel günler için süper fikira.s.

ay kızlar süpersiniz topiği açtım bi nasip olupta ekleyemedim dün misafir bugün kaför şimdi müsait oldum çektim fotoları fazla elbisem yok ama ekliyorum birazdan.hepiniz iyi günlerde giyinin arkadaşlar.

füütt füüü fıstığa bak be:teytey:
az olsun,öz olsun..hepsini güle güle giy bacım

evet ona bayıldım bittim eridim televizyonun karşısında nerdeyse mail atacaktım nerden aldın onu diye
boyle biseymi diyosunuz?

bende almayi dusunuyorum,
çoookk güzeller dimi bulursan banada haber ver markası ne ki bunun
cnmm topikini çok begendim..bak bunu yeni aldım ....boş giymiyorum mini hırkayla çok güzel oluyo..

süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy

ay herşey var ayakkabı çanta gelinlik nişanlık pijama makyaj malzemeleri dedim elbiseler eksikmi kalsın yani

yakında takılar tokalar ojelerde olur heralde:roflol::roflol:

ay herşey var ayakkabı çanta gelinlik nişanlık pijama makyaj malzemeleri dedim elbiseler eksikmi kalsın yani

yakında takılar tokalar ojelerde olur heralde:roflol::roflol:

vallahi takıları ben düşünüyodum:roflol:daha sen burayı açmadan önce..talep olurmu dersiniz..ay banada bak sanki satış yapıcam talep olurmu diyorumkaydirigubbakcemile3
leopar kraliçem,hadi resim bekliyorum senden:teytey:
bebişim sen dün burda olucaktınki curcunayı görücektinsırnaşık şey

aso hadi aç konuyu takıları yani ok altın gümüş plastik farketmez hadi bekliyorum ama anca yarın ekliye bilirim foto makinasının pillerini şarj etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…