Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy[/QUOTE]

cnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)

valla eklicem yaaaa
dükkan yok artık şekerim battı:roflol: batan geminin mallarını çeker eklerim:sm_cool:
ben öbür resimleri ekleyene kadar sitedekini ekleyiverdim pembiş pembiş
bu arada leopar kraliçesini çok sevdimmm isim annemm
sınavın varsa git yat tatlım ama leoparlı elbiselerimi göremezsin bu geceyerimseniben

:1shok::1shok::1shok:wouuww wouwww:1shok:
yawrum hepsi seninmi bea..hatuna bak taş taşALLAH nazardan saklasın bitanem..fiziğinde,elbisende çok hoş..çok güzel taşımışssın elbiseni..güle güle giy...

:1shok::1shok::1shok:wouuww wouwww:1shok:
yawrum hepsi seninmi bea..hatuna bak taş taşALLAH nazardan saklasın bitanem..fiziğinde,elbisende çok hoş..çok güzel taşımışssın elbiseni..güle güle giy...

sağol canem..hepisi benim accığı balen destekli:roflol:naniknanik
elbisem kocişimin hediyesi, evlilik yıldönümümüzdü aşkım beni kızkulesine götürmüştüü:asigim::asigim:

süpermiş tatlım nerden aldın fiyatı ne güle güle giy

cnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)[/QUOTE]
yaaa bi fırsat bulup gidip bakmalıyım çok beğendim fiyatta iimişş
bacım yıkılıyosunşakkıdı..kırmızılar çok yakışmış..kırmızılım benim...

kırmızı gibi renkmi varrrr....
seninde vvardır bi ton kırmızın dökül hadi akrebim benim:dance:

cnm benimmm colleziondan aldım 34 yada 39 muydu bi kaç daha bşy aldım kartla ödeyince unuttum valla ama o iki fiyattan biriydi tatlım:)boyu uzunlara baya kısa olur yalnız:)benim boy kısa dizkapagım izasında:)
yaaa bi fırsat bulup gidip bakmalıyım çok beğendim fiyatta iimişş

kırmızı gibi renkmi varrrr....
seninde vvardır bi ton kırmızın dökül hadi akrebim benim:dance:[/QUOTE]

inanmıycaksın ama kırmızıyı hiç sevmiyorum kendimde:sm_confused:fisfisfisama senin gibi fıstıklarda çok yakıştırıyorum:lepi:iddalı bir renk..birde eskiden sap sarıydı saçlarım,iyice iddalı olmasın die senelerdir kullanmam,öylede gitti...

sağol canem..hepisi benim accığı balen destekli:roflol:naniknanik
elbisem kocişimin hediyesi, evlilik yıldönümümüzdü aşkım beni kızkulesine götürmüştüü:asigim::asigim:

demek istanbuldaydın evlilik yıldönümünde..vee kız kulesinde:asigim:ALLAH bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin..benim nişanlım bana haşema alır sanırım evlilik yıldönümümüzde:roflol:canum aşkum benüm:1hug:

:roflol::roflol::roflol:
sürpriz yapmıştı aşkım elbiseme makyaj malzemelerime kadar kendi ayarlamış arabaya koymuş benim haberim otobana çıkınca oldu romantik kocam benim:asigim:
ben akşam bi yere gider yemek yeriz fln diyodum istanbulda buldum kendimi onun için saçlar falan fönsüz:icecream:

2006model
oyyy düşününce çok tırstımm ham yapmasınlar beni :1shok:
beğenmene sevindim tatlım sende hoşgeldin topiimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…