Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Kızlar durum biraz acil
Komşumuz bebeğini bize
bıraktı kendisi kınaya gitti
Annemler akşam köyden dönecek
İlk başlarda uslu uslu uyuyordu ama uyanınca ağlamayanbaşladı susmuyor :KK43:
Altı temiz yemeğini yeni yedirmiş annesi
Ama ağlıyor
Annesinin bıraktığı ballı emzik falan var onu verdim ayağımda salladım biraz sakinleşti
Napsam kızlar ya
Korkmuştur. Huzursuzdur. Yazık çocuğa.

Geçen sene rahmetli yengem evde nöbet geçirdi. Beyin metastazı vardı... Kardeşi ağlayarak beni aradı çabuk gel Allah aşkına ablam ölüyor diye. Elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim. İki yaşından biraz büyük oğlum var. Annem ayrı alemde, panik atak var beyin kanaması geçmişi var onu da bırakamıyorum. 15 yıllık çok güvendiğim komşum var çaldık kapısını. Telefonlar susmuyor o arada tabi, "ablam ölüyor" diyorlar sadece. Komşuma dedim "bir saat idare edebilir misin gitmem gerek" seve seve kabul etti ama aklım orada. Mevzu onlara güven değil, oğlumun güvenini sarsmak. Bir iki kez gördüğü kadınla bırakmak mevzu...

Ambulansa bin, hastaneye yetiş. Bir yandan ağla bir yandan aklın oğlunda olsun. Ne zor günler yaşadık yav... Velhasılı bu kadar elzem bir konuda dahi yengemin durumu stabil olur olmaz oğlumun yanına gittim. Bırakamadım bir saatten fazla komşuda.

Ben anlayamıyorum o yüzden anne sıfatı olan bu kendini bilmezleri. Ölüm kalım mevzusu olsa bir nebze anlarım da kocayı tek bırakmamak için minicik bebeği bırakmak. Küfür pek yaraşır şu duruma da, yazmayayım buraya.

Kızlar inanır mısınız şimdi uyandım
Dün gece 3 civarı annesi almaya geldi tabi bebek birazcık da olsa uyuyordu tekrar uyandı ağlamaya başladı...
Annem yengem falan çok sinirlendi bu çocuk ağlamaktan helak oldu emmek istiyor diye bu saatte emen bebek bırakılmaz benim kızım bebek hiç bakmadı hayatında nasıl bırakıp gidebildiniz diye...
Neyse annemler baya saldırınca utanmadan üste çıktı
Onca senelik dostluğumuz varmış bir gece baktık diye anneliğine kadar laf yemiş
Kınası olan kızın aynı zamanda nişanlısının bekarlığa veda partisi mi ne varmış
Eşi de o yüzden şehir dışına gidecekmiş
Ben eşimi yalnız bırakamazdım dedi
Aynı zamanda bu kadar pimpirikli ve panik olmak ruh sağlığı içi iyi değilmiş...
Daha neler dedi
Ama kızlar buna bana müstahak mı müstahak!!
Milleti kırmayayım diye gereğinden fazla iyilik yaparsan böyle olur
Ders oldu bu bana
Ben olsam polisi arar bebegi birakip kactilar derdim gece 12 de. Sosyal hizmetlerle ugrassin dursunlar.

Kınaya gitmek için komşuya bebek bırakanlar hala var ya hala var! Kapının önünde yalnız çocuk oynatanlar hala var!
O annenin gezen yerleri.... tövbe estağfurullah

Çok haklısınız ben en başından dedim ben bilmiyorum bebek bakmayı
Yok koskoca gelinlik kızmışım yakında benim de olurmuş öğrenirmiş
Aşağıda arabada onu bekliyorlarmış bi hışım bebeği verdi gitti ben öyle kalakaldım
Önce o gerizekalı öğrenseymis anneliği! ! Çok sinirlendim.
Kendi rahatı bozulmasın diye kucağa alıştırma diyen bir mal annelik öğren diyor!
Nasıl sakin kalabildiniz, ağzının payını veremediniz, ben susamazdım.

Dün gece 3 civarı annesi almaya geldi tabi bebek birazcık da olsa uyuyordu tekrar uyandı ağlamaya başladı...
Annem yengem falan çok sinirlendi bu çocuk ağlamaktan helak oldu emmek istiyor diye bu saatte emen bebek bırakılmaz benim kızım bebek hiç bakmadı hayatında nasıl bırakıp gidebildiniz diye...
Daha neler dedi
Ders oldu bu bana
Ayy birde hadsiz pess

kadının yaptığı müthiş yanlış, affedilir yanı yok lakin buradaki hanımların da "ben çocuğumu bırakıp burnumu silemiyorum, saçına dokunamıyorum, su içemiyorum" filan yazıp kendilerini övmeleri de ayrı bir itici.

Şimdi bu kadın bebeği başkasının evinde huzursuzken ağlarken nasıl kınada göbek atıyor acaba çok merak ettim???

Yanında niye götürmüyor ki?? Ne kadar saçma insanlar var. Rahatlığa bak!.

Yok ya ,babanın uşağı mi var ,deseydin ..kocasını yalnız bırakamıyor ama bebeğini 7 kat yabancıya birakabiliyor. Ya alıp kacsaydim, ya zarar verseydim ne b.k yiyecektin acaba deseydin bide ..kocasını düşünen bebeğini düşünmeyen omurgasız. .hangi cehenneme gidiyorsan bebeğini de al öyle git . ay karşımda olsa keşke şuan , s.çar sivardim yemin ederim .

Ne ana da ne baba da is yokmus. Baba da suclu, insan sormaz mi cocugu nereye birakiyosun, ayrica neden yanlarinda goturmuyorlar.

Balli emzik facia, kucaga alistirma demeler :(( e sevgi dilenerek mi buyuyecek bu bebecik, yazik ki ne yazik...

Of cok kotu ya. Yeni gordum inanilmaz uzuldum. Nasil kotu bir anneliktir bu. Emen bebek o kadar saat ayri birakilir mi, hem de ne icin. Zorda kalirsin o zaman tum ihtimalleri dusunup cozum yollarini anlatir oyle gidersin. Mama icmeye aliskin olmayan bebeye sut sagarsin..vs vs. Of dediginden gec gel, aradiginda teli acma, hele hele kucaga alma alistirma nedir ya? Ay aglayacagim. Cocuk ihmali, istismari bu? Cok gecmis olsun size? Cok uzuldum. Ben olsam bu kisiyle birdaha gorusmem. Kimseye faydasi olmayacak, ruhsuz, bencil embesilin teki

Ben bir ay sonra bırakıp ise gideceğim diye ki teyzesi bakacak aglarken millet başkasına bırakıp kınaya gidiyor
Yok yok bende var kesin birseyler

Ne anneymiş be!
Bebeğin alışkın olmadığı birine bırakıp,uyanınca ne yedirip içirmesi gerektiğini bile söylemeden bırakıp gidiyor rahatça hemde kınaya! Bırakmamalı o ayrı ama bırakıyorsa da insan der ki uyanınca yedir içir,altına bak vs diye. Siz nereden bileceksiniz bebek ne istiyor?
Kızım 6 yaşında anneme bırakırken bile söyledim hep onu yemez,bunu yemez diye ki derdini gayet güzel anlatıyor kızım,annemde 3 çocuk büyütmüş kadın yani ona rağmen anlatıyorum hala teker teker. Bu ne rahatlık. Birde arayıp sormuyor kadın. Arayın durmuyor deyin,ballı emzik falanda vermeyin,bal 1 yaş sonrası verilebiliyor illaki verilecekse ki emiyorsa zaten kesmez onu,annesini ister.
benim annemde banada 1 yaşina kaar bal vermediği sölüyor.
annemde ben bebekten sürekli sağlık ocagina gitmiş bilgi almiş kadin. çok biliyor ben 3 cocyuk büyüttüm diyo. hala kavga ediyorum. anlamiyor. alti kuru bi altina bak diyo. ben yeni değiştirdim dedim anlamiyor bi bak....
kendi bakti kuru. :D
bakiyorum en iyisi anneler anliyor. ben çalışan kadinim.. kaynanam hiç demedi sunu bunu yap diye hiç de karışmadi yaninda olsam der.. mesafeliyim.annem kadar karışmıyo ona lafim yok.:)
doktor 2 yaşina kadar bal çikolata yok dedi. çikolatayi birazcik versem bayıla bayıla yer:D eşim kızıyo sinir oluyom ona.deli ediyo.. ben çocuğuma her istediğim zaman yapmak istiyorum. o sıkı disiplin davraniyo çocuğuma.
konu sahibiye gelirsek.
o anne kına için bebegi birakabiliyosa cesaret büyuk ben başkasinin çocuğuna bakamam herade. büyük konuşmiyim

Daha neler dedi
Ders oldu bu bana

Eden kendine eder.

Şükür kazasiz belasiz ve vicdan azabi olmadan bebeği teslim etmişsiniz. Anneniz de iyi söylemiş.

O anne de elbet bi gün anlar serdigi mindere oturduğunda.

Annesini es geçin minik bi cana destek oldunuz bugün o meleğe yaptiginizdan pişman olmayın.

Annesi ile bir ömrü var gecirecegi..

Back
X