Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Bebek belki de bugün hiç emmedi
Belki de gece emmeden uyuyamıyor ve hala ağlıyor
Parmağını uzatsan emmeğe çalışıyor
Annesinin gelmesi 3ü bulacak annemler o zamana kadar bebekle ilgilenecekler ama bana o saate kadar dayanamayabilirim :KK43:
Çok Yorgun’um :KK43:
Bu bebekbkac aylik. Allahim nasil anneler var. Annelik bu degil vallahi degil.

Bence arayıp haberdar etmelisiniz. Daha erken gelmesini istemelisiniz.
Ne kdr ilginç. Yengem dört yaşındaki yeğeni mi iki saatliğine bıraktıgında bile defalarca arayıp sorup talimat verirdi. Ve ciddi durum olmadıgı sürece bırakmazdı.
Bebek nasıl bırakılır. Hemde komşuya ya. Şu zamanda...

Valla biri 3 yasinda biri 1,5 yasinda iki oglum var henuz cesaret edip kimseye birakmadim
Komsunuza sey diyesim geldi bu ne cesaret yigidim seninle tanismak isterim :))))
Helal yani bide baabaaane falanda degil komsu ya
Ayrica 1 yas oncesi bebeye bal verilmez Allah korusun zehirlenir

Yardım edecek kimse yok mu. :KK43:(
Bebek şuan nasıl ? Annenin yaptığı düpedüz sorumsuzluk. Bir anne nasıl çocuğunu bırakıp kınaya gider çocuğu mu önemli kına mı? Madem gitmek istoyordu bebeğide alsaydı o bebek böyle perısan olmuş keyfi bir durum için değer mi? Ballı emzik ne demek şimdi bu konuyla ilgili sağlık ocağı bile bilgi veriyor anne hiç duymamiş mi böyle bir şeyi? 2 yaşında ve 3 aylık çocuklarım var anneme bırakıp karşıdaki markete bile zor gidiyorum ağlarlar diye aklım onlarda oluyor nasıl bir rahatlık? Ben sizin yerinizde olsam arar hemen gelin çocuk hiç susmuyor derdim baktım gelmiyor çocuğun hafif ateşi var diye arardım bir daha da çocuğunu kimseye bırakmaması gerektiğini anlatırdım gerçe hep böyle sorumsuzsa o bile işe yaramazdı çok üzüldüm yavruya.

8-9 aylık herhalde bilmiyorum :KK43:
Yahu 8-9 aylık çocuğa bal verilir mi ? Anası cahil ,sen yapma bari ..ayrıca el kadar bebeğin sorumluluğunu nasıl üstlendin ? Anası düğünden eksik kalsın da çocuğuna baksın ..çocuklarım kaç yaşına geldi ,babaannelerine bile çok nadir bırakırım .bu nasıl cesaret ..sen bebeğe birşey yapsan yada alsan kaçsan o kör cahil anasının tepkisi ne olacak acaba

Yahu 8-9 aylık çocuğa bal verilir mi ? Anası cahil ,sen yapma bari ..ayrıca el kadar bebeğin sorumluluğunu nasıl üstlendin ? Anası düğünden eksik kalsın da çocuğuna baksın ..çocuklarım kaç yaşına geldi ,babaannelerine bile çok nadir bırakırım .bu nasıl cesaret ..sen bebeğe birşey yapsan yada alsan kaçsan o kör cahil anasının tepkisi ne olacak acaba
3 aylik

Back
X