Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Bebek belki de bugün hiç emmedi
Belki de gece emmeden uyuyamıyor ve hala ağlıyor
Parmağını uzatsan emmeğe çalışıyor
Annesinin gelmesi 3ü bulacak annemler o zamana kadar bebekle ilgilenecekler ama bana o saate kadar dayanamayabilirim :KK43:
Çok Yorgun’um :KK43:
Bu nasıl bir rahatlık yaa. El kadar bebe alışkın olmadığı birine bırakılıp 2 saat uzaklıkta ki kınaya nasıl gidilir. Hiç mi vicdan yok bu annede. Birde utanmadan kucağa alışmasın diyormuş g. zekalı. Sizede çok üzüldüm ama o bebeğe çok çok üzüldüm. Kızım 4 aylıktı ve çok kötü hasta olmuştum. Evde kimse de yoktu kızıma bakacak. Mecburen bakıcı adayımıza bırakmak zorunda kaldım 1 2 saatliğine. Ona bile zor bıraktım. Birde mama içtiği halde yani. Aç kalma gibi bir durumunda yoktu kızımın.

Aglamasi uyumamasi o kadar normaldi ki
Emen bebek bu...saatlerce ağlar emzirmeyince cok doğal...
Kadin bunu hesap edemeyecek kadar gidik herhalde...yada bilerek yaptı umrunda olmadı...
Yazıklar olsun o bebe orda helak oldu meme diye...
Yemin ederim o kadını görsen boğarım nasıl bir sorumsuzluk ya. Nasıl kıyıyorlar. Küçücük bebeği bırakıp gitmek ne demek hadi herşeyi geç komşular psikopat da olabilir bebeğin başına bişey gelebilir diye hiç mı düşünmez. Telefonlara da bakmamış.

Yemin ederim o kadını görsen boğarım nasıl bir sorumsuzluk ya. Nasıl kıyıyorlar. Küçücük bebeği bırakıp gitmek ne demek hadi herşeyi geç komşular psikopat da olabilir bebeğin başına bişey gelebilir diye hiç mı düşünmez. Telefonlara da bakmamış.
Zaten komşuya bırakmak farklı bir tez konusu...herhalde yılların tanışıklığı var yani en azından oyle umuyorum...gerci kadın deneyimsiz kizin kucağına verdi gitti,simdi konu sahibi de alınmasın ama neleri var .

ay dünden beri bu başlığa girip duruyorum konu sahibi "annesi geldi" diyecek diye bekliyorum, annesi gelmiştir artık değil mi, inşallah gelmiştir ya.

Kızlar inanır mısınız şimdi uyandım
Dün gece 3 civarı annesi almaya geldi tabi bebek birazcık da olsa uyuyordu tekrar uyandı ağlamaya başladı...
Annem yengem falan çok sinirlendi bu çocuk ağlamaktan helak oldu emmek istiyor diye bu saatte emen bebek bırakılmaz benim kızım bebek hiç bakmadı hayatında nasıl bırakıp gidebildiniz diye...
Neyse annemler baya saldırınca utanmadan üste çıktı
Onca senelik dostluğumuz varmış bir gece baktık diye anneliğine kadar laf yemiş
Kınası olan kızın aynı zamanda nişanlısının bekarlığa veda partisi mi ne varmış
Eşi de o yüzden şehir dışına gidecekmiş
Ben eşimi yalnız bırakamazdım dedi
Aynı zamanda bu kadar pimpirikli ve panik olmak ruh sağlığı içi iyi değilmiş...
Daha neler dedi
Ama kızlar buna bana müstahak mı müstahak!!
Milleti kırmayayım diye gereğinden fazla iyilik yaparsan böyle olur
Ders oldu bu bana

Kızlar inanır mısınız şimdi uyandım
Dün gece 3 civarı annesi almaya geldi tabi bebek birazcık da olsa uyuyordu tekrar uyandı ağlamaya başladı...
Annem yengem falan çok sinirlendi bu çocuk ağlamaktan helak oldu emmek istiyor diye bu saatte emen bebek bırakılmaz benim kızım bebek hiç bakmadı hayatında nasıl bırakıp gidebildiniz diye...
Neyse annemler baya saldırınca utanmadan üste çıktı
Onca senelik dostluğumuz varmış bir gece baktık diye anneliğine kadar laf yemiş
Kınası olan kızın aynı zamanda nişanlısının bekarlığa veda partisi mi ne varmış
Eşi de o yüzden şehir dışına gidecekmiş
Ben eşimi yalnız bırakamazdım dedi
Aynı zamanda bu kadar pimpirikli ve panik olmak ruh sağlığı içi iyi değilmiş...
Daha neler dedi
Ama kızlar buna bana müstahak mı müstahak!!
Milleti kırmayayım diye gereğinden fazla iyilik yaparsan böyle olur
Ders oldu bu bana

Allahın manyağı kocişini kaparlar yalnız bırakırsa. çocuğundan daha önemli tabi kaptırmasın kocişi:sinirli:

O kizi bana bi verseler kocasi icin bebegini birakmak neymis cok guzel anlatirdim, hee baska bir durum icin bebek birakilir mi tabiki hayir, ne olursa olsun sebep emen bir bebek onca saat nasil birakilir,malesef sozde anne bunlar ve bunun gibiler...

Tum sayfayi okudum. Çok üzüldüm :KK43:(((( o bebegin guven duygusu ne oldu şimdi? Yazik günah canim benim. Bundan sonra insallah o anne akıllı hareket eder

dünden beri konuyu takip ediyorum. kac kere hayal ettim.:KK11: sözün bittigi yer Allah akil fikir versin!!!

İnanamıyorum yazıklar olsun o anneye babaya eğlence için o yavruyu perişan etmeye ne hakları var.vaybe kocasını bırakamazmış o küçücük yavruyu bırakabilmiş tövbe yarabbim yüreğime öküz oturdu.

Olanları şaşkınlık içinde okudum, 8 aylık bebeği, nasıl umursamadan komşuya bırakıp gidiyor. Kocasını yanlız bırakamıyor ama küçücük yavruyu bırakıp gidiyor. Allah akıl versin, demek ki onun önceliği ilk koca !!! Çocuğu umrunda değil:olamaz:

Benim; anlattıgıniz bebekten biraz daha büyük bir bebeğim var.. Nereye gitsem yanımda taşıyorum, üstelik te huysuzdur... Götüremeyeceksem şayet ben de gitmeyiveriyorum..
Okurken içim bir fena oldu. Cok kötü oldum.
Kocasını yalnız göndermekten korkup, küçücük evladını çocuk bakmaktan anlamayan komşusuna emanet etmeye korkmayan anneye yazıklar olsun. Diyecek başka birşey bulamadım..
Ha bir de; 9 aylık bebeğe bal vermek te ayrı bir cehalet konusu..

Back
X