Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Sıcaktan bunaldiysa bebegin kıyafetlerini cikartmak faydali gelebilir.

20 dakika sarılma doğal ağrı kesicidir.

Sakin olun bebek sizden de etkileniyor.

Sıcaktan bunaldiysa bebegin kıyafetlerini cikartmak faydali gelebilir.

20 dakika sarılma doğal ağrı kesicidir.

Sakin olun bebek sizden de etkileniyor.

Haklısınız ama garibim ağlamaktan helak oldu ben de panik oldum :(
Suyunu içirdim şimdi yine ayağımda sallıyorum çünkü bir tek böyle susuyor :(

Ne anneymiş be!
Bebeğin alışkın olmadığı birine bırakıp,uyanınca ne yedirip içirmesi gerektiğini bile söylemeden bırakıp gidiyor rahatça hemde kınaya! Bırakmamalı o ayrı ama bırakıyorsa da insan der ki uyanınca yedir içir,altına bak vs diye. Siz nereden bileceksiniz bebek ne istiyor?
Kızım 6 yaşında anneme bırakırken bile söyledim hep onu yemez,bunu yemez diye ki derdini gayet güzel anlatıyor kızım,annemde 3 çocuk büyütmüş kadın yani ona rağmen anlatıyorum hala teker teker. Bu ne rahatlık. Birde arayıp sormuyor kadın. Arayın durmuyor deyin,ballı emzik falanda vermeyin,bal 1 yaş sonrası verilebiliyor illaki verilecekse ki emiyorsa zaten kesmez onu,annesini ister.

Ne anneymiş be!
Bebeğin alışkın olmadığı birine bırakıp,uyanınca ne yedirip içirmesi gerektiğini bile söylemeden bırakıp gidiyor rahatça hemde kınaya! Bırakmamalı o ayrı ama bırakıyorsa da insan der ki uyanınca yedir içir,altına bak vs diye. Siz nereden bileceksiniz bebek ne istiyor?
Kızım 6 yaşında anneme bırakırken bile söyledim hep onu yemez,bunu yemez diye ki derdini gayet güzel anlatıyor kızım,annemde 3 çocuk büyütmüş kadın yani ona rağmen anlatıyorum hala teker teker. Bu ne rahatlık. Birde arayıp sormuyor kadın. Arayın durmuyor deyin,ballı emzik falanda vermeyin,bal 1 yaş sonrası verilebiliyor illaki verilecekse ki emiyorsa zaten kesmez onu,annesini ister.

Bebek emiyormuş zaten ama bana mama bıraktı ama ondan mı mamayı yemiyor dersiniz :(

Haklısınız ama garibim ağlamaktan helak oldu ben de panik oldum :KK43:
Suyunu içirdim şimdi yine ayağımda sallıyorum çünkü bir tek böyle susuyor :KK43:

Sakinlestirin kendinizi gogsune oval masaj yapın arada.

Ikiniz için de zor durum ama güçlü olun böyle sakinse mecburen böyle kalın.

Bebek ağlaması korkutur yeğenimde ben de korkmustum ama bebek kendini sadece ağlayarak ifade ediyor çok korkmayın.

Insallah anneniz tez döner

Sakinlestirin kendinizi gogsune oval masaj yapın arada.

Ikiniz için de zor durum ama güçlü olun böyle sakinse mecburen böyle kalın.

Bebek ağlaması korkutur yeğenimde ben de korkmustum ama bebek kendini sadece ağlayarak ifade ediyor çok korkmayın.

Insallah anneniz tez döner

Teşekkür ederim yoldalarmış yoksa bebeğin annesi gece vakti anca gelir şehir dışında kına

Annesi bana bıraktı ama yedirip getirmişti acaba acıkmadı mı yoksa emdiği için mi mamayı istemiyor
İyide çabuk acıkır bebekler. Şu an mama dışında çorba,ev yoğurdu vs de içiyordur. Her zaman yemeyebilir mama gayet normal.
Annesi demedi mi şu saatte acıkır verirsin mama diye?

Mama içmek istemiyor olabilir.
Bez bıraktıysa size soyun, yere sofra bezi serin, yumuşak ( yumuşaksa eğer) şeftali verin. Onu da yemezse yine yumuşak şeftaliyi rendeleyin ezin parçalayın kaşıkla verin içine pekmez karıştırabilirsiniz. Yoğurt da olabilir.
Yine yerde muşamba ya da sofra bezi olsun büyükçe bir kaseye su koyun siz tutun kaseyi şap şap yapsın.
Emzik ile uykuyu bağdaştırıyor ve uyutmaya çalıştığınızı düşünüyor olabilir.
Ben taraftar değilim ama siz çaresizsiniz ve annesi düşünmemiş, bebek şarkıları açabilir televizyondan reklam vs izletebilirsiniz.

İyide çabuk acıkır bebekler. Şu an mama dışında çorba,ev yoğurdu vs de içiyordur. Her zaman yemeyebilir mama gayet normal.
Annesi demedi mi şu saatte acıkır verirsin mama diye?

Saat demedi acıkınca ver dedi ama bebek mamayı yemiyor
Annesini aramıştım aç değilse altı temizse ağlaması normal kucağa alıştırma dedi
Çok ses vardı hemen kapattık telefonu

Mama içmek istemiyor olabilir.
Bez bıraktıysa size soyun, yere sofra bezi serin, yumuşak ( yumuşaksa eğer) şeftali verin. Onu da yemezse yine yumuşak şeftaliyi rendeleyin ezin parçalayın kaşıkla verin içine pekmez karıştırabilirsiniz. Yoğurt da olabilir.
Yine yerde muşamba ya da sofra bezi olsun büyükçe bir kaseye su koyun siz tutun kaseyi şap şap yapsın.
Emzik ile uykuyu bağdaştırıyor ve uyutmaya çalıştığınızı düşünüyor olabilir.
Ben taraftar değilim ama siz çaresizsiniz ve annesi düşünmemiş, bebek şarkıları açabilir televizyondan reklam vs izletebilirsiniz.

Mamadan başka bir şey vermek istemiyorum kendi başıma anneleri bekliyorum :(
Ayağımda sallıyorum şimdi bşraz sakinleşti bu kadar sallamak zararlı değil dimi:(

Back
X