- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.881
- 113
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Tabii ki çıkmayın bişey olur allah muhafaza.Kızlar mamayı yemiyor biraz balkona çıkarıp orda koltuğunda sallayacağım dışarı çıkamam annesinden habersiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki çıkmayın bişey olur allah muhafaza.Kızlar mamayı yemiyor biraz balkona çıkarıp orda koltuğunda sallayacağım dışarı çıkamam annesinden habersiz
Sıcaktan bunaldiysa bebegin kıyafetlerini cikartmak faydali gelebilir.
20 dakika sarılma doğal ağrı kesicidir.
Sakin olun bebek sizden de etkileniyor.
1 yasindan once bebeklere bal verilmez. Canim. Kiyamam o masuma.
Ne anneymiş be!
Bebeğin alışkın olmadığı birine bırakıp,uyanınca ne yedirip içirmesi gerektiğini bile söylemeden bırakıp gidiyor rahatça hemde kınaya! Bırakmamalı o ayrı ama bırakıyorsa da insan der ki uyanınca yedir içir,altına bak vs diye. Siz nereden bileceksiniz bebek ne istiyor?
Kızım 6 yaşında anneme bırakırken bile söyledim hep onu yemez,bunu yemez diye ki derdini gayet güzel anlatıyor kızım,annemde 3 çocuk büyütmüş kadın yani ona rağmen anlatıyorum hala teker teker. Bu ne rahatlık. Birde arayıp sormuyor kadın. Arayın durmuyor deyin,ballı emzik falanda vermeyin,bal 1 yaş sonrası verilebiliyor illaki verilecekse ki emiyorsa zaten kesmez onu,annesini ister.
Emiyorsa annesini arıyordur yazık.Bebek emiyormuş zaten ama bana mama bıraktı ama ondan mı mamayı yemiyor dersiniz![]()
Haklısınız ama garibim ağlamaktan helak oldu ben de panik oldum
Suyunu içirdim şimdi yine ayağımda sallıyorum çünkü bir tek böyle susuyor![]()
Emiyorsa annesini arıyordur yazık.
Yemeyebilir her zaman vermiyorsa.
Birde mamayı siz mi hazırladınız,hazırlayıp mı getirdi annesi?
Sakinlestirin kendinizi gogsune oval masaj yapın arada.
Ikiniz için de zor durum ama güçlü olun böyle sakinse mecburen böyle kalın.
Bebek ağlaması korkutur yeğenimde ben de korkmustum ama bebek kendini sadece ağlayarak ifade ediyor çok korkmayın.
Insallah anneniz tez döner
Ay emen cocuk bırakılır mı ya....offfBebek emiyormuş zaten ama bana mama bıraktı ama ondan mı mamayı yemiyor dersiniz![]()
İyide çabuk acıkır bebekler. Şu an mama dışında çorba,ev yoğurdu vs de içiyordur. Her zaman yemeyebilir mama gayet normal.Annesi bana bıraktı ama yedirip getirmişti acaba acıkmadı mı yoksa emdiği için mi mamayı istemiyor
İyide çabuk acıkır bebekler. Şu an mama dışında çorba,ev yoğurdu vs de içiyordur. Her zaman yemeyebilir mama gayet normal.
Annesi demedi mi şu saatte acıkır verirsin mama diye?
Ne deliler var. Ben annem ve eşim dışında yarım saatliğine bırakmam çocuğumu millet komşuya bırakıp gidiyor. Kimin kınası bu? O mu yakacakmış kınayı?!?
Mama içmek istemiyor olabilir.
Bez bıraktıysa size soyun, yere sofra bezi serin, yumuşak ( yumuşaksa eğer) şeftali verin. Onu da yemezse yine yumuşak şeftaliyi rendeleyin ezin parçalayın kaşıkla verin içine pekmez karıştırabilirsiniz. Yoğurt da olabilir.
Yine yerde muşamba ya da sofra bezi olsun büyükçe bir kaseye su koyun siz tutun kaseyi şap şap yapsın.
Emzik ile uykuyu bağdaştırıyor ve uyutmaya çalıştığınızı düşünüyor olabilir.
Ben taraftar değilim ama siz çaresizsiniz ve annesi düşünmemiş, bebek şarkıları açabilir televizyondan reklam vs izletebilirsiniz.