Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Anlamıyorum ki mamayı bir türlü yemiyor ama tişiörtümü emmeye çalışıyor
Bebeğin mama alması için alışkın olması lazım. Hem biberonuna hem de mamanın markasına. Bence aceleyle alınmış birşey. Anne emziriyor ve zor zamanlarda vermek için mama almış. Kaç saattir yemedi acaba? İki üç saat olduysa açtır.

Püreyi 9aylık çocuk yutamıyırsa fizyolojik sorun vardır. Ben 6.aydan beri püre yapmadım zaten pütüre alışması için önerilmez pek.
Arkadaş çaresiz. Bebek emiyormuş bence mama içmiyor bile olabilir. Onu yedirebileceği en basit şeyler yoğurt ve meyve püresi için cesaretlendirmek gerekiyor bence. Anne gece gelecek. Çok da umrunda olduğunu sanmıyorum hayatta dönmez.
Aynen umru değildir ama .konu sahibide yaşı küçük galiba dediğiniz gibi bi slrun olabilir.alışkın değildir .o sırada kız panik olur felan.bide gecemi gelcekmiş.valla konu sahibine de bebeğede üzüldüm

Aynen umru değildir ama .konu sahibide yaşı küçük galiba dediğiniz gibi bi slrun olabilir.alışkın değildir .o sırada kız panik olur felan.bide gecemi gelcekmiş.valla konu sahibine de bebeğede üzüldüm

Yaşım çok küçük değil 23 yaşındayım amanhiç bebek bakmadım ve evde TEK’im bundan biraz panik oldum :( annesi gece gelecek ama benim annemler akşama köyden gelecekler onlarınbekliuorım

Evde ev yoğurdu var ısıtırım hemencecik onu versem olur mu
Sıcak su dolu kasenin üzerinde bekletebilirsin.. ben elektrikli çaycının üzerine bekletiyorum soğukluğu gidiyor. ateşte ısıtma yoğurdu . Soğuk verirsen hastalanır. Benim bebeğim büyük 1,5 yaşında soğuk ayran içmiş öksürüyor 1 haftdır

Yavrum benim kıyamam ona, 8 aylık çocuk sürekli emer bu nasıl vicdansızlık bırakıp gidilir mi hiç.
Normalde tasvip etmesem de şu an sizin yapabileceğiniz şeyler çok sınırlı. Bebekle bir markete gidin, 1-2 çeşit kavanoz maması alın. Meyve püresi gibi. Çocuklar genelde sever.
Hem bebek de sakinleşir dışarı çıkınca.
El kadar bebek azcık yer sık sık acıkır, geceye kadar ne vereceksiniz siz çok zor bir durum. Bir daha asla kabul etmeyin

Sıcak su dolu kasenin üzerinde bekletebilirsin.. ben elektrikli çaycının üzerine bekletiyorum soğukluğu gidiyor. ateşte ısıtma yoğurdu . Soğuk verirsen hastalanır. Benim bebeğim büyük 1,5 yaşında soğuk ayran içmiş öksürüyor 1 haftdır

Ocakta ısıtıp birkaç kaşık yedirdim ama hala tişörtümü emmeye çalıyor doğmasını ki ama daha da yoğurt yediremiyorum

Bakkaldan marketten falan kavanoz mama al yedir. En risksiz onlar.
Tvden çizgi film aç ya da telefondan.

*ikisinin de zararlı olduğunu biliyorum, arkadaşın durumunu kurtarır ikisi de.

Yavrum benim kıyamam ona, 8 aylık çocuk sürekli emer bu nasıl vicdansızlık bırakıp gidilir mi hiç.
Normalde tasvip etmesem de şu an sizin yapabileceğiniz şeyler çok sınırlı. Bebekle bir markete gidin, 1-2 çeşit kavanoz maması alın. Meyve püresi gibi. Çocuklar genelde sever.
Hem bebek de sakinleşir dışarı çıkınca.
El kadar bebek azcık yer sık sık acıkır, geceye kadar ne vereceksiniz siz çok zor bir durum. Bir daha asla kabul etmeyin

Gerçekten insanları kırmayayım diye bu duruma düştüm...
Annesi mama bıraktı ama yemiyor biraz yoğurt yedirdim

Bakkaldan marketten falan kavanoz mama al yedir. En risksiz onlar.
Tvden çizgi film aç ya da telefondan.

*ikisinin de zararlı olduğunu biliyorum, arkadaşın durumunu kurtarır ikisi de.

Annemler gelince kavanoz mama almaya giderim bir şey olmaz dimi annesine soramadık aradım açmıyor duymuyor galiba telefonu

Ya ben anneme bıle bırakmıyorum bebeğimi millet komsuya bırakıyor kadındakı rahatlığa bak.telefondan ninni aç canım yıne susmazsq arkadaşlarda demiş balkona cıkar (dıkkat et 8.9 aylık bebekler cok hareketli oluyo kndını atmasın birden kucağından) ve en önemlisi bidaha kimsenin çocuğuna bakmayı kabul etme

Ay cok sinirlendim suan nasi bi kadin bu ya memeyi bala batirip vermek ne demek telefon acmamak aramamk gece gelmek ne demek ben olsam okkali bi m3saj atardim bi daha da almazdim siz de caresizsiniz anliyorum ama o bebein herseye alerjisi olabilir bilmiosunuz ki benim kizimin sut alerjisi var mesela ya onun da varsa yogurt fln demisler ama alerji cok ciddi bi durum neye oldugunu bilemezsiniz meyveye bile olabilir o sorumsuz anasi ne verdiyse onu yedirmwye bakin siz ve bian once ulasin gelsin bence ben olsam burnundan getirirdim valla gittigine gidecegine pisman ederdim pis sorumsuz

Anneniz gelmedi mi hala?

Güvendiğiniz bildiğiniz başka komşu yok mu annen gelene kadar yardım istesen?

Kızlar annesi çok şükür telefonu açtı
Kavanoz mama alayım mı dedim bu mamayı yemiyor
Masraf etme canım evdeki çorbadan o da yer dedi
Tişörtümü emmeye çalışıyor dedim
Bir de sert bir sesle kucağına alma alışır dedi
Şimdi kavanoz mama mı yedirelim yoksa çorba mı yesin
Annemler 1 saate gelirler o zamana kadar birşey yedirmesem olur mu
Yoğurt yedi çünkü

Kızlar durum biraz acil
Komşumuz bebeğini bize
bıraktı kendisi kınaya gitti
Annemler akşam köyden dönecek
İlk başlarda uslu uslu uyuyordu ama uyanınca ağlamayanbaşladı susmuyor :KK43:
Altı temiz yemeğini yeni yedirmiş annesi
Ama ağlıyor
Annesinin bıraktığı ballı emzik falan var onu verdim ayağımda salladım biraz sakinleşti
Napsam kızlar ya
annesi nasıl bıraktı ya... Saskinim bu kadar rahatlığa..

Back
X