HayırPeki dayinizin çocukları su an anneleriyle görüşüyor mu?
Çocukken çok etkilendim çünküSen neden takıyorsun bu kadar bunları , benim de ailemin neler yaşadığını anlatsam roman olur, sen dert etme olan olmuş ,geçmişi bırak
Yaşın şuan kaç bilmiyorum ama geçiyor... bende öyle oldu en azından, çok şeyler yaşanmış, ama sizin hayatınız da bunların gölgesiyle geçmemeliÇocukken çok etkilendim çünkü
Ben de bunu merakettim. Peki siz bunlari kuzenlerinize anlattiniz mi? Madem annaneniz onlari annelerine karsi doldurmus bu konudan onlara bahsetttiniz mi?Peki dayinizin çocukları su an anneleriyle görüşüyor mu?
hahahaaa aynen.burda gulup eğlenıyoruz ama hepimizin hayatında ne travmalar yaşandı geçmişte.geçti gitti dıyoruz önümüze bakıyoruz hayat olumsuzlukları devamlı düşünecek kadar uzun değilYas daha 20
Ben anlatsam basimdan gecenleri mune topigi kapatir,hortumla ve cali supurgesiyle gelir temizlige
Valla oylehahahaaa aynen.burda gulup eğlenıyoruz ama hepimizin hayatında ne travmalar yaşandı geçmişte.geçti gitti dıyoruz önümüze bakıyoruz hayat olumsuzlukları devamlı düşünecek kadar uzun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?