- 19 Mayıs 2020
- 47.775
- 214.633
- 598
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Hiçççç üzerime alınmıyorum.Yuvayı dişi kuş yapar orada haklı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçççç üzerime alınmıyorum.Yuvayı dişi kuş yapar orada haklı![]()
Annemi suçlamadım nerden çıkardınız omu suçladığımı
Ben 18 saat ağrı çekmişim, benden löp löp pıhtılar çıkarken afedersin, kahvaltı hazırlayacaktım bi de he? Ölecem sandım, o anda benden kahvaltı istense hasta bezi ile darp ederdim heralde herifi. Ulan deliriyorum galiba. Ayyyh.
Belki ben de bekliyorum ilgiyi önden? Benim de ilgim şartlı belki? Napacouk?Erkekler ilk önce karşıdan ilgi bekleyen varlıklar.Siz ilgi gösterirseniz,ilgiden kastım onu mutlu edebilicek şeyler en basitinden eşim eve geldiğinde bazen makyaj yapıyorum süsleniyorum mutlu oluyo hemen.Eskilerden bir atasözü bu kuş kelimesine niye bu kadar takıldınız anlamıyorum![]()
Hormonların değiştiği bir dönemde ısrarla kadın çekilmez hale gelmiş demeniz, kararı coktan vermiş izlenimi yarattı bende.
Maaşallah inşallah.Biraz sinirli birisine benziyorsunuz yalnız.Ben veremezdim çocuğu o saatte eline kıyamazdım.Sabah erken saatte işe gidiyor çünkü.Bilmiyorum ben mi çok safımEvde eşimin sözü geçer genellikle.Ortak karar versek de son söz onun
![]()
Dilinize sağlık. konu sahibi bu yorum can alıcı olmuş, lütfen aç gözünüBu adamin evlenmek istemesi normal. Tek basina ev gecindirmekte zorlaniyor muhtemelen, evi de kira ise. Cunku 2650 tl sadece cocuklara veriyor. Calisan bir kadinla yeniden evleniyim ki kadinin maasi da benim arta kalan maasimda gecinmeme yeter kafasinda. Ee evlenecegi kadin camasirini da yikar, utusunu de yapar, karnini da doyurur. Adamin evlenmesi her yonden adama kâr. Bir de sizin acinizdan bakalim. Bu adamla evlilik size ne katacak. Hayatiniz, standartlariniz daha mi iyi olacak yoksa maasiniz cocugunuzun gelecegi ve sizin geciminiz icin yeterken adamla evlenince bir de onu da mi besleyeceksiniz?
Bir kere herseyden once iş yukunuz artacak. Gunduz calisip aksam adamin arkasini toplayacaksiniz. Yemegi, utusu, camasiri.
Hadi bedenen calismayi gectim, ruhen huzur bulacak misiniz? Sanmam. Arkada iki tane enkaz evlilik birakmis bir adamla mutlu bir evlilik olmaz. Kadinlar dirt pirt cocuk problemlerinde arayacak. Her tatilde cocuklar sizde olacak mesela. O cocuklarin dertleri de sizin evde olacak. Eee bir de bunlarin ergenlik problemleri olacak buyuyunce. Valla ben oglumun ergenligiyle zor ugrasiyorum. Sizde 3 tane olacak. Eee bir de sizden cocuk isterse 4 cocuk. Bunun bir de anasi babasi gelecek. Gelmese de onlarin sorunlari da olacak. Deger mi duzenini bozmaya. Derstsiz basina dert almaya
Kaynana gorumce problemleri, ev isleri, eski esler, cocuklar.... hic bunlari dusundun mu?
Evlenince anlarsın öyleyse ne diyelim...Ama işte kadın çekilmez olmuş dediğne göre evet yeni doğum yapmış kadını bırakmış.ama ne yapmalıydı dayanamıyorsa?
Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemdeHormonların değiştiği bir dönemde ısrarla kadın çekilmez hale gelmiş demeniz, kararı coktan vermiş izlenimi yarattı bende.
Lohusalık döneminde çekilmez hale geldiği için, boşanan bir adamla hâlâ evlilik olur mu diye düşünmeniz ilginç.
Ya vallahi her yorumda batıyo.Bu adamın daha nasil bir detay vermesi lazım acaba topuklarına vurarak kacabilmen icin.ac gözünü lütfen ya.hadi kendine acimiyosun o 2 yaşındaki masum yavruya acı bari...Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
Siz sorun kadinda oldugunu nerden biliyorsunuz? Bosanma dosyasina baktiniz mi?Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde
Yahu ne farkeder? Bu adam doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırlayan ablasını örnek veriyor sana, ondan aşağı olursan senin de sonun aile mahkemesi diyor alttan alta. Adama göre sen hakedeceksin sevgiyi, onun senin sevgini haketmek için yapacağı birşey yok. Bi de boşandığı kadınları dinle diyeceğim ama gerek kalmamış, adam paşalığını ilan etmiş zaten.Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde
Yok bakmadımSiz sorun kadinda oldugunu nerden biliyorsunuz? Bosanma dosyasina baktiniz mi?
Bazi insanlari yalniz kalmak kötü evlilik yapmaktan daha cok korkutur. Heleki ortada cocuk varken 50 kere düsünmek gerekirkenYa vallahi her yorumda batıyo.Bu adamın daha nasil bir detay vermesi lazım acaba topuklarına vurarak kacabilmen icin.ac gözünü lütfen ya.hadi kendine acimiyosun o 2 yaşındaki masum yavruya acı bari...
Yok bakmadım
Gerek var mı ki? Adam demiş işte hem eve hem çocuklara koşturamadı boşadım diye. Hamile olunca şımardı demiş. Hanzoyum diye bangır bangır bağırmış adam.Sizin yerinizde olsam bakardim
Gerek var mı ki? Adam demiş işte hem eve hem çocuklara koşturamadı boşadım diye. Hamile olunca şımardı demiş.
Lohusa depresyonu diye bir gerçek var belki kadın bunu yaşadi bilemiyorum ama zaten siz adamın kadını hamilelik ve lohusalıkta çekilmez hale geldiği için boşadığini söylediniz. Bu şekilde ifade etmesi çok rahatsız ediciHayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde
Maaşallah inşallah.
Valla yorumları okudukça bendeAdamın her sözü falsolu yahu cildiriciimm![]()