Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

İki evlilik yapmış olması kötü biri olduğunu göatermez evet ama evlilik yürütemediğini gösterir
Benimki de bana hamileliği ve lohusalıgi zehir etmişti,bunlar hep aynılar.siz de aynı şeyleri yaşarsınız uzak durun

Sende yürütememişsin sonuçta öyle düşünürsen
Sende boşanmış birisin
Bu düşünce yanlış ve sağlıksız
Kimsenin ne yaşadığını bilemezsin
önyargılı olucağına ölç tart düşün taşın
Bir kez boşanmak ile birden fazla boşanmak aynı şey değil,evet bu adam evlilik yürutemiyor

Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Anneniz haklı.

Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Boşandığı eşleri konusunda detay vermemesi bana da şüpheli gelirdi açıkçası.. Bir insanın bazen başından 3 evlilik de geçebilir talihsizlikler yaşamış olabilir güzelce anlatır sorunları sizin kafanızdaki soru işaretlerini giderir sonra içiniz rahat bir şekilde devam edersiniz ama diğer türlü bence hiç bulaşmayın.. Ben olsam önce anlatmasını isteyip boşanma sebeplerini sorardım daha sonra illa ki çevrede bilen duyan birileri olur onları da dinlerdşm bana anlatılan ile yaşanan ne kadar örtüşüyor diye.. En sonunda kararımı verirdim.. Çünkü anlaşamadık boşandık cümlesinin altında birsürü şey çıkabilir... Aldatma mı vardı anlaşamadı?? Şiddet mi vardı anlaşamadı?? Alkol bilmem ne falan derken uzar.. E tabi belki de kadınlar tarafından uğradığı haksızlıklar da olabilir..Anlaşmazlık kadınlardan da kaynaklı olabilir ama dinlemek ve biraz da araştırmak lazım.. Evladınız da var çok iyi düşünün..

Bir kez boşanmak ile birden fazla boşanmak aynı şey değil,evet bu adam evlilik yürutemiyor
Bir kadın da 3-4 kere evlenip boşanabilir
Hayatta büyük konuşmayacaksın
O zaman size de kötü diyebilirler
Boşanmak çok normal birşey
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil ömür boyu
Uyuşamamış olabilir
Ne var bunda
Boşanmak ayıp mi ya

Bir kadın da 3-4 kere evlenip boşanabilir
Hayatta büyük konuşmayacaksın
O zaman size de kötü diyebilirler
Boşanmak çok normal birşey
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil ömür boyu
Uyuşamamış olabilir
Ne var bunda
Boşanmak ayıp mi ya
Sakin olun sinirlenmeyin boşanmak ayıp demedim,konu sahibinin bahsettiği adam benim eşime o kadar benziyor ki,şahsen bizimki evlilik yürütemiyor.İstisnalar,üst üste talihsizlik yaşayanlar tabiki vardır ama genel olarak birden fazla boşanan erkekler(özellikle erkekler) sıkıntılı,benim görüşüm bu,katılmak zorunda değilsiniz

Ama işte kadın çekilmez olmuş dediğne göre evet yeni doğum yapmış kadını bırakmış.ama ne yapmalıydı dayanamıyorsa?
Kadın sevildiğini hissedemiyormuş çünkü. Bir de bu açıdan bakın.
Adam rahatına fazla düşkün, mücadeleden uzak bir tip gibi. Böyle adamlar evde süs eşyası gibi durur. Etliye sütlüye karışmaz. Ama bir faydası da dokunmaz. Şayet bu adamla evlenirseniz, kendinizi iki kişilik bir yalnızlık içinde bulmanız olası.

Sakin olun sinirlenmeyin boşanmak ayıp demedim,konu sahibinin bahsettiği adam benim eşime o kadar benziyor ki,şahsen bizimki evlilik yürütemiyor.İstisnalar,üst üste talihsizlik yaşayanlar tabiki vardır ama genel olarak birden fazla boşanan erkekler(özellikle erkekler) sıkıntılı,benim görüşüm bu,katılmak zorunda değilsiniz
Sinirleniceğim bir durum yok ki
Hiç boşanmadım evlenmedim yani üstüme alınacak bir durumum yok
Benim görüşüm de bu

Annenizi dinleyin. Kendi çocuğundan uzak olan adamdan sizin çocuğunuza sıra gelmez.

Yani çocuklarıyla 2 haftada bir görüiüyor onlara çok da düşkün değl açıkçası
Ben sizi hiç anlamadım.
Yani bu kadar olmayacağı bağıran bir adamı ısrarla düşünmeniz başından evlilik geçmiş çocuğu olan bir kadının aklı olamaz.
Evliliği biliyorsunuz, bekarken insan hadi anlamıyor ama siz tecrübe etmişsiniz.
Bebek bakımını ve bebeğin ilk senelerinin ilişkiye etkisini de biliyorsunuzdur. Bu adamın bu kısımlarda çuvallamasını da biliyorsunuz.
Yani sizin tecrübenizde bir insanın normalde asla düşünmemesi gerekir.
Çok mu zengin yani? Bu kadar riski almaya değecek ne özelliği var?
Ben bugün eşimden boşansam koştur koştur evlenmem. Evlilik ne demek tecrübe ettim, bir evladım da var. Onu emin olmadan yeni bir insanla aynı evde muhattap etmem.

Henuz yeni bosanmis sayilirsiniz acele etmeyin bence.Ben de annenizle ayni fikirdeyim iki kadin cocuklarina ragmen cocuklarinin babasindan ayrilmissa buyuk seyler olmus demektir.Benim annem hep kimse sicak tandir basindan ayrilmaz der o hesap.Kadinlar bosanirken cocuklarini da dusunup olabildigince zor aliyorlar bu karari siz de eminim zor almissinizdir.Bu adami iki kadin bosamis cocuguna ragmen bence pek hayirli bir tip degil gibi

Back
X