- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Hayır normal ideal kilomdayım 58Benim eşim de yemek konusunda çok baskı yapardı.böyle yapınca eşimin beni düşündüğünü hissediyordum.bazende besi ineği gibi.o an hissettirdiğine bağlı.tabi kilomu sorun yapardı o da var.acaba sizi zayıf mu buluyor
O yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
Yok zaten farkettim içecek konusunda da yapıyormuş.Benimde kahvaltıda içeceğim çaya kadar karışırdı bilmem benim hoşuma gidiyordu.hatta o olmadan yemekten zevk almamaya başladım bir süre sonra.Hayır normal ideal kilomdayım 58
Eskiden zorla yedirir içirirdi, şimdi azaldı biraz, ısrar ediyor ama kavga boyutuna dönüşmüyor.Yalnız olmadığıma sevindim.
Eskiden zorla yedirir içirirdi, şimdi azaldı biraz, ısrar ediyor ama kavga boyutuna dönüşmüyor.
Hastayken çay içmek isterdim "hayır portakal suyu içeceksin" derdi ve onu söylerdi. Kavga kıyamet tabi, küsüşmeler, kaçışmalar. Sonuç olarak o beni düşünen biri oldu, ben kıymet bilmez odun oldum
Ne düşünerek böyleler bilemiyorum ama çok sinirimi bozuyor benim. Çocupa davranır gibi, onu ye, bunu iç, geçme dur... Zamanla azalıyor, düşündüklerini zannediyorlar ama beni geriyor gerçektenOff sorma söylenince "senin iyiliğini düşünende kabahat" diye trip atıyor. Pek ince olduğum söylenemez ama odun da değilim bence..
29 yaşımda evlendim 5 yıldır evliyim hala karşıya geçerken dokunur veya tutar "dur, yürü, bekle, bundan sonra geç, ordan geç"
Artık dalga geçiyorum onun yaptığını yapıyorum gülüyor. Bazen de gıcık olduğumu bildiği için inadına yapıyor.
Diyorum ki "aşkım tamam iyi hoşsun da 30 yaşıma kadar kendi başıma idare ettim yolda yürümeyi yapabildim bence yine yapabilirim dimi?"
Çocuklu kadınım ben ya
Ne düşünerek böyleler bilemiyorum ama çok sinirimi bozuyor benim. Çocupa davranır gibi, onu ye, bunu iç, geçme dur... Zamanla azalıyor, düşündüklerini zannediyorlar ama beni geriyor gerçekten
Zonguldak’lıNereli sevgiliniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?