Bu bi erkeğin sizi düşünmesi mi?

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
iyi günler hanımlar
Benim bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla bir cafeye oturduğumuzda mesela tatlı söylüyorum yanına bişey almak istemiyorum ama erkek arkadaşım parası gitmesin sandığı için bnm adıma çay ya da kahve istiyor ama benim içesim yok. Be benim adıma karar verme dedim. Beni düşündüğünü söylüyor boğazından geçsin diye diyor ama benim adıma karar vermesi sinirimi bozuyor gelen şeyi de yemedim zaten. Yemek yemeye oturuyoruz ben hafif şeyler seçiyorum o diğerini seçsene filan diyor pahalı olanı. O benden baya kilolu ben o kadar değilim canım istemiyor sonra kavga ediyoruz Çok büyük bi mesele değil ama cidden kafama takıldı. Siz nasıl tepki verirdiniz bu sorunu nasıl çözebilirim

Hayır normal ideal kilomdayım 58

Bosver kalanı o yiyordur eminim .Diger erkek türlerinden sonra bu iyidir bence .Ne isterse alsın öyle mutlu oluyor sanırım .

2 ayrı konu var şimdi bu konuda.

1. sizi düşünüyo. şöyle: çekindiğiniz için veya parası gitmesin diye ‘ucuz’ olanı seçtiğinizi sanıyo. ondan o baskı/ısrar.

2. genel olarak düşünmeden sizin adınıza karar veriyo. bu da bana çok itici geliyo. ne yeyip ne içeceğimi nerden biliyosun? Ağzım var çok şüküt söyleyebilirim. Ama bakın burda size mi ısrar ediyo yoksa garson geldiğinde 2 çay vs mi diyo size sormadan.

Yalnız olmadığıma sevindim.
Eskiden zorla yedirir içirirdi, şimdi azaldı biraz, ısrar ediyor ama kavga boyutuna dönüşmüyor.
Hastayken çay içmek isterdim "hayır portakal suyu içeceksin" derdi ve onu söylerdi. Kavga kıyamet tabi, küsüşmeler, kaçışmalar. Sonuç olarak o beni düşünen biri oldu, ben kıymet bilmez odun oldum

Off sorma söylenince "senin iyiliğini düşünende kabahat" diye trip atıyor. Pek ince olduğum söylenemez ama odun da değilim bence..

29 yaşımda evlendim 5 yıldır evliyim hala karşıya geçerken dokunur veya tutar "dur, yürü, bekle, bundan sonra geç, ordan geç"

Artık dalga geçiyorum onun yaptığını yapıyorum gülüyor. Bazen de gıcık olduğumu bildiği için inadına yapıyor.

Diyorum ki "aşkım tamam iyi hoşsun da 30 yaşıma kadar kendi başıma idare ettim yolda yürümeyi yapabildim bence yine yapabilirim dimi?"
Çocuklu kadınım ben ya

Ne düşünerek böyleler bilemiyorum ama çok sinirimi bozuyor benim. Çocupa davranır gibi, onu ye, bunu iç, geçme dur... Zamanla azalıyor, düşündüklerini zannediyorlar ama beni geriyor gerçekten

Kadınlardaki annelik içgüdüsü gibi erkeklerde de fıtrat gereği bir koruma kollama isteği oluyor herhalde. Buna muhtaç olduğumuzdan değil de gayri ihtiyari yapıyorlar diye düşünüyorum. Benim eşim de yoldan geçerken mutlaka tutar yönlendirir beni, aynı burda yazan arkadaş gibi ben de dedim hayatım bu zamana kadar yanımda koca olmadan da geçtim ben karşıya bişey olmadı sakin ol diye :) yeme konusunda onun direktifine zaten gerek kalmıyor da bu kötü bişey değil diye düşünüyorum aşırıya gitmediği sürece dert edilecek bir durum yok bence

Ne düşünerek böyleler bilemiyorum ama çok sinirimi bozuyor benim. Çocupa davranır gibi, onu ye, bunu iç, geçme dur... Zamanla azalıyor, düşündüklerini zannediyorlar ama beni geriyor gerçekten

Bizde daha bir azalma olmadı. Hatta çocukla birlikte daha pimpirikli oldu.
Hiç unutmam oğlumu ilk kontrole götürdüğümüzde nasıl telaşlı doktora sürekli soruyor.
Ben sadece doktoru onaylıyorum az çok biliyorum zaten.
Doktor dedi en sonunda "genelde anneler telaşlı olur ama sizde tam tersi" diye..
Güldüm sadece.. Çocuktan sonra "germe beni" hezeyanlarım çoğaldı..
Çocuk su içerken boğazına kaçar öksürür bizimki panik. Ben sadece beklerim..

Çok büyük dert mi değil çok şükür. Ama o an sinir bozuyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…