- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Evet ben artık o kadar yiyeceği midem almadığı için yiyemediğimi belirtiyorum sen ye diyince kalanı yiyor :)Bosver kalanı o yiyordur eminim .Diger erkek türlerinden sonra bu iyidir bence .Ne isterse alsın öyle mutlu oluyor sanırım .
2 ayrı konu var şimdi bu konuda.
1. sizi düşünüyo. şöyle: çekindiğiniz için veya parası gitmesin diye ‘ucuz’ olanı seçtiğinizi sanıyo. ondan o baskı/ısrar.
2. genel olarak düşünmeden sizin adınıza karar veriyo. bu da bana çok itici geliyo. ne yeyip ne içeceğimi nerden biliyosun? Ağzım var çok şüküt söyleyebilirim. Ama bakın burda size mi ısrar ediyo yoksa garson geldiğinde 2 çay vs mi diyo size sormadan.
O yine iyi, benimki hala karşıdan karşıya geçerken elimi tutar; dur-geç talimatları verir.
Benimde esimle ilk tanistigimiz zamanlarda pizzaciya gitmistik ve o benim gastritimin oldugunu bilmiyordu aldiklarimizi zorla ye ye diye yedirdi sonra arabaya bindik tek doyebildigim beni hastaneye gotur oldu once inanmadi saka sandi sonra hastanede aldik soluguiyi günler hanımlar
Benim bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla bir cafeye oturduğumuzda mesela tatlı söylüyorum yanına bişey almak istemiyorum ama erkek arkadaşım parası gitmesin sandığı için bnm adıma çay ya da kahve istiyor ama benim içesim yok. Be benim adıma karar verme dedim. Beni düşündüğünü söylüyor boğazından geçsin diye diyor ama benim adıma karar vermesi sinirimi bozuyor gelen şeyi de yemedim zaten. Yemek yemeye oturuyoruz ben hafif şeyler seçiyorum o diğerini seçsene filan diyor pahalı olanı. O benden baya kilolu ben o kadar değilim canım istemiyor sonra kavga ediyoruz Çok büyük bi mesele değil ama cidden kafama takıldı. Siz nasıl tepki verirdiniz bu sorunu nasıl çözebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?