Bu bi erkeğin sizi düşünmesi mi?

Bence anlatılanlar çok hoş.
Bence çiftlerin birbiri ile ilgilendiğini gösterir bu tarz müdahaleler.

Ben beni düşündüğünü düşünüyorum. Uzun süredir sevgiliyiz beni düşündüğünün farkındayım. Bazen çok pahalı başka yerde mi yesek diyorum öğrenciyken daha ılımlıydı bu konuda onu da ye bunu da ye demezdi. Okulu bitince çalışmaya başlayınca nedense daha çok şeyi almamı istediğini fark ettim. Yemek, kıyafet vs. Ama beni düşünse bile yine de şunu al bunu da al iç vs hoşuma gitmiyor. Garsona 2 çay getir bize tarzında konuşmaz da önce bi sorar ne alırsın diye tatlı istemezsem sadece kahve alırsam zorlamaz şunu da al diye ama bi kere Waffle istedim kahve de al yanına seviyorsun filan derdi bende ikiside tatlı Bayar beni dedim o zaman çay iç boğazından geçsin dedi. Ik mık ettim ama o gün dayanamadım kavga ettim benim adıma karar verme diye. Cidden çok sinirimi bozan bi mevzu.

Ben cok sakarım Kaldırımlara bıle takılıp dusebilirim.. Esım o kadar kollar ki benı uzun zamandır hıc dusmedım :) Allah razı olsun adamdan :)

Ne guzel iste.
Burda cogu kadin/kiz esinin ya da sevgilisinin cimri olmasindan sikayetci

Ama sizin hosunuza gitmiyorsa,, hayatim ben istersem soylerim ..gibi nazikce reddedebilirsiniz.

Bence sizi dusunuyor evt ..comert

Zamanla ya o sizi anlayacak ya da siz onu.
Bu iki seçenekten biri olmadığı taktirde çok yürüyebilecek bir ilişki değil.

Sadece yemek konusunda bu şekilde diretiyorsa, belki sizi de kendisi kadar iştahlı sanıyordur.
Ama genel anlamda sizin yerinize karar vermeye çalışan biriyse, hayatınızda yer almasını pek tavsiye etmem.
Çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor, bunu çok gördük...

Benim eşimde nişankıyken öyleydi hatta bebek gibi meyve suyu o tutuyodu bana içiriyodu herşeyi fazla fazla yediriyodu evlendik şimdi öyle değil :))

seni anlıyorum.

ben de erkek arkadaşımla yemek yemeye gittiğim zaman onun tarafındaki bi mezeye uzandıysam hemen kaldırıp önüme koyuyor. sinir oluyorum ama bişey demiyorum. huy bu. kötülükten değil. bence kavga etme boşuna.

Benim eski sevgilim de yapardı bunu.
Memleketine gitti geldi ben stresten 5 kilo verdim bir ayda.
Geldi bana kızdı “Kendine iyi bakmıyorsun.” Diye.
Heallam ya nereye ağlıyoruz

Aman bi çay kahve için mi kavga ediyorsun?
Bırak söylesin içme.
İçmediğini gördükçe söylemeyi bırakır bi zaman sonra.
O kadar cimri erkek konusu gördüm ki sende bulmuş bunuyosun diyesim geldi:)

Ufak bir iştah meselesi :)))) doymadığınızı düşünüyor. Cimri de olmadığından baskı kuruyor. Kötü bir şey yok. Zamanla o sana sende ona alışacaksın. Ayrıca cimri olsa o da fena düşünsene yediklerini sayıyor :))))

bi kerede o sana söylemeden en pahalli seyleri doldur masaya mutlu olsun adam

Bu tamamen erkeksi ve altında birşey aranmaması gereken bir davranış biçimi bence.
Benim eşim de frene sert bastıysa elini bana siper ediyor yan koltuğa ..Sanki tutmasa uçacağım ya da sanki birşey olucaksa da durdurabilecekmiş gibi Erkeklerdeki koruma duygusu işte...

Benim eşim de yemeğin yanına su istediğimde, meşrubat alsana falan derdi :) kötü bir şey olarak hiç bir zaman görmedim.

Benimde esimle ilk tanistigimiz zamanlarda pizzaciya gitmistik ve o benim gastritimin oldugunu bilmiyordu aldiklarimizi zorla ye ye diye yedirdi sonra arabaya bindik tek doyebildigim beni hastaneye gotur oldu once inanmadi saka sandi sonra hastanede aldik solugu

Ne güzel yaa :) bu değer vermektendir, düşünmektendir karşısındakini aslında. Abartıyorlar belki ama tamamen iyi niyetle yapılmış hareketler bunlar :) Tam tersi davransaydı ya? Başkasının mumla aradığı şeylerden şikayet ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…