bu bile beni mutlu etmeye yetmedi

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
arkadaşlar aöf lisans programını evli ve bir çocuklu olarak bitirdim ama bu bile benım egolarımı tatmin etmiyor hep daha fazlasını istiyorum kendimle ilgili şunu yapsam bunu yapsam derken başım kazan gıbı oluyor düşünmekten offff

öncelikle seni tebrik etmek istiyorum..evlilik,çocuk vs.derken kendini bırakmamışsın ve kendini geliştirmek adına çok güzel bişey yapmışsın,bu örnek alınması gereken bi mücadele yada güzel bi hırs :) daha güzel işler başaracaksın gibi hissettim canım,seni mutlu etmemiş ama ben bu yazıyı okuyunca çok mutlu oldum:)

arkadaşlar aöf lisans programını evli ve bir çocuklu olarak bitirdim ama bu bile benım egolarımı tatmin etmiyor hep daha fazlasını istiyorum kendimle ilgili şunu yapsam bunu yapsam derken başım kazan gıbı oluyor düşünmekten offff

öncelile tebrikler...
halk eğitim merkezlerinin kurslarına gidebilirsiniz.güzel branşlar var ve kendinizi geliştirip belki kendi işinizi kurabilirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun..

Yaptığınız aktiviteleri " ego tatmini " aramak adına yaparsanız memnun hissetmeniz imkansız.
Hayatınızı anlamlı kılmak, çocuklarınıza iyi bir model olmak vaktinizi verimli değerlendirmek gibi amaçlarla " kek" yapsa bile insan daha mutlu ve işe yarar hisseder bence.

bende sizin gibiyim,
lisans mezunuyum,memurum, kendi alanımda kariyer yapma imkanım var
ancak bende yüksek lisans doktora yapayım hatta daha mevki makam sahibi olayım diye
sürekli kendime iş çıkartıyorum.
kimseye zararım yok,hırslı biriside değilim ancak kendimle bi kavgam var :1:

eğer meslek lisesi mezunuysanız halk eğitimlerde hoca olabilirsiniz.
yada 6 aylık sertifika kurslarına katılıp belge alabilirsiniz,sonrasında yine halk eğitimlerde
ders verirsiniz.

bilmiyorum kızlar o kadar hırslıyım ki bazen kendımden gercekten korkuyorum normalde ıspartada 2 yıl muhasebe okudum eşimle tanıstıgımdan berı aöf sınavlarını boşlamıştım harc paralarını yatırıyodum sınav gunlerınde haberım dahı olmuyordu o kadar umursamıyodum ne olduysa evlendıkten sonra oldu dedım önce bu aöf biticek ne bu yarım yamalak eşşek gibi çalıştım resmen aynı zamanda özel bir firmada ön muhasebe sorumlusuyum eve gidince direk kızımla ilgilendim aldım onu kendımi sokaklara attım annem de dahıl sen bu şekilde o okulu bitirirsen helal olsun sana dıye kımse ınanmadı bitirebiliceğime işten çıktım çocuktu evdi yemeydı içmeydı derken akşam oluyordu yatıyodum ama iş yerinde deliler gibi çalıştım derslere ve hepsini aa ile gectım derslerımın ama yetmıyor şimdide diyorum kpss ye mı gırsem serbest muhasebecılık sınavlarına mı gırsem yuksek lısans mı yapsam hepsini yapıcak potansıyelım olduguna ınanıyorum ama bu kezde karar weremıyorum cunku hepsının aynı anda olması ımkansız

bilmiyorum kızlar o kadar hırslıyım ki bazen kendımden gercekten korkuyorum normalde ıspartada 2 yıl muhasebe okudum eşimle tanıstıgımdan berı aöf sınavlarını boşlamıştım harc paralarını yatırıyodum sınav gunlerınde haberım dahı olmuyordu o kadar umursamıyodum ne olduysa evlendıkten sonra oldu dedım önce bu aöf biticek ne bu yarım yamalak eşşek gibi çalıştım resmen aynı zamanda özel bir firmada ön muhasebe sorumlusuyum eve gidince direk kızımla ilgilendim aldım onu kendımi sokaklara attım annem de dahıl sen bu şekilde o okulu bitirirsen helal olsun sana dıye kımse ınanmadı bitirebiliceğime işten çıktım çocuktu evdi yemeydı içmeydı derken akşam oluyordu yatıyodum ama iş yerinde deliler gibi çalıştım derslere ve hepsini aa ile gectım derslerımın ama yetmıyor şimdide diyorum kpss ye mı gırsem serbest muhasebecılık sınavlarına mı gırsem yuksek lısans mı yapsam hepsini yapıcak potansıyelım olduguna ınanıyorum ama bu kezde karar weremıyorum cunku hepsının aynı anda olması ımkansız

bende hazırlanıyorum canım lise mezunları için 2014 yılında yapılacak memurluk sınavına bende azimliyi hırslıyım eğer memur olursam lisans da düşünüyorum ilerde inşllh başarırız bence sende kpss yi düşünebişlirsin ilk eve katkın olur sonra yüksek lisans yaparsın canım tebrikler

Back
X