- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
elbet biri ile evlenirim ama işte aşk farklı bir duyguYa ne bu arabesk haller. Biraz sağlam durun. Aşık olursunuz anlarımda, yok oğluma adını koyacam yok ben bittim. Bırakın bu işleri. Hele evlenin hergün Allaha eşinizle evlendiniz diye şükredeceksiniz.
yeşilcam ile alakası yok sen hiç aşık olmadın mıYeşilçam filmlerine bu kadar çok takılı kalmayın yahu.
Hayat devam ediyor.
kesinlikle öyle ama ukte kaldı içimde o sadece hiç unutmadım unutamamSen bilirsin de bence hayatı bu kadar arabesk yaşama.
İnsanın hayatında milyon tane ilişki yaşıyor,sürekli birilerine takılıp kalırsak geleceğimizi aydınlatamayız ki...
Emin ol çok daha iyi ilişkiler yaşayacaksın yeter ki kendini geçmişinden kurtar.
Unutamam dersen tabii ki unutamazsın.kesinlikle öyle ama ukte kaldı içimde o sadece hiç unutmadım unutamam
Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM
inşallah canım benimCanım senin ki içinde biriktirip yasayamadigin duygular yani ukde kalmış rabbim karşına o kişiyi unutturacak kişiyi çıkarsın insaallah
Aşk acısından 7 kilo verdim bir ayda. Arkadaşlarımla aram açıldı onaylamadıkları Biri yüzünden düştüğüm hallere. Acım geçmeden sevmediğim bir adama evet dedim bir ay içinde nişanlandım 6 içinde evelndim. Şimdi diyorum ki aşk neymiş be sevmek sevilmek ne güzel. Eşimle evlendim diye hergün şükrediyorum..eski sevgilim mankenlere taş çılartırdı. Eşim hayallerimin tamamen dışında. Ama o yüreği var ya huyu karakteri.onun sayesinde ilahi aşka yakınlaştım. Rabbime şükürler olsun.elbet biri ile evlenirim ama işte aşk farklı bir duygu
Sevgiye saygım sonsuzdur fakat evli bi insandan bi beklentiniz olmamalı bence beklentiniz var demiyorum fakat o artık evli ve şöyle düşün sen biriyle evleniyosun deli gibi seviyosun eşini pat diye bi öğreniyosunki başka bi kadın hala eşine aşık ve hala kalbi ondan böyle bi durumda ne hissedersin bence içindeki sevgiyi ateşe atıp suyu serpmelisin ben yaşadım çok acı bişey şu zamanda evli bekar dinlemeden seven çok insan var ha şunuda söylim ben sizi asla kınamıyorum insanız şaşarız ..Dilerim ileriki hayatında karşılıklı sevgi saygı içerisinde olabilicegin biriyle evlenirsin ..Bunları yazdım ama kuzum emin ol ben senden daha daha çok yaralıyım ama evli bi insanı düşünmek en çok kalbine zarar verir... ...Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM
İçinde nasıl ukte kalmış ki koca 2 yıl yaşamışsınNeyse bu yıllarına acıyakacaksın ilerde Millet sefa da sen anlamsız cefa da. Kimsenin senden ve kendi kendine oynadığın mutsuzluk oyunundan haberi yok. Sevdiğine hiç inanmadım biliyor musun Sen onu değil arabesk acını sevmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?