Bu Bir İç Döküş Olsun mu?

Yok daha neler.
Gelecekte ki esinize acidim.
Gariban adam ogluna seslenirken hic bilmeden karisinin kalbindeki amansiz askina seslenecek. Adam hic sevilmeyecek, ancak spermleri kullanilacak dollenmek icin ve karisinin eski askini yasatmak icin.
Cok kotu bi kalbiniz var.

maaledefki karşıma ondan sonra adam akıllı biri çıkmadı

inşallah ama ondan sonra hayatıma asla beni seven benim seveceğim biri çıkmadı girenler de çok sürmedi zaten

Değermi?

Diger uyeyede kizmissiniz ama bayaaaa bayaaa sacmaliyosunuz.
Umarim kocasiz kalirsiniz, cunku bu kotu kalbinizle mutlulugu hakeden erkeklerinde kanina girmeyin. Sizin hosunuza gidermiydi bi erkek sizi damizlik inek olrak gorup, eski askinin ismini yasatmak icin hamile biraksaydi?

maaledefki karşıma ondan sonra adam akıllı biri çıkmadı
Demek ki siz adam akilli secmemissiniz. Sorun sizde, eski askinin ismini yasatmak icin evlenmek bu resmen. Bi verilmis sadakalari varmis demek ki hepsininki o yuzden olmadi.
Hem neden olmadi sorarim size? Elektrikmi alamadiniz? Ne onemi varki elektirigin, ilk evlenenelim diyen kisiye nikahi bassaydiniz. Sonucta sizin amaciniz huzurlu elektrikli bi yuva degil, eski askinizin ismini yasatmak.

Oğluna gecmiste sevdiğin adamin ismini katman bence eşine bir ihanet gibi birsey

Her şey başta hiç geçmez gibi geliyor filan, böyle bir arabesk hallere giriliyor. Depresyonlar, onlar bunlar filan da bana çok kıymet verdiğim bir kişi demişti ki yıllar sonra sana adını sorduğumda bile zor hatırlayacaksın ve güleceksin bu hallerine diye. Öyle sinirlenmiştim ki o zaman, "sen ne anlarsın be, ne yaşadığımı ben biliyorum!" triplerine girmiştim içimden ama saygımdan bir şey diyememiştim ona.

Ne oldu dersin? Aradan yıllar geçti... Adını elbet hatırlıyorum ama gerçekten de gülüp geçiyorum şimdi o zamanki düşüncelerime. Bir süre böyle hissetmeniz normal, yıllarca da hayatınıza doğru insan girmemiş olabilir, birileri bizi hazır beklemiyor çünkü her an. Ama bitecek, o kişi geldiğinde de esamesi bile okunmayacak emin ol. Sadece zamana ihtiyacın var, o kadar.

Beni bu bahaneyle terk eden birini ,sevmeye devam edemezdim
Neden kendine yapiyorsun bu işkenceyi.Sakin ismini oğluna falan verme ilerde.Senin yucelttigin kadar yok bu adam
Siradan bir fani işte.

Drama ne kadar çok seviyorsunuz öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…