bademcim ben biraz daha farklı düşünüyorum sanırım maddi imkanlarım gayet iyi ailem de arkamdadır istediğim zaman kapıları açıktır ama benim bebeğim 8 aylık ve daha emziriyorum daha duygusal bakıyorum belki de mesela benim oğlum da babasına düşkündür beni düşündüren şu: o adama ben de koca gözüyle bakamam cinsellik falan zaten biter ama bir çocuk büyürken 0-6 yaş arasında yaşadıkları ömrününün tamamını çok etkiliyor o yüzden bebeğimin gözlerine baktığımda ne kadar görüşülse de babasıyla, aile ortamı çok daha farklı onu bundan mahrum etmeye kıyamıyorum ben ha arkadaş deseydi ki eşim çok sinirli bana kötü davranıyor çocuğuna ilgisiz hiç uğraşma derdim o bebeği üzmeye hakkı yok kimsenin ama anlattığı kadarıyla ilgili ve ailesine güzel davranan biri, o yüzden ben çocuğa kıyamıyorum yoksa kocamın bana sağladığı madi imkanlara zaten ihtiyacım yok ayrıca hayatta her işimi kendim görürürm ben yani boşansam hiç zorluk çekmem erkek gibiyimdir o konularda ama babasıyla biraz paylaşımı olsun istiyorum çocuğumun ben ne kadar o adamı silmiş olsam da bunu belli etmemeye çalışırdım sanırım zaten eğer çocuğa yansıtılacaksa kavgalar edilecekse ve çocuk mutsuz olacaksa boşanmak en mantıklısı ama yürütülebilecekse olabilir mi diye düşünüyorum açıkçası çok zor ya kimse bu durumları yaşamasın gerçekten bu arada okulda öğrencilerimden biliyorum boşanmış ailelerin çocukları psikoloji olarak farklı oluyor genelde istisnaları da var ama çok az çoğunlukla problemler oluyor boşanıldığı zaman anne baba diyaloğu çok önemli...
hep aynı şeyler yap inkar et
aldatmak erkekler içn aldatmak okulda kopya çekmeye benzer. yakalanınca herşeyin biteceğini bilirler ama genede kopya çekmeye cesret ederler...
seni çok ii anlıyorum senin yaşadığın senaryoyu bende yaşadımki kahrolsun o güne...
ama ne oldu herşey törpülendi güven yok. 1.5 yıllık evliyim ve evliliğimin sonunu göremiyorum...
allah sana sabır versin. hakkında hayırlısı neyse o olsu canım arkadaşım....
off offff
hayırlısı olsun canım durumuna gerçekten çok üzüldüm inşallah aynı hata bir daha tekrarlanmaz diye umalım bebeğiniz için aklı başına gelmişti inşallah bademcim açıkçası ben oğlum için belli etmemeyi başarırım neler yaşadım doğumumdan sonra eşimin ailesiyle çok büyük sorunlar çıktı ama oğluma hep pozitif enerji verdim, onun yüzünde gülücükler eksik olmuyodu, normalde insan ilişkilerinde rol yapamam ama insan çocuğunu mutlu görmek için her şeyi yapıyo bazen, kişilik meselesi tabii ama zaman en büyük ilaçtır, zaten eğer eşiyle sürekli sorun yaşayacaksa ve çocuk için mutsuz bi ortam olacaksa kesinlikle boşanma en uygun çözümdür boşanma durumunda da babayla ilişkileri çok dengeli tutmak ve çok özenli olmak şartıyla tabii, yoksa intikam almak için çocuğu bucak bucak babasından kaçıran insanları çok zavallı buluyorum...
Eşimi çok seviyorum ama ,beni aldattığı zaman onu affedebilicek kadar ,başka kadınlarla paylaşabilecek kadar değil...Sevgi mevgi kalmaz bende...:1no2:
..
ya zten bisüre deneme kararı verdim,ne kadar zor acı olsada yapıcam bunuoglum için.
dün gece konuştum onunla.ne dersen de beni aldattın,o hikayelerin hiçbirine inanmıyorum artık konuşmakta istemiyorum ama bi süre deniycem oglum bunu hakediyo dedim.ama bundan sonra hangi konuda ne sebeple olursa olsun en ufak bi yalanında hatanda sana açıklama fırsatı bile tanımadan arkama bakmadan giderim dedim.hala seni çok üzdüm ama ben seni aldatmadım diyor yüzsüz,sadece oglumuz için degil kendin içinde dene bizim için deneyelim dedi.bende oglum için herşey onun için nou düşündügüm için devam ediyorum ama bundan sonrada oglumuzu sen düşüneceksin ama hata yapmadan önce düşün aksi takdirde ben yokum dedim..ne istiyorsan kabul dedi.döküman alırım dedi ama ben daha fazla bu konuda yüzgöz olmuycam,çünkü biliyorum sessizligim ona en büyük ceza,o yokmuş gibi davranmak kahrediyo onu hissediyorum.içimi boşalttım iyice,rahatım biraz..
şu yalancı cicim ayları çok güzel bi kelime,şimdi şahane davranıcak biliyorum bana,umarım gevşemem:).çünkü gerçekten bi yandan zor tutuyorum kendimi,şu sevgi ne tuhaf şey
katılıyorum bende de kalmaz ama çocuk varsa sıkarım dişimi zamanı gelince de biter zaten...eğer çocuğum büyükse oturup konuşabileceğim, aile bağımlılığından çıkıp akran desteğiyle de mutlu olacak yaşa gelmişse zaten direk biter, ama bebek yaştaysa defalarca düşünürüm ben böyle düşünüyorum..
Bana göre de bebek yaştayken ayrılık daha kolay eğer ayrılık gibi bir fikir varsa kafada tabi..
Çocuk daha büyüdüğü ve herşeyin farkında olduğu zaman ayrılmak da zor olur,o çocuğun psikolojisini düzeltmek te...
Akran desteği değil aile desteği daha önemli bence...Çocuk için sevgi çok önemli..Özellikle de annesinden...Evinde yaşadığı huzursuz ve gergin ortam yüzünden dışarda olmadık kişilerden ( akran desteği ) sevgi arayışlarına girip yanlış şeyler yapabilir ..Böyle bir ortamda olan baba da anne de psikolojik depresyon içinde olacaklarından çocuğa bazan yeterince vakit ayıramayabilirler...( Gözlemlediklerim )
Ben de böyle düşünüyorum...a.s
daha 1,5 yıllık evlilikte ne halta aldatırlar ki cicim ayları daha resmen ah bu erkekler çocuğun yoksa en azından şimdiden renk verdiği iyi olmuş biletini kesersin rahatlıkla kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?