Bu bir kabus olmal..Aldatldm

evet canım arkadaşca konuşmaları bile miğde bulandırıcıkötükedihüso
birde erkek ismiyle kayıtlı olması iki katı şüpede:mymeka:
gurbet diyince yurt dışındasın sandım canım eğer ailen sahip çıkarsa terket
ama yok ben seviyorum bi ders vermek istiyorum diyorsan en sıkı ders gene
terketmek evde yokken çık ve ailenin yanına git dönmeyeceğim de
uzun süre dönme ya iyi olur ya da kötü ama sonuç verir başında durup gütmekdense
ne bilim işde benim görümcem bırakdı eşini 2 aydır annesinde arada gidip çaktırmadan
kolaçan ediyor henüz yaramazlık yok hergün tlf ediyor gelmek için yalvarıyor afedersin it gibi
bunlara ders lazım en önemlisi oğlunu göremiyor ciğeri yanıyor daha beter olsun
allah uzuvundan versin inş karısını aldatanlara :Saruboceq::Saruboceq:

yurtdışında degilim ama uzagız,ailem herzaman benim arkamda olur hatta ogluma bizden bile iyi bakarlar.ama o kadar hassas bi ailem var ki babamın bi ses yükseltmesini duymamışımdır aynı şekilde annemede sesini yükseltmemiştir,58 yaşındalar ama hala karyolanın bi köşesinde sımsıkı sarılarak yatarlar,1 gün bile ayrı yatamazlar.belki benden bile çok üzülürler duysalar,eşimide kendi çocugibi severler,durumu bilseler üzüntüden hasta olurlar iyice pişman olurum diye korkuyorum,yani gidersem hayatta geri göndermezler.etrafımızda boşananda olmadıgı için bize çok yabancı böyle şeyler,yanlış anlamayın ama kötü niyetli söylemiyorum,umarım anlatabilmişimdir

bence hemen sıcağı sıcağına fevri davranma biraz düşün bekle acele etme böyle durumlarda çok iyi düşünmek lazım çocuğun olmasa kolay bırak git hemen derdim ama şimdi diyemiyorum bunu anne olanlar anlayabilir ancak iyi düşün öyle karar ver sonuçta artık sen sadece kendinden sorumlu değilsin bir minik can daha var sana emanet ondan da sorumlusun iyi düşün canım

zemuszemusben kendi adıma anlıyorum tatlım tabikide ailenide düşünmekte haklısın biz burdan ne desek boş yani karar senin hep söylerim çocuk olunca insan ikikere düşünüyor çocuk olmasaydı çoktan boşanmıştın birde çok küçük babayada düşkün olunca maleseff insan bir şans daha verebilir diye düşünüyorum bilmiyorum insanın başına gelmeden bilemez hakkında hayırlısı olsun canımŞeniz

Ne kadar sarhoş olursa olsun; bir insan, ilişki yaşamadığı birine bu mesajları yazamaz diye düşünüyorum...

"Ben de seni seviyorum aşkım" diye mesaj yazabilmeniz için, öncelikle karşıdaki insandan "Seni seviyorum." mesajının gelmesi gerekir...

Eşiniz ve kız arkadaşı; size çirkin bir oyun oynuyorlar malesef...

Bu 10 yil önceki eski sevgilisi, hala bekarmi acaba, yani simdiye evlenmis dir belki
O yüzdenden, sanki ,kocani terk etme bizi yanlis anladin falan diyodur, hani belki oda evliyse kocasi duymasin filan diye:mymeka:kaydirigubbakcemile

yoksa evli bir adamla beraber olan biri neden senin yuvanin yikilip yikilmamasini bukadar israrla düsünürkiCADIARZU

Sevgili seli54, bunun anne olmakla alakası olduğunu sanmıyorum..Bekarken de aynıydı düşüncelerim..2 tane bebeğim oldu,gerçi şimdi ikisi de mezardalar ama 12 tane de olsa fikrim değişmezdi..Başka bir kadınla sıkı fıkı sevgili muhabbeti gibi konuşmalar geçen adama kocam diyemem ona kadınlık yapamam...Bunun anne olmakla alakası yok yetiştiriliş ve anlayış tarzı ile alakası var... Böyle bir olayla karşılaşsam çok rahatça söylüyorum boşanırım...Ailem de bana affet,çocuğun var demez,çocuğunla başımın üzerinde yerin var derler,kapılarını sonuna dek açarlar..Belki ailem arkamda olduğu için,belli bir birikimim olduğu için tuzum kurudur diyelim ama yine işte iş ailede bitiyor...kimin ailesi hayır,kocana şans ver der,kimininki de kızım al çocuğunu gel,o şereefsize koca deme ,biz senin arkandayız der..Anlayış meselesi hepsi işte....hihoyyyt

benim ailemde bilseler sonuna kadar arkamda olurlar,maddi sorunda yok,oglumada çok iyi bakarlar ondan eminim ama sadece bunlar yetmiyor malesef...
kesin boşanırdım demeyin,emin olun başa gelince çok farklı oluyor.bende bu olay başıma gelmeden önce hep söylerdim başıma gelse bi dk durmam diye çünkü çevremdekiler hep çok mantıklı biri oldugumu nasıl böyle olabiliyorsun derler ve hep akıl danışırlardı bende gururlu ol falan derdim ama şimdi o gurursuzlugu ben yapıyorum.

acına saygı duyuyorum badem,eminim çok zor günler yaşamışsındır,allah sabır versin ama bunun anne olmakla çok alakası var en azından benim için

acına saygı duyuyorum badem,eminim çok zor günler yaşamışsındır,allah sabır versin ama bunun anne olmakla çok alakası var en azından benim için

bence anne olmakla değil,yetiştiriliş tarzı ve anlayışla alakası var...

annem de bir anne ,ablalarım da..Hepsi de benim gibi düşünürler...

ben beni aldatan adamla aynı yatağa giremem..midem kaldırmaz...Dokunamam bile...o evde huzur falan kalmaz...aklıma geldikçe söylenirim..hayat hem bana hem ona zehir olur...

İşte anlayış meselesi olduğu için ,kişilik farkı olduğu için senin için anneliğe bağlı canım...:1hug:

düşünmekten yoruldum artık ,biran önce zaman geçsin artık.bi düşünüyorum kesin bitti diyorum 2 dk sonra aslında lı cümleler kuruyorum,kafamıda toparlayamıyorum saglıklı düşünemiyorum bomboşum içim paramparça oglumu çok seviyorum...
dün gece oglum uykusunda baba diye agladı,uyandım bende başladım ağlamaya.herşey zehir oldu bana

Canım yaa...:çok üzgünüm:Ama ne olacak durum ? Bir süre ailenin yanına gitsen nasıl olur ? Düşünür,kafanı toparlarsın...

canım öncelikle üzüldüm bebeklerin içinyazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum annelikle alakası yok bu konunun.....çocuk mutsuz yuvada büyümemeli bence anne baba ayrılabilir yine annedir yine babadır her zaman görür evladını...

cnm ii düşün karar ver....sonradan pişman olma ya affet ya bitir başka yolu yok bunun...inan bende çok üzüldüm

Karı koca boşanabilir ama çocuklardan boşanma olmaz..Sonuçta baba çocuklarının ihtiyacını karşılamakla mükelleftir..Yine konu sahibi arkadaş alınmasın kesinlikle ama ,benim genel olarak gözlemlediğim şu,çocukları bahane eden kadınlar aslında kendilerine sağlanan imkanlardan vazgeçmek istemedikleri için ayrılığa yanaşmak istemiyorlar..Çocuklara bir şey olmaz..Nafaka diye bir şey var yani...

ailem arkamda olmasa,tuzum kuru olmasa yine ayrılmayı düşünürdüm..evlere gider temizlik yapar,merdiven siler yine de o adamla devam etmezdim...

ailemin yanına bi süreliigine bile olsa gitmek istemememinnedenini yazmıştım önceki sayfalarda,onları üzmek istemiyorum.
zaten bi süre denemeye karar verdim oglum için,ama bu kararımı aklıma beynime kalbime kabullendiremiyorum..zaman herşeyin ilacı biliyorum,bekleyip görücem bakalım,ama işte hayatımdan kaç günü,ayı ,yılı götürecek bilemiyorum.

Tamam o zaman affettin gözüyle bakalım biz artık.....

bademcim çocugumu düşünme nedenim maddiyat yada imkanları degilki babam bizden daha iyi şartlarda gelecek verir buna eminim.eşini bırakmak istemiyor seviyorsun bu yüzden çocugu bahane ediyorsun desen belki haklısın,bunun cevabını ben bile veremiyorum kendime.

Hayatım ben ne eşinin ne de babanızın maddi durumunu bilmediğim için sizi kastetmedim..Dediğim gibi genel olarak gözlemlediğim bir olay bu..

Ancak hala sevdiğini düşünebiliyorsun..Ben çok sertim sanırım..Bende eşime sevgi mevgi kalmaz böyle bir durumda açıkçası...yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…