msjlar iletim raporlarının oraya kaydolmuş,ilk cümleleri kaydolmuş ama ,ben bile tesadüfen gördüm.gönderilmiş kısımlarından falansilinmiş tabii msjlar ve erkek ismiyle kayıtlı ve ben bı kızla arkadaşca bile konuştuklarını bilmiyordum,bu bile yetmezmi herşeye
zemuszemusben kendi adıma anlıyorum tatlım tabikide ailenide düşünmekte haklısın biz burdan ne desek boş yani karar senin hep söylerim çocuk olunca insan ikikere düşünüyor çocuk olmasaydı çoktan boşanmıştın birde çok küçük babayada düşkün olunca maleseff insan bir şans daha verebilir diye düşünüyorum bilmiyorum insanın başına gelmeden bilemez hakkında hayırlısı olsun canımŞenizyurtdışında degilim ama uzagız,ailem herzaman benim arkamda olur hatta ogluma bizden bile iyi bakarlar.ama o kadar hassas bi ailem var ki babamın bi ses yükseltmesini duymamışımdır aynı şekilde annemede sesini yükseltmemiştir,58 yaşındalar ama hala karyolanın bi köşesinde sımsıkı sarılarak yatarlar,1 gün bile ayrı yatamazlar.belki benden bile çok üzülürler duysalar,eşimide kendi çocugibi severler,durumu bilseler üzüntüden hasta olurlar iyice pişman olurum diye korkuyorum,yani gidersem hayatta geri göndermezler.etrafımızda boşananda olmadıgı için bize çok yabancı böyle şeyler,yanlış anlamayın ama kötü niyetli söylemiyorum,umarım anlatabilmişimdir
6 tane msj gördüm,aşk msjı tabiiki...
Canım uyudunmu,bitanem...
Bende seni seviyorum, aşkım falan diye.
Beynimden vurulmuşa döndüm resmen,eşime sorduğumda panik halinde, ne diyecegini şaşırdı ve yüz ifadesinden herşey belliydi.
bence hemen sıcağı sıcağına fevri davranma biraz düşün bekle acele etme böyle durumlarda çok iyi düşünmek lazım çocuğun olmasa kolay bırak git hemen derdim ama şimdi diyemiyorum bunu anne olanlar anlayabilir ancak iyi düşün öyle karar ver sonuçta artık sen sadece kendinden sorumlu değilsin bir minik can daha var sana emanet ondan da sorumlusun iyi düşün canım
acına saygı duyuyorum badem,eminim çok zor günler yaşamışsındır,allah sabır versin ama bunun anne olmakla çok alakası var en azından benim için
düşünmekten yoruldum artık ,biran önce zaman geçsin artık.bi düşünüyorum kesin bitti diyorum 2 dk sonra aslında lı cümleler kuruyorum,kafamıda toparlayamıyorum saglıklı düşünemiyorum bomboşum içim paramparça oglumu çok seviyorum...
dün gece oglum uykusunda baba diye agladı,uyandım bende başladım ağlamaya.herşey zehir oldu bana
bence anne olmakla değil,yetiştiriliş tarzı ve anlayışla alakası var...
annem de bir anne ,ablalarım da..Hepsi de benim gibi düşünürler...
ben beni aldatan adamla aynı yatağa giremem..midem kaldırmaz...Dokunamam bile...o evde huzur falan kalmaz...aklıma geldikçe söylenirim..hayat hem bana hem ona zehir olur...
İşte anlayış meselesi olduğu için ,kişilik farkı olduğu için senin için anneliğe bağlı canım...:1hug:
düşünmekten yoruldum artık ,biran önce zaman geçsin artık.bi düşünüyorum kesin bitti diyorum 2 dk sonra aslında lı cümleler kuruyorum,kafamıda toparlayamıyorum saglıklı düşünemiyorum bomboşum içim paramparça oglumu çok seviyorum...
dün gece oglum uykusunda baba diye agladı,uyandım bende başladım ağlamaya.herşey zehir oldu bana
canım öncelikle üzüldüm bebeklerin içinyazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum annelikle alakası yok bu konunun.....çocuk mutsuz yuvada büyümemeli bence anne baba ayrılabilir yine annedir yine babadır her zaman görür evladını...
ailemin yanına bi süreliigine bile olsa gitmek istemememinnedenini yazmıştım önceki sayfalarda,onları üzmek istemiyorum.
zaten bi süre denemeye karar verdim oglum için,ama bu kararımı aklıma beynime kalbime kabullendiremiyorum..zaman herşeyin ilacı biliyorum,bekleyip görücem bakalım,ama işte hayatımdan kaç günü,ayı ,yılı götürecek bilemiyorum.
bademcim çocugumu düşünme nedenim maddiyat yada imkanları degilki babam bizden daha iyi şartlarda gelecek verir buna eminim.eşini bırakmak istemiyor seviyorsun bu yüzden çocugu bahane ediyorsun desen belki haklısın,bunun cevabını ben bile veremiyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?