Bu bir kabus olmal..Aldatldm

gerçekçi olmak lazım birbirlerini özlemişler yazışmışlar bu ortada daha ötesi yok...alkolde zaten insanın duygularını yoğunlaştırır cesaretlendirir içindekileri dışarı vurur insan...affedilir veya affedilmez ama arkadaşca diiller yani...

Ya 10 yil onceki sevgilisinin nosunu nasil bulmus, nasil unutmamis 10 yil az da degil hani,
gorusmedik lafina da inanmiyorum ben illaki gorusmuslerdir..
Benim onerim eger evliligine devam edeceksen fazla desip durma, kendine aci cektirme yok eger ayrilacaksan ben bu yuku tasiyamam kabullenemem diyorsan ki bencede en dogrusu budur bir yapan bidaha yapar ilk firsatini buldugunda yolunuzu ayirin...:teselli:

eşim zaten bana ben dertleşiyorum demedi,eski kız arkadaşı dedi dertleşiyorduk diye,ama yemedim tabi ben..belkide bana kız affet derken karşıda dalga geçerek gülüyordu.söyledikleri herşeyin yalan oldugunu biliyorum yani beni kandırma gibi bi durum yok,onlar kandırmaya çalıştı ama ben kanmadım,sadece bile bile lades nasıl yapıcam onu düşünüyorum..affedemem kesinlikle,en azından saygım bitti güvenim bitti..bilmiyorum belkide giderim zaman geçince hala aynı olursa duygularım

çok zor karar dışardan konuşmak kolay ama yaşayan bilir ne yaşadığını en iyi, benim de 8 aylık bebeğim var çok zor bir durum eşimle 10 yıldır beraberiz 5 yıldır evliyiz ama ne yapardım bilemiyorum

Yapma canım yaa,evli bir erkek eski sevgilisiyle telefonda aşkım sevgilimli arkadaşça mı dertleşmiş oluyor yani..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya evet biliyorum, olmaz öyle seviyorum askim filan arkadasca
benim basima gelse kafayi yerim heraldelaelaelaelaelae
ama arkadasa da cok üzüldüm, yazik seviyor, cocuguda var
Biraz daha beklesin, iyice ögrensin arkadasliklarinin! boyutunu diye dedim

walla insanin basina gelmeyince bilemez derler yabenneyaptımki

yada bugün cok uykum var yorgunum malum pazartesi sendromu, mantikli düsünemiyorum:mymeka:

yüzyüze görüşmediklerine çok emiinim,sadece bu msjlar var..tlf nosunuda nasıl bulduguna gelince zaten diyolar ya arkadaşlarmış ya onlara göre ben kızarım diye söylememiş arkadaşca görüştüklerini,erkek ismiyle kayıtlıydı,3 yıldır evliyiz 3 yıl öncesine kadar vardır numara benle evlenince hemen erkek ismi olmuştur,evlendikten beri 4-5 defa görşmüşler tlnda ama daha fazla oldugunu düşünüyorum,bu 3 sene hep yalanmıydı

peki sence adam eşini sevmeseydi, dediğin gibi öteki kadına aşık olsaydı, hali hazırda kadın boşanıcam diye tutturuyor, sence bunu fırsat bilip boşanmazmıydı? Adamın boşanmak istemeyişinin nedenini yazarmısın?

Tamam arkadaşça yazışmamışlar orada haklısın, adam belliki kaçamak yapmış.Bu bir gerçek ama ortada daha önemli bir gerçek daha varki adam pişman ve karısını seviyor...Üstelik karısıda onu seviyor..sence unutmaya ve bir şans vermeye değmez mi?

canım adına çok üzüldüm eşin her ne kadar yüzleşelim diyorsa da uzak mesafelerde olduğunu biliyor ondan böyle diyor bir şekilde gözünü korkutman lazım yoksa bunu bir kere yapan adam tekrar yineleyecektir seninde doğal olarak şuan güvenin yok en ufak bir şeyde yapmasa bile mesela kafasına kakacaksın en olmadık zamanlarda bile huzurunuz kaçacak bir kere yıpranmış ne desek boş inşallah ıslah olur

ben adam eşini sevmiyor demedim hatta seviyo dedim yalvardığı için ama sevmesi yaptığını bağışlamaz...karşı taraftanda hoşlanmış....ben olsam unutamam bi şans ama arkadaşın fikrine saygılıyım...ne kadar normal söylüyosunuz kaçamak yapmış diye olurmu böle bişi ya?

Elbetteki yalan değildi..neden yalan olsun ki..eşin o kadını sevse seni boşardı..yokmu çevremizde böyle örmekler..adam ben aşığım diyip başkasına gidiyor, nuh diyor epygamber demiyor.Dua etki senin eşin pişman, sana değer veriyor.Senin bence şuan yapman gereken eşinin burnunu iyice sürtmen olacaktır.Gerekirse annenin evine git seni özlesin kıymetini bilsin ama geri dönüşü olmayan laflar etme, yuvanı bozma...

Yoo ben aldatmak kaçamak yapmak normal demedim.Tabiki çok kötü bir olay sadece demek istediğim adam pişman olmuş, yuvayı yıksan ne olur ki? yakaib çocuğunu babası kadar çok sevicek, nazını çekecek başka bir adam bulabilecek mi? Ben sadece gerçekci konuşuyorum..

hatta ben eşime dedimki sevginize saygım var,boşanalım evden sadece giyecek alıp çıkıcam,oglunu görürsün,para falanda istemiyorum dedim.gayet sakin konuştum ki ciddi oldugumu sinirle söyledigimi sanmasın diye..bilmiyorum yanlışmı yaptım...eşimde yeterki gitme hiç dokunmam sana falan filan dedi işte

aslında o kadar haklısınız ki, kısasa kısas en iyi algılatma şeklidir.

erkek affedermi affetmez , öyleki olay namus davasına kadar gider.

sonu kötü olur yani bu tarz bir yaklaşımın.

benim başıma gelse allaha büyük söylemeyeyim , o uzuvunu kullanamaz hale getiririm. sonrada boşanırım. kime istiyorsa gitsin.

evet o zaman namus bekisi kesilirler başımıza canım onların gururu var yediremezler erkekliklerine...

evet o zaman namus bekisi kesilirler başımıza canım onların gururu var yediremezler erkekliklerine...

aslında aldatılan bayanlarda biraz cesaret olsada dünyaya ders verseler..bak kadınlar ne kadar korkuyor, ama erkeklerin umurunda mı? aldatan erkeğin hayatından çekip gitmek ceza değil ödül olur ona.. belli bir süre yalnızlık çeker alışamaz evde tek kalmaya, çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapmaya, yatağa tek başına girmeye, eve gelince karşısında güleryüz görmemeye.. ama sonunda alışır ve ona ödül gibi gelir ayrılmak..

bu erkeklere karısını aldattığını heran onlara hatırlatacak bir ceza verilmeli..alınlarına damga çizilse bir daha da çıkmasa o damga, ne güzel olurdu? toplumda da hemen ayırt edilirdi.. aaa bak bu adam karısını aldatmış diye:roflol: n güzel olurdu yaaa... ben hemen ceza kanununa bir teklif yollayayım:roflol:

şunu söyleyebilirim artık adam dünyanın en sadık adamı da olsa hatta dünyanın en gıpta edilen evliliğine de sahip olsanız bir kere 3,kişi şüphesi girdimi asla hiçbirşey eskisi gibi olmaz...valla aşkından ölsem affetsemde hep içimde bir gramda olsa şüphesi kalır,bence takibe al-ve hissettiklerinide yüzüne söyle...aldatıpta onun seviyesinemi ineyim demeyi-en aklı başında ceza şekli kısasa kısastır..eşekten düşmüş karpuza çevirir adamı...tabi yanlış anlama sende aldat değildir bu..adamın bii iranda bir kız evlenme teklifini kabul etmedi diye kezzap atmış-sonra da mahkeme gözünü kör etmiş adamın kezzap atılmak suretiyle-karanlık neymiş oda görsün diye!oh çok da iyi olmuş!

bence çok iyi yapmışsın.çaktırmadan yapabildiysen eğer bravo.eşin bence dehşete düşmüştür kesin.

Bence aldatanlara en iyi ceza derhal pipileri kesile lülülülülülükaydirigubbakcemile3

ömür boyu unutmazlar valla bu hatırayı

Ya da pipilerinin üzerinde bir sigara söndürülmeli..her tuvalete gittiklerinde hatırlarlar..

çok edepsizleştim...delikafaduldenAma böylelerine müstahak bence...:tomato:

dimi ama adamı bir kere ölüdreceğine hergün bin kere öldür kahrından!:lepi:

gözleri uzaktan bakar iç geçirerek fekat o artık yarım bir adamdır lülülülülülü

edepsiz seni.. pipi öyle mi? uzuv onun adı canım uzuv:icecream:
sigara da iyi fikirmiş bademcim.. bu da aklımın bir köşesinde olsun:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…