Yapma canım yaa,evli bir erkek eski sevgilisiyle telefonda aşkım sevgilimli arkadaşça mı dertleşmiş oluyor yani..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçekçi olmak lazım birbirlerini özlemişler yazışmışlar bu ortada daha ötesi yok...alkolde zaten insanın duygularını yoğunlaştırır cesaretlendirir içindekileri dışarı vurur insan...affedilir veya affedilmez ama arkadaşca diiller yani...
yüzyüze görüşmediklerine çok emiinim,sadece bu msjlar var..tlf nosunuda nasıl bulduguna gelince zaten diyolar ya arkadaşlarmış ya onlara göre ben kızarım diye söylememiş arkadaşca görüştüklerini,erkek ismiyle kayıtlıydı,3 yıldır evliyiz 3 yıl öncesine kadar vardır numara benle evlenince hemen erkek ismi olmuştur,evlendikten beri 4-5 defa görşmüşler tlnda ama daha fazla oldugunu düşünüyorum,bu 3 sene hep yalanmıydı
evet erkekler çocukta olsa arada şans vermez kadınlar neden veriyo?hadi verdin diyelim yine olucak bu sefer napıcaksın...adamın gözü neden korrksunki terkedicem demekle sonuçta terkedilmiyo yine affeder gözüyle bakıcak...
aslında o kadar haklısınız ki, kısasa kısas en iyi algılatma şeklidir.
erkek affedermi affetmez , öyleki olay namus davasına kadar gider.
sonu kötü olur yani bu tarz bir yaklaşımın.
benim başıma gelse allaha büyük söylemeyeyim , o uzuvunu kullanamaz hale getiririm. sonrada boşanırım. kime istiyorsa gitsin.
evet o zaman namus bekisi kesilirler başımıza canım onların gururu var yediremezler erkekliklerine...
hatta ben eşime dedimki sevginize saygım var,boşanalım evden sadece giyecek alıp çıkıcam,oglunu görürsün,para falanda istemiyorum dedim.gayet sakin konuştum ki ciddi oldugumu sinirle söyledigimi sanmasın diye..bilmiyorum yanlışmı yaptım...eşimde yeterki gitme hiç dokunmam sana falan filan dedi işte
aslında aldatılan bayanlarda biraz cesaret olsada dünyaya ders verseler..bak kadınlar ne kadar korkuyor, ama erkeklerin umurunda mı? aldatan erkeğin hayatından çekip gitmek ceza değil ödül olur ona.. belli bir süre yalnızlık çeker alışamaz evde tek kalmaya, çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapmaya, yatağa tek başına girmeye, eve gelince karşısında güleryüz görmemeye.. ama sonunda alışır ve ona ödül gibi gelir ayrılmak..
bu erkeklere karısını aldattığını heran onlara hatırlatacak bir ceza verilmeli..alınlarına damga çizilse bir daha da çıkmasa o damga, ne güzel olurdu? toplumda da hemen ayırt edilirdi.. aaa bak bu adam karısını aldatmış diye:roflol: n güzel olurdu yaaa... ben hemen ceza kanununa bir teklif yollayayım:roflol:
Bence aldatanlara en iyi ceza derhal pipileri kesile lülülülülülükaydirigubbakcemile3
ömür boyu unutmazlar valla bu hatırayı
Ya da pipilerinin üzerinde bir sigara söndürülmeli..her tuvalete gittiklerinde hatırlarlar..
çok edepsizleştim...delikafaduldenAma böylelerine müstahak bence...:tomato:
Bence aldatanlara en iyi ceza derhal pipileri kesile lülülülülülükaydirigubbakcemile3
ömür boyu unutmazlar valla bu hatırayı
Ya da pipilerinin üzerinde bir sigara söndürülmeli..her tuvalete gittiklerinde hatırlarlar..
çok edepsizleştim...delikafaduldenAma böylelerine müstahak bence...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?